Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
βλεπω παρακολουθεις τα ξενα γαμησια οπως ο βασιλακης καϊλας οσους τρωνε στη ταβερνα με τη μουτσουνα στο τζαμι. στενοχωρηθηκα :-
Τοτε πρεπει αμεσα να διοργανωθει ενα καλο gangbang με τ ην εριναλ για ηρεμησει το κοριτσι.Αυτη τη στιγμη η ερι ειναι σε παρτουζα με τον κερατα συζηγο και τον γειτονα. Την εχουν ξεκωλιασει και γουσταρει. Περιμενουνε τωρα να μας πει ποιου η πουτσα της αρεσε περισσοτερο και σε ποιον εδωσε περισσοτερο κωλο
Τοτε πρεπει αμεσα να διοργανωθει ενα καλο gangbang με τ ην εριναλ για ηρεμησει το κοριτσι.
Το θέμα φθίνει.θα φτιάξω νέο θέλω να τον φάω από το γυιο του κουλουρτζη.σκέφτομαι βέβαια ότι πιασάρικο θα ήταν και το πήγα να βρω τον παραλιμνιο στην Γερμανία.αλλά θα στηριχτω σε ξενεςπλατες κ δεν θέλω
Θα τους δωσει ολους.. Σιγα μην γαμησω την εριναλπροσοχη αν σκασει μυτη με μπλοκακι...
δεν παιζουν μ αυτα,θα σας δωσει ολους....
είναι γνωστό ότι είμαι τεράστιο ρουφιανακι.πώς έκανα νομίζεις καριέρα;ας πρόσεχεΡε Ερη που την ειδεs την σεμνη και σοβαρη προσεγγιση......Στο κεφαλοσκαλο τον ειδεs και τον εκανεs φτουβουκινογ τον ανθρωπο
Ουτε τα κοινοχρηστα δεν θα σου εμπιστευτει
Δεν ξέρω Τυπε ξανθιά είμαι
προτιμας να στηριζεται ο αλλος στις δικες σου...;
Οι ρουφιανοι εχουν αδοξο τελοsείναι γνωστό ότι είμαι τεράστιο ρουφιανακι.πώς έκανα νομίζεις καριέρα;ας πρόσεχε
Θα σου πει οσες αντεχεις και αλλες τοσες ειναι σιγουρο.Τωρα κανε ενα Up to date για το θεμα να δουμε πως εχει η κατασταση σημερονΔεν είναι εδώ κ ο σουκερ να ζητητησουμε ένα φλέγον θέμα.μια πουτσα την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα χρειάζονται πολλές;
Ελευθερα…..Μπορειs να παρειs και τον ταβλα μαζιΤώρα σοβαρά να την πέσω στον γυιο του κουλουρτζη;
Τώρα σοβαρά να την πέσω στον γυιο του κουλουρτζη;
Τώρα σοβαρά να την πέσω στον γυιο του κουλουρτζη;
πολύ το κουράζεις το θέμα..χμμ
μπας και σε έπαιξε κανένας παντρεμένος και έμαθες ότι είναι παντρεμένος μετά και έμεινες παγωτό και τώρα προσπαθείς να τραβήξεις την προσοχή του ?
το κακό με την online ανάκριση είναι ότι όταν ο άλλος ψεύδετε δεν μπορείς να ξέρεις πότε ο άλλος κοιτάει κάτω αριστερά