Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.777
- Πόντοι
- 456
πω ρε αηδια. του μοιαζει κιολας πολυ στη φατσα. εχει τη φατσα του στυλ, με ρουφηξε η ηλεκτρικη σκουπα.
Κρύβεται κάποιο κρυφό νόημα που δεν καταλαβαίνουμε μάλλον..Καλό αλλά άσχετο;
Είχα σχέση με μια κορασίδα για λίγο, την είχα γαμήσει μόνο 6 φορές, δηλαδή έβγαλε από μένα 30 ευρώ.. Μού πήρε δώρο 80 ευρώ την πρώτη βδομάδα σχέσης. Ακούωωω....
Καλό αλλά άσχετο;
Λες η κορασίδα να μην ήταν τόσο κορασίδα, σαν τον Έρβιν;Κρύβεται κάποιο κρυφό νόημα που δεν καταλαβαίνουμε μάλλον..
Όταν τίθενται ερωτήματα επί τον τύπον των ήλων, είτε μόκο είπε μπαλίτσα στην εξέδρα θα παιχτεί.Οταν την ρωτησα, δηλαδη εσυ θα ηθελες αν εχεις ποτε γιο να σου καθεται στο οικογενειακο τραπεζι με τον ανδρα του; αυτο ειναι το καλυτερο επιθυμητο αποτελεσμα μιας μανας η μιας μητερας…μοκο η κορη αλλα ο μπαμπας στην μαυρη λιστα…
Δεν ξέρω.. αλλά το μήνυμα δεν μπορώ να το καταλάβω..Λες η κορασίδα να μην ήταν τόσο κορασίδα, σαν τον Έρβιν;
Τρεις έντεκα, τρεις δώδεκα, τρεις δεκαπέντε και έντεκαΔεν ξέρω.. αλλά το μήνυμα δεν μπορώ να το καταλάβω..
5 ευρώ το σεξ μαζί της..κι έβγαλε κέρδος ένα 50κο..
Πόσα απίδια πιάνει ο σάκος?
Να, για αυτό σε λέω ποιητήΑπτό παράθυρο περνώ και τηγανίζεις ψάρια
Κ μου πετάς ένα κεφτέ
Ζήτω ο θρύλος..
( Παλιό αλλά καλό)
Ο πατερας μοιραζε τις backdoor στο μπασκετ,ο γιος τις αρπαζει στη ζωη....
Δεν είν' δικό μου ..το άκουσα στον Γεωργίου παλιά..Να, για αυτό σε λέω ποιητή
Στρώσε την με τα λόγια σου....φαντάσου τι ακούει από φίλες και φίλους και τι βλέπει δύο διαδίκτυο....τα παιδιά που την πατάνε είναι αυτά που αντί για γονείς μεγάλωσαν με πληκτρολόγιο...εσύ αντιστέκεσαι ακόμα...μπορείς να νικήσεις.Στατιστικα (βασει στατιστικων στις ΗΠΑ), τα πουσταρια και οι λεσβιες δεν ειναι πανω απο 3.5-4.5% του πληθυσμου…με κατι τετοιους βεβαια συν την επιτυχημενη εκστρατεια των ΛΑΟΤΙ επι χρονια τωρα και η νεολαια νομιζει οτι ο πληθυσμος gay ειναι στο 40%- αρχιδια καλαβρεζικα. Βεβαια ακομα πιο λυπηρο για τον πατερα μιας και μιλαμε για <5%. Ειχα συζητηση με την κορη μου για τους πουστηδες και με εχει στην μπουκα. Οταν την ρωτησα, δηλαδη εσυ θα ηθελες αν εχεις ποτε γιο να σου καθεται στο οικογενειακο τραπεζι με τον ανδρα του; αυτο ειναι το καλυτερο επιθυμητο αποτελεσμα μιας μανας η μιας μητερας…μοκο η κορη αλλα ο μπαμπας στην μαυρη λιστα…
Πώς ρε μεγάλε ;Με τηλεπάθεια; τους χώριζαν χιλιάδες χιλιόμετρα...Μια που αναφέρεται ο Μάτζικ, πριν 4-5 χρόνια παρακολουθούσα κάποια συνωμοσιολογικα βίντεο που τον αφορούσαν..έλεγαν ότι φασονοταν με το λάρυ Μπερντ ( εκτός των άλλων - μόνο αυτό θυμάμαι)..αυτά τα βίντεο δεν υπάρχουν πλέον υτυβε..( μόνο στο Ντάρκ Γουέμπ)
Ανέβηκα στην πιπεριά να κόψω ένα πεπόνι.Απτό παράθυρο περνώ και τηγανίζεις ψάρια
Κ μου πετάς ένα κεφτέ
Ζήτω ο θρύλος..
( Παλιό αλλά καλό)
Φήμες λένε πως ο Ματζικ τον έχωνε όπου έβρισκε, συγκάτοικος του πάντα στο ξενοδοχείο ο Κούπερ, λένε πως τον βάζανε αυτόν να κοιμάται μαζί του ή για να τον προσέχει ή γιατί ήταν κακάσχημος!Και για τον Ματζικ λεγόταν ότι το ψήνει κι απ'τις δυο μεριές,κι έτσι κόλλησε aids
Μάγκας, Νικαιώτης και μερακλής.Αξίζει να γνωριστεί με τον δικό μας άντρακλα Themiscorn...
Θα μπορούσε να κοιτάει αφ' υψηλού ο Μάτζικ τζούνιορ και να μην καταλήξει με κάποιον ένα κεφάλι πιο κοντό...όμως ο έρως ύψη δεν κοιτά!Δεν κρύβεται ο έρωτας τύποι