kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
δεν εισαι ΔΑΠΙΤΙΣΑ κυριλε :'( :'( :'( :'(
οποτε τα πλαφ πλαφ των αρχιδιων που χτυπανε στη μουνα της καθ οτι και το τριξιμο κρεβατιου καναπε τα ακους ε?τσου. Στον αποπάνω
κριμα.....Δεν είναι ακριβώς από πάνω μου σουκερας
Από τι να γλιτώσετεΡουφιανομουνακι θα κάτσεις σε κανένα νικ να γλιτώσουμε?
απο τα αγαπητικά νικ ρουφιανακιΑπό τι να γλιτώσετε
γιατι δεν βαζεις καμμια φωτο σου ,μην βαλεις προσωπο δεν ειναι αναγκηΡουφιανακι το ερακι το όμορφο;πότε...
ε ναι ....Ρουφιανακι το ερακι το όμορφο;πότε...
χαιρομαι που συμφωνούμεε ναι ....
τι λάδι να βάλω αργκαχαλ; σήμερα το πρωι με χαιρέτησε η γετονισσα όπως πάντα εκνευρισμένη. Ο σύζυγος απλά μου έγνεψε (του έχει βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπουτσι) Μετά ο γείτονας εγκάρδια. Πουτάνα όλα
Τυπε της εκανα προταση,αλλα στις λεπτομερειες χαλασε η δουλεια.Μου ειπε οτι αν ειχα την εμφανιση του Σειταριδη και τα λεφτα του,ηταν ετοιμη να με συναντησει στα σκαλια της εκκλησιας.Και απο τοτε προσπαθω να τον φτασω.Εμαθα οτι εχει περιουσια γυρω στα 10 εκατομμυρια.Κοντα ειμαι,θελω αλλα 9.999.000 εουρα.πως και δεν παντευτηκες εσυ?δεν βρηκες κανενα καρντασι με χρημα ?
Nα χωθεις αναμεσα στο παρανομο αλλα και στο νομιμο ζευγαρι.να βάλω κανα χαμουρεμα λες εξω στις σκάλες;
Nα χωθεις αναμεσα στο παρανομο αλλα και στο νομιμο ζευγαρι.
τι λάδι να βάλω αργκαχαλ; σήμερα το πρωι με χαιρέτησε η γετονισσα όπως πάντα εκνευρισμένη. Ο σύζυγος απλά μου έγνεψε (του έχει βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπουτσι) Μετά ο γείτονας εγκάρδια. Πουτάνα όλα