παρακολουθώντας το θρεντ αυτό καταλαβαίνει κανείς γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει ελπίδα. Γιατί πάντα θα έχουμε σκατά πολιτικό σύστημα, σκατιάδες να μας κυβερνούνε και σκατά να τρώει το 60% του λαού.
Η Μαριέτα σας έκανε το σύστημα το εκπαιδευτικό μπάχαλο; Γιατί; Ας μου πει κάποιος ΑΚΡΙΒΩΣ τι της καταλογίζει. Γιατί εγώ δεν κατάλαβα ποτέ για ποιο λόγο έγινε ο χαμός αυτός. Λες και τα προηγούμενα 20 χρόνια ήταν η Παιδεία καλύτερη. Λες και δεν έχουμε βαρεθεί τόσα χρόνια να πληρώνουμε τα κέρατά μας στην Παραπαιδεία ΟΛΟΙ για να αποκτήσουμε εμείς ή τα παιδιά μας δικαίωμα να μορφωθούμε.
Όποιος μιλάει για την υγεία του άλλου και του εύχεται κιόλας ό,τι χειρότερο, νομίζω πως είναι ανάξιος χαρακτηρισμού. Είναι απλά υπάνθρωπος. Δεν είναι χοντρό, είναι ΝΤΡΟΠΗ. Δεν διαφωνεί κανείς πως έχει πιο εύκολα πρόσβαση σε καλό πόδι ή καλή νοσηλεία ή ό,τι άλλο, αλλά τι να κάνουμε, ευτυχώς ή δυστυχώς δεν έχουμε ούτε όλοι την ίδια δουλειά ούτε όλοι την ίδια οικ. άνεση. Σαφώς και όλοι θα θέλαμε οι άρρωστοι και αναξιοπαθώντες να έχουνε ΟΛΟΙ την ίδια ευκαιρία αποκατάστασης, αλλά σε ποιο κράτος γίνεται; Ξέρει μήπως κανείς πώς είναι η οικογένεια της Μαριέτας, αν είχε αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας ή ό,τι άλλο; ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Είναι εντελώς ΑΣΧΕΤΟ όμως αυτό με το να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ καλούς πολιτικούς.
Οπότε φτάνουμε στο διαταύτα. Ο Καρατζαφέρης δεν έχει σημασία ΠΟΤΕ το έκανε, ΓΙΑΤΙ το έκανε, αν το έκανε με ΔΙΚΑ ΤΟΥ λεφτά ή ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Σημασία έχει ότι δεν τα κράτησε για προεκλογική εκστρατία. Σε μια περίοδο που ΚΑΝΕΝΑ κόμμα δεν έπρεπε να χαλάσει λεφτά (στην πραγματικότητα σε καμία εκλογική περίοδο δεν έπρεπε να χαλάνε από τον κρατικό κουρβανά λεφτά), ΜΟΝΟ ο Καρατζαφέρης τα γύρισε πίσω. Αυτό σημαίνει πως τα λεφτά που χαλάει τουλάχιστον δεν είναι κρατική επιχορήγηση. Και εμένα αυτό μου φτάνει, ασχέτως αν θα τον ψηφίσω ή όχι. Δεν ψηφίζω με αυτό το κριτήριο, αλλά είναι απολύτως ΘΕΤΙΚΗ κίνηση. Ας το έκαναν και τα άλλα κόμματα!!
Και για να καταλάβω κάτι: ποιος περιμένει να δει ένα πόστερ ή μια διαφήμιση στην tv για να αποφασίσει να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ; Μην τρελαθούμε. Λέγεται αλόγιστη σπατάλη δημοσίου χρήματος και επιβαρύνει το εθνικό έλλειμα για το οποίο κόπτωνται ΟΛΟΙ τους, σωστά;;
Να μη χαλάσουμε ευρώ λοιπόν, ή να χαλάσουνε από τα δικά τους παχουλά βαλάντια για να βγούνε. Αφού όλοι κάνουνε λειτούργημα. Αν δεν μπορούνε να χαλάνε τα δικά τους, να μην κατέβουνε στην πολιτική.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ: Ο Καρατζαφέρης μπορεί να είναι ακροδεξιός, χουντικός, χοντρός, μαλάκας ή ό,τι άλλο, αλλά έχει πει και κάτι άλλο σωστό: Να δώσουνε οι πολιτικοί το καλό παράδειγμα μειώνοντας τους μισθούς τους στο μισό!! Αλλά κανείς άλλος δεν το δέχεται (γιατί άραγε;)
Εγω δεν θέλω ανιδιοτέλεια στην πολιτική. να σκέφτονται και τους εαυτούς τους, οκ, αλλά όχι ΜΟΝΟ αυτούς. Και φυσικά επιτέλους θέλω λίγη λογική! Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβει κανείς πως θα κερδίσει ψήφους και εμπιστοσύνη περισσότερο αν αντί να βάλει 100 μύρια φόρους για να χαλάσει 150 εκατομμύρια προεκλογικά, είναι προτιμότερο να ΄κάνει προεκλογική εκστρατεία χωρίς έξοδα περιττά και να απαλύνει λίγο τη φορολογία; Είναι δυνατόν να παίρνουνε από τον κρατικό κουμπαρά 150 (!!!!!) μύρια ΜΟΝΟ για μετακινήσεις προεκλογικές;;; ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡ!!!