Νέα

Ο γιός του Μάτζικ Τζόνσον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexis_cool
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
14.002
Πόντοι
10.395
Εγώ είμαι L.A.Lakers apo moro paidi....
To φαντάστηκα...κι εγώ Boston λόγω Larry!
Αλλά να σου πω τι διαπίστωσα με τα χρόνια?

Ότι πέρυσι ας πούμε ήμουν με τον Γιάννη...
Ότι θαύμασα και θαυμάζω το πρότζεκτ των Warriors!!
Ότι ήμουν άρρωστος με τον Μιχάλη τον Ιορδανίδη (και φυσικά τον θεωρώ αυτόν, και χωρίς αμφιβολία, τον GOAT) και κατά συνέπεια υποστήριζα τους Bulls της δεκαετίας του '90!

Η διαπίστωση λοιπόν είναι ότι εγώ τουλάχιστον έχω και αγαπώ μια ομάδα...την ελληνική (δεν εννοώ την εθνική ελλάδος αν και αυτή επίσης δεν αλλάζεται!!)!
Οι άλλες έρχονται κ παρέρχονται!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
To φαντάστηκα...κι εγώ Boston λόγω Larry!
Αλλά να σου πω τι διαπίστωσα με τα χρόνια?

Ότι πέρυσι ας πούμε ήμουν με τον Γιάννη...
Ότι θαύμασα και θαυμάζω το πρότζεκτ των Warriors!!
Ότι ήμουν άρρωστος με τον Μιχάλη τον Ιορδανίδη (και φυσικά τον θεωρώ αυτόν, και χωρίς αμφιβολία, τον GOAT) και κατά συνέπεια υποστήριζα τους Bulls της δεκαετίας του '90!

Η διαπίστωση λοιπόν είναι ότι εγώ τουλάχιστον έχω και αγαπώ μια ομάδα...την ελληνική (δεν εννοώ την εθνική ελλάδος αν και αυτή επίσης δεν αλλάζεται!!)!
Οι άλλες έρχονται κ παρέρχονται!!
Αρκεί η Εθνική να είναι με Έλληνες στο ΑΙΜΑ και όχι με λάθρο με ελληνικά χαρτιά....γιατι το Εθνόσημο είναι πάνω από όλους και όσοι δεν το δικαιούνται δεν πρέπει να το φέρουν.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Το πουστριλικι σε αυτή του τη μορφή μόδα είναι και θα περάσει να το θυμάστε.
ψαξε για το λεγομενο τριτο φυλο στην ινδια δεν ειναι θεμα μοδος, υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να ζουνε ετσι οσο προκλητικο και αν ειναι αυτο για αλλους

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
ψαξε για το λεγομενο τριτο φυλο στην ινδια δεν ειναι θεμα μοδος, υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να ζουνε ετσι οσο προκλητικο και αν ειναι αυτο για αλλους
Στην Ινδία φέρνουν και λεφτά στο σπίτι ...εδώ ποιους τα'ι'ζουν πέρα από τον εαυτό τους ;
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι μάλλον τους έχουν διώξει από το οικογενειακό περιβάλλον.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Στην Ινδία φέρνουν και λεφτά στο σπίτι ...εδώ ποιους τα'ι'ζουν πέρα από τον εαυτό τους ;
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι μάλλον τους έχουν διώξει από το οικογενειακό περιβάλλον.
δεν ξερω τις λεπτομερειες, εγω σχολιασα μονο την αναγκη καποιων να συμπεριφερονται ετσι

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.097
Πόντοι
5.006
Εγγρ.
12 Μαΐ 2022
Like
941
Πόντοι
81
και που ξερουμε αν ο ματζικ δεν τον <φυσουσε τον κουραμπιε> ? αλλωστε γνωριζουμε απο που κολλησε aids? σε ολη αυτην την <ομορφια> ο ματζικ εχει το μεριδιο του........και ισως αυτο το μεριδιο να ειναι το μεριδιο του λεοντος ή καλυτερα της λεαινας.......

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
και που ξερουμε αν ο ματζικ δεν τον <φυσουσε τον κουραμπιε> ? αλλωστε γνωριζουμε απο που κολλησε aids? σε ολη αυτην την <ομορφια> ο ματζικ εχει το μεριδιο του........και ισως αυτο το μεριδιο να ειναι το μεριδιο του λεοντος ή καλυτερα της λεαινας.......
Απο που κολλησε δηλαδη... Τι εκανε...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.945
Πόντοι
12.756
Μαγκες να ενωθει το νημα με της Μαλεσκου , μην γραφουμε για τον ιδιο ανθρωπο σε 2 σημεία , θα μπλεξουμε

markisiosLOG

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
40
Like
1.980
Πόντοι
2.391
Κατι παιζει να συμβαινει και με τον πατερα παντος, αυτο δεν μπορει να το αποκλεισει κανεις και απο εκει πηρε θαρος το παιδι και εβγαλε στην φορα ολο αυτο που βλεπετε

magicgim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
1.503
Πόντοι
201
Που κολλάει ο πατέρας με τον γιο που βγήκε μια κραγμενη. Το τι έκανε ο ματζικ στις παρταρες στο ΛΑ στα 80s, δεν θα τα μάθουμε ποτέ. Υο πιο πιθανό είναι κάθε βράδυ να γαμουσαν 10 γκομενες, και κάποιοι να έπαιρναν και κάνα μπουκιτσι . Ο ματζικ πρέπει να το έχωνε και στην σωλήνα της σκούπας.
Όσο για τον γιο, αν δεν είχε τις πλάτες του μπαμπά, σίγουρα δεν θα είχε τέτοια αντιμετώπιση από μιντια και κόσμο. Πριν 15 χρόνια, κάτι τέτοιους τους έβρισκαν σε κάδους. Αν και πολλοί από αυτούς τους ξεχαρβαλωμενους, έχουν περισσότερα κοχονες από πολλούς άντρακλες
ΥΓ και μένα ξερατο μου προκαλεί ο συγκεκριμένος και ο θεμιςκορν. Κακό στους γκει κάνουν

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.933
Πόντοι
1.686
τι γκευ ρε τυπε???
αυτος ειναι καραπουστάρα του κερατά....
:confused: :confused: :confused:

Για λύπηση είναι , είναι πολύ ψηλός και σωματώδης
και δεν μπορεί να βρει ταίρι.
Κ΄άνει τον καραγκιόζη να τραβήξει την προσοχή
μπας και κανένας Πάκης τον τακτοποιήσει.

Οι γκέϋ και οι μπαϊσέξουαλ είναι εκ γενετής.
Υπάρχουν οι μπαϊσέξουαλ, και οι σκ΄έτοι γκέϋ
Οι Μπραντ Πητ, Τζων Τραβόλτα, Τομ Κρουζ
είναι μπαϊσέξουαλ,
ο Έλτον Τζων σκέτος γκέϋ.

Το ότι είναι γενετικό προκύπτει από
τις μελέτες του Bailey , αλλά
και αν ρωτήσεις κάποιον γκέϋ θα σου
πει ότι η τάση του αυτή παρουσιάστηκε
από την ηλικία των 4 ετών περίπου χωρίς
κανείς να τον "παρασύρει"
Απλά, θέλουν να παριστάνουν ότι είναι
επιλογή τους.
Όσο επιλογή είναι να έχει κάποιος σακχαρώδη
διαβήτη, άλλο τόσο είναι να επιλέγει να είναι
γκέϋ.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Και γιατί τα χαλάσατε;Δεν σε ενέκρινε το σο'ι' της;
Δεν τα χαλάσαμε ακριβώς , ακόμα μιλάμε, βαρέθηκα και της είπα ότι θέλω να μέινω μόνος. Και μού είπε οκ, καταλαβα γουστάρεις άλλη. Και όντως αυτή ήταν η αλήθεια.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.475
Πόντοι
8.846
Στατιστικα (βασει στατιστικων στις ΗΠΑ), τα πουσταρια και οι λεσβιες δεν ειναι πανω απο 3.5-4.5% του πληθυσμου…με κατι τετοιους βεβαια συν την επιτυχημενη εκστρατεια των ΛΑΟΤΙ επι χρονια τωρα και η νεολαια νομιζει οτι ο πληθυσμος gay ειναι στο 40%- αρχιδια καλαβρεζικα. Βεβαια ακομα πιο λυπηρο για τον πατερα μιας και μιλαμε για <5%. Ειχα συζητηση με την κορη μου για τους πουστηδες και με εχει στην μπουκα. Οταν την ρωτησα, δηλαδη εσυ θα ηθελες αν εχεις ποτε γιο να σου καθεται στο οικογενειακο τραπεζι με τον ανδρα του; αυτο ειναι το καλυτερο επιθυμητο αποτελεσμα μιας μανας η μιας μητερας…μοκο η κορη αλλα ο μπαμπας στην μαυρη λιστα…
Φίλε πρόσεξέ το αυτό, εννοώ τη σχέση με την κορη σου.
Τα περισσότερα παιδιά απο το σχολείο και τα μέσα δικτύωσης έχουν γινει υπερβολικά ευαίσθητα με το θέμα "ελευθεριότητα στη σεξουαλική αυτοδιάθεση" και τα σχετικά "δικσιώματα"

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.568
Πόντοι
6.536
ΙΣΧΎΕΙ!

Απλά ρε παιδί μου...ο ένας λευκός, χωρίς αλμα, κλασικός παίκτης...αλλά με μια σουτάρα απίστευτη κ μυαλό Αινστάιν και ένα επιπλέον ζευγάρι μάτια στην πλάτη...
Ο άλλος μαύρος μπασκετμπολίστας με τα προσόντα των μαύρων στο άθλημα αυτό...
Τιιιιιιι?
Δεν είχε άλμα ο Μπέρντ?
:2funny:
Τουλάχιστον το ίδιο με Μάτζικ.
Δεν ήταν το φόρτε σε κανέναν από τους 2 πάντως.
Σαν Πιστόνι και τους 2 τους σέβομαι πολύ,αλλά τις ομάδες τους τις....:piss:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
Δεν τα χαλάσαμε ακριβώς , ακόμα μιλάμε, βαρέθηκα και της είπα ότι θέλω να μέινω μόνος. Και μού είπε οκ, καταλαβα γουστάρεις άλλη. Και όντως αυτή ήταν η αλήθεια.
Τα χαλάσατε δηλαδή απλά έγινε χαλαρά...σου έκατσε η άλλη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom