Δεν κρύβεται ο έρωτας τύποι
Αηδιαστικό θέαμα
Δεν κρύβεται ο έρωτας τύποι
Τυπε υπάρχουν πουστηδες που πραγματικά είναι αξιοπρεπείς όπως είναι ο Καπουτζίδης Μουτσινάς κτλ οκ δεν μπορείς να πεις τίποτα για αυτούς,και υπάρχουν πουστηδες ξεφτιλισμενοι αηδία που θέλουν μόνο κράξιμο και τραμπούκα σαν τον Θέμη από το BB την χορεύτρια τον ξιάρχο πως λεγεται ,τον πουστη του θέματος ,την κτλΑηδιαστικό θέαμα
Και γαύρος.Μάγκας, Νικαιώτης και μερακλής.
Είναι γόνος πλούσιου, τι να δουλέψει; Σιγά μην πάει και εξάωρη στα Jumbo...Μπορεις να μας πει καποιος τι επαγγελεται το εν λογω attention freak ετσι ωστε να κανει διακοπες στην μυκονο με ολες αυτες τις πολυτελειες;
Για να δουλεψει λιγο να δουμε ποσο μαγκας ειναι τελικα και αν μπορει να τραβηξει την προσοχη με την εξυπναδα και τις ικανοτητες του και να τρωει τα λεφτα που δουλευει ο ιδιος. Σχεδον σιγουρο πως οχι
Έτσι είναι..δούλεψε εξαωρη στα τζάμπο και μετά πάνε Μύκονο αν γουστάρεις..όχι με τα λεφτά του μπαμπά γκόμενους..Είναι γόνος πλούσιου, τι να δουλέψει; Σιγά μην πάει και εξάωρη στα Jumbo...
Του μεροκάματου και εσύ ε;
Έτσι εξηγείται, η έλλειψη ανδρισμού, λοιπόν.Έτσι είναι..δούλεψε εξαωρη στα τζάμπο και μετά πάνε Μύκονο αν γουστάρεις..όχι με τα λεφτά του μπαμπά γκόμενους..
η δουλειά κάνει τον άντρα !!!
o Larry...μόνο να τον γαμήσει θα μπορούσε...όπως του έκανε κ στο μπασκετ ο λευκός θεός!!Μια που αναφέρεται ο Μάτζικ, πριν 4-5 χρόνια παρακολουθούσα κάποια συνωμοσιολογικα βίντεο που τον αφορούσαν..έλεγαν ότι φασονοταν με το λάρυ Μπερντ ( εκτός των άλλων - μόνο αυτό θυμάμαι)..αυτά τα βίντεο δεν υπάρχουν πλέον υτυβε..( μόνο στο Ντάρκ Γουέμπ)
....Έτσι είναι..δούλεψε εξαωρη στα τζάμπο και μετά πάνε Μύκονο αν γουστάρεις..όχι με τα λεφτά του μπαμπά γκόμενους..
η δουλειά κάνει τον άντρα !!!
Μια χαρά κορασίδα ήτανε , κανονικότατηΛες η κορασίδα να μην ήταν τόσο κορασίδα, σαν τον Έρβιν;
συνολικά έναν μήνα τα είχαμε, για φαγητό δεν πήγαμε ποτέ, με κέρασε σουβλακια στο σπίτι της , εγώ ξέρεις 2-3 φορές καφέ και μια φορά τής έφερα και μια τούρτα. Έπαιξε πολύ σπίτι-φάσηΠόσα έδωσες για να σου κάτσει;Ποτά,βόλτες ,φαγητά κτλ...πάντως τυχερός ήσουν που σου έκανε και δωράκι γιατί αν ήταν καμμία πτωχή θα την συντηρούσες κανονικότητα....
Και γιατί τα χαλάσατε;Δεν σε ενέκρινε το σο'ι' της;συνολικά έναν μήνα τα είχαμε, για φαγητό δεν πήγαμε ποτέ, με κέρασε σουβλακια στο σπίτι της , εγώ ξέρεις 2-3 φορές καφέ και μια φορά τής έφερα και μια τούρτα. Έπαιξε πολύ σπίτι-φάση
Έλα τώρα ...έστω μέσα στο παρκέ δεν τον έδινε και αυτός;Έπαιρνε και έδινε...o Larry...μόνο να τον γαμήσει θα μπορούσε...όπως του έκανε κ στο μπασκετ ο λευκός θεός!!
ΙΣΧΎΕΙ!Έλα τώρα ...έστω μέσα στο παρκέ δεν τον έδινε και αυτός;Έπαιρνε και έδινε...
Εγώ είμαι L.A.Lakers apo moro paidi....ΙΣΧΎΕΙ!
Απλά ρε παιδί μου...ο ένας λευκός, χωρίς αλμα, κλασικός παίκτης...αλλά με μια σουτάρα απίστευτη κ μυαλό Αινστάιν και ένα επιπλέον ζευγάρι μάτια στην πλάτη...
Ο άλλος μαύρος μπασκετμπολίστας με τα προσόντα των μαύρων στο άθλημα αυτό...
Και οι 2 στην κουβέντα για το τοπ10 όλων των εποχών κατά τη γνώμη μου....
Αλλά...να πειραχτούμε κ λίγο! Αν δεν το εγραφα, δεν θα απαντούσες, δεν θα κουβεντιάζαμε τώρα!!