You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο γείτονας και η γειτόνισσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 487
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Eraser
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
τι γίνεται με το ζευγαράκι, καμιά εξέλιξη...?
Eraser
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Δεν ξέρω έλειπα.ελπίζω να είχαν καλά γαμησια
εννοούσα αν το έμαθε τελικά ο τάρανδος-σύζυγος...
anyway...
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.953
- Πόντοι
- 2.606
το ιδιο ευχόμεθα και δι υμαςΔεν ξέρω έλειπα.ελπίζω να είχαν καλά γαμησια
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
rose μπορεις αν θελεις να με πληρωσεις και να σε κανω ενα αξεχαστο πηδουλο. Βασικη προυποθεση να βλεπεσε λιγο γιατι σακουλα δεν χρησιμοποιω.
Μπα είναι λιγάκι κοντός για τα γούστα μου
Οι κοντοι λενε οτι εχουν μεγαλυτερο παπαρι χωσου δεν εχεις να χασεις τιποτα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Αστα αυτα....Δεν μαs πειθειs........Αφου ξερουμε οτι παρακολουθειs το ζευγοs...Μεσα σου σε καιειΔεν ξέρω έλειπα.ελπίζω να είχαν καλά γαμησια
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ο χορτασμενοs/η δεν καθεται καν ν ασχολειται με το τι γινεται γυρω του....Δεν τον/την ενδιαφερει , καταλαβεs?Επειδή με
Καιει έφυγα να μην τους βλέπω με ένα γκομενάκι και πηδιομουν
Ο χορτασμενοs/η δεν καθεται καν ν ασχολειται με το τι γινεται γυρω του....Δεν τον/την ενδιαφερει , καταλαβεs?
Δηλαδή ρε μαν αν εσύ είσαι χορτάτος, δεν κοιτάζεις γύρω σου; Εγώ φίλε ξέρω πως όσο χορτάτος να είναι κάποιος, θα φάει και το παραπάνω. Αλλιώς δεν θα υπήρχαν σόδες.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
έπρεπε να μείνω ε;δεν γαμεις άλλη φορά.τώρα που το σκέφτομαι Ίσως είναι κορυφαίο λάθοςΟ χορτασμενοs/η δεν καθεται καν ν ασχολειται με το τι γινεται γυρω του....Δεν τον/την ενδιαφερει , καταλαβεs?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Παιρνω παραδειγμα από μενα ……Όταν ειμαι χορτατοs δεν πα να καιγονται τα δαση???Δηλαδή ρε μαν αν εσύ είσαι χορτάτος, δεν κοιτάζεις γύρω σου; Εγώ φίλε ξέρω πως όσο χορτάτος να είναι κάποιος, θα φάει και το παραπάνω. Αλλιώς δεν θα υπήρχαν σόδες.
Υπαρχει σοδα για την σεξοφαγια??
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Τελικά εδώ τι γίνεται;
Καμμιά εξέλιξις;
Καμμιά εξέλιξις;
_Σατράπης_
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Τελικά εδώ τι γίνεται;
Καμμιά εξέλιξις;
Αυτη τη στιγμη η ερι ειναι σε παρτουζα με τον κερατα συζηγο και τον γειτονα. Την εχουν ξεκωλιασει και γουσταρει. Περιμενουνε τωρα να μας πει ποιου η πουτσα της αρεσε περισσοτερο και σε ποιον εδωσε περισσοτερο κωλο
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Θα σε παρακαλούσα να είσαι σοβαρός σε ένα τόσο σοβαρό θέμα και ειδικά όταν με βλέπεις να έχω μια σοβαρή και σεμνή προσέγγιση . Αρχίζω να πιστεύω ότι οι γείτονες είναι μέλη του μπου. αλλιώς δεν εξηγείται τόση σιωπη μετά απο την ανακοίνωσή μουΑυτη τη στιγμη η ερι ειναι σε παρτουζα με τον κερατα συζηγο και τον γειτονα. Την εχουν ξεκωλιασει και γουσταρει. Περιμενουνε τωρα να μας πει ποιου η πουτσα της αρεσε περισσοτερο και σε ποιον εδωσε περισσοτερο κωλο
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Θα σε παρακαλούσα να είσαι σοβαρός σε ένα τόσο σοβαρό θέμα και ειδικά όταν με βλέπεις να έχω μια σοβαρή και σεμνή προσέγγιση . Αρχίζω να πιστεύω ότι οι γείτονες είναι μέλη του μπου. αλλιώς δεν εξηγείται τόση σιωπη μετά απο την ανακοίνωσή μου
βλεπω παρακολουθεις τα ξενα γαμησια οπως ο βασιλακης καϊλας οσους τρωνε στη ταβερνα με τη μουτσουνα στο τζαμι. στενοχωρηθηκα :-
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις