Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.904
- Πόντοι
- 1.406
Μηπως εχει περιοδο?Έχει μέρες να ρθει ο γείτονας στην γειτόνισσα,φυλάει τον κωλο Του Λέτε;
Μηπως εχει περιοδο?Έχει μέρες να ρθει ο γείτονας στην γειτόνισσα,φυλάει τον κωλο Του Λέτε;
απλα παρακολουθεί πολυ καιρό το σαιτ ;)Έχει μέρες να ρθει ο γείτονας στην γειτόνισσα,φυλάει τον κωλο Του Λέτε;
Ο γειτονας τυπε?Λες να ειναι ο ιπποτης?Μηπως εχει περιοδο?
οχι ροζυ απ οτι βλέπεις ακόμη δεν εχει σταυρώσει γκόμενοΈρη ακομη τίποτα??
Ζει αναμεσα μας :-απλα παρακολουθεί πολυ καιρό το σαιτ ;)
Ερη τι κολλημα εχεις φαει?Αργκαχαλ λέω να πω στον γείτονα να πάμε για φαι κ να καλέσω κ τους γειτονες.σατανικό; ΧαχαΧαχαχα
Νομίζω πως πρέπει να περάσει στη δράση γτ το σεναριο έχει αρχίσει να κάνει κοιλιαοχι ροζυ απ οτι βλέπεις ακόμη δεν εχει σταυρώσει γκόμενο
Πρεπει να το σπρωξεις λιγοΡε παιδιά δεν σας καταλαβαίνω μα τω Δια.δεν βρίσκετε την θεματαρα μου ενδιαφέρουσα;εγώ φταίω που δεν έκανα το θέμα που νου έλεγε ο Τζι ελ.Θέλω να δίνω κωλο είναι κακό; Χαχαχα
Οι γειτονες μια χαρα πηδιούνται, εσύ γτ έχεις μείνει στη θεωρία?
Εγω λεω Ερη να τους καλεσεις ολους στο σπιτι για πιτσα.Και να γινει μετα της πιτσας.Απο την Σιηδια να παρετε την πιτσα.Αργκαχαλ λέω να πω στον γείτονα να πάμε για φαι κ να καλέσω κ τους γειτονες.σατανικό; ΧαχαΧαχαχα
Οι γειτονες μια χαρα πηδιούνται, εσύ γτ έχεις μείνει στη θεωρία?
Δεν φταίω εγώ αν δεν πηδιοσαντο οι γείτονες ίσως φταίει το ενφια μπορεί και το κρύο.Νομίζω πως πρέπει να περάσει στη δράση γτ το σεναριο έχει αρχίσει να κάνει κοιλια
Οι γειτονες μια χαρα πηδιούνται, εσύ γτ έχεις μείνει στη θεωρία?Δεν φταίω εγώ αν δεν πηδιοσαντο οι γείτονες ίσως φταίει το ενφια μπορεί και το κρύο.
Δεν γράφωΠρεπει να το σπρωξεις λιγο
Δεν με αφήνει ο άντρας μου να βρω πάνω από ένα γκόμενο.Δεν είναι ηθικόΟι γειτονες μια χαρα πηδιούνται, εσύ γτ έχεις μείνει στη θεωρία?
ξαπλωμένη είμαι κ φοράω ροζ βρακί