Νέα

O Γ. Καρατζαφέρης κατέθεσε 1.000.000 Εuro στο ταμείο Κοιν.Συνοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 204
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
ξαχνω το βιντεο με το προεδρο που ειχε δωσει 1 εκ το 2007 στους πυροπαθεις της Ηλειας, ξερεις που μπορω να το βρω? Οπως και το βιντεο με τον Τζεκη ( βουλευτη Κ.Κ.Ε ) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟ ΜΕγκα οτι τα παιρνανε απο την εσσδ.

Δεν γνωρίζω Αγαπητέ ΣυνΈλληνα Yrret.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Οπως και το βιντεο με τον Τζεκη ( βουλευτη Κ.Κ.Ε ) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟ ΜΕγκα οτι τα παιρνανε απο την εσσδ.
γιατι θες βιντεο γιαυτο;
υπαρχει Ελληνας που να αμφιβαλει οτι το ΚΚΕ τα επερνε απο ΕΣΣΔ;
σε αυτο που υπαρχει σκοταδι ειναι γιατι η Ρωσσια, που ηθελε πισω τα φραγκα, τελικα εκανε πισω
ξερει κατι ο γκαντεμης;

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
γιατι θες βιντεο γιαυτο;
υπαρχει Ελληνας που να αμφιβαλει οτι το ΚΚΕ τα επερνε απο ΕΣΣΔ;
σε αυτο που υπαρχει σκοταδι ειναι γιατι η Ρωσσια, που ηθελε πισω τα φραγκα, τελικα εκανε πισω
ξερει κατι ο γκαντεμης;

Δεν καταλαβες τα λεφτα που χρωσταγε το κκε στην εσσδ (και στην ρωσσια επειτα) να πληρωσε το ελληνικο κρατος για λογαριασμο ...του Κ.Κ.Ε. Ειναι η πρωτη φορα που επισημο μελος του Κ.Κ.Ε το παραδεχεται σε βιντεο διοτι οπως ξερεις τα γραπτα τα λενε κατασκευασμενα οι κουκουεδες.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Είπαμε, Τζαβέλλα στο 1:44

Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που αρχίζει από τον Καρατζαφέρη και φθάνει στον Στέφανο Μάνο.

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
Δεν καταλαβες τα λεφτα που χρωσταγε το κκε στην εσσδ (και στην ρωσσια επειτα) να πληρωσε το ελληνικο κρατος για λογαριασμο ...του Κ.Κ.Ε. Ειναι η πρωτη φορα που επισημο μελος του Κ.Κ.Ε το παραδεχεται σε βιντεο διοτι οπως ξερεις τα γραπτα τα λενε κατασκευασμενα οι κουκουεδες.
ο αντικομμουνισμος σου δεν εχει ορια.

Επισκέπτης
Μετα τις Εθνικες εκλογες και με την ΝΔ αντιπολιτευση,παραστασεις με τρελο γελιο και πρωταγωνιστη τον Χεριχερι.

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
η αληθεια πρεπει να λεγεται και δεν ειναι αντικομμουνισμος.....ιδιως απο εναν κεντρωο...

ποια ειναι αληθεια ; αυτα που λεει ο παγκαλος;;; αυτος ειναι ο μεγαλυτερος απατεωνας πολιτικος ολων των εποχων.τι ειναι αυτα που λεει ;εχει αποδειξεις;οχι και αουτε προκειται να βρει ποτε γιατι ψευδεται

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
ποια ειναι αληθεια ; αυτα που λεει ο παγκαλος;;; αυτος ειναι ο μεγαλυτερος απατεωνας πολιτικος ολων των εποχων.τι ειναι αυτα που λεει ;εχει αποδειξεις;οχι και αουτε προκειται να βρει ποτε γιατι ψευδεται

περα απο τι ειναι ο παγκαλος...δεν μπορεις σε οποιον κριτικαρει το κκε να τον λες αντικομμουνιστης λες και θα επρεπε να ειναι φιλοκομμουνιστης...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μετα τις Εθνικες εκλογες και με την ΝΔ αντιπολιτευση,παραστασεις με τρελο γελιο και πρωταγωνιστη τον Χεριχερι.

Μην το έχεις και σίγουρο. Προλαβαίνει να χάσει ο Γιωργάκης... Να ξαναχάσει δηλαδή.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αυτο δειχνει ποσο αχρηστος ειναι ο χοντρος
εχασε απο τον κινεζο και τωρα θα χασει και απο τον βλακα
Εάν χάσει κάτω από τρεις μάλλον νικά. Εάν χάσει τρεις με τέσσερις παίζεται και εάν πάνω από τέσσερις τότε μάλλον είναι μή αναστρέψιμο.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ λεώ μπράβο στον Καρατζαφέρη για αυτή την κίνηση αν και δεν συμφωνώ με πολλές από τις θέσεις του κόμματός του.Ναι κάποιοι λένε ότι είναι κίνηση εντυπωσιασμού,όμως γιατί δεν το κανουν τότε και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ για να εντυπωσιάσουν,ε;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Βασικά νομίζω ότι έκανε μαλακία. Με κατάλληλα σποτάκια μπορούσε να ανέβει. Θα σωθούν οι του ταμείου κοινωνικής συνοχής με το εκατομύριο; Μπα. Ενώ αυτός θα έχει χασούρα από τη μή χρήση τηλεοπτικού χρόνου. Ίδωμεν...

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Το κόμμα του έχει περάσει εδω και χρόνια τη φιλοσοφία του και τις ιδέες του.όπλο του είναι να μιλά για φρένο στη μετανάστευση,για Ελλάδα αρχών,θρησκείας και περί πατριωτισμού.Αυτοί που τον ψηφίζουν θέλουν σταθερή θέση στο Σκοπιανό και άλλα θελματα και δεν τους ενδιαφέρει τόσο το τι θα επι για την κρίση.Οπότε έξυπνα το έπαιξε.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
πΑΝΤΩς με καθαρα πολιτικα κριτηρια... το κυβερνητικο παρελθον της Γιαννακου δεν διασφαλιζει οτι θα ειναι καλη στην ευρωβουλη...σαν υπουργος απετυχε...

στρ8, χαραμιζεσαι στην ΝΔ, ΚΑΙΡΟς ΝΑ ΕΡΘεις στο ΛΑ.Ο.Σ οποως εκανε και ο μπαμπης ο καραθανος προσφατα.

Ευχαριστώ για την πρόσκληση φίλε Υρέτ αλλά από πολύ μικρή ηλικία έμαθα να μην "ανήκω" πουθενά...
Και είμαι υπερήφανος που ποτέ δεν γράφτηκα σε κανένα κόμμα, ούτε καν φοιτητική παράταξη, δεν κούνησα σημαιάκια, δεν κόλλησα αφίσσες...

Φυσικά έχω τις απόψεις μου, τις συμπάθειες και τις αντιπάθειές μου ...
Και όσον αφορά στο τί κόμμα ψηφίζω, ας πούμε ότι έχω στο μυαλό μου πώς θα ήθελα να λειτουργεί το κράτος και μετά ψηφίζω αυτόν που οι απόψεις του συμπίπτουν περισσότερο με τις δικές μου...
Μέχρι και σημίτη έχω ψηφίσει το 2000, με αυτό το σκεπτικό.

Σε αυτές τις εκλογές, με βλέπω να σπάω τ' @@ του δικαστικου αντιπροσώπου διότι μάλλον θα αποφασίσω μέσα στο παραβάν τί θα ψηφίσω...

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Δεν ειναι τοσο απλο το θεμα της λαθρομεταναστευσης.

Πανε να αφανισουνε τους Ελληνες αν δε το καταλαβες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom