Νέα

O Γ. Καρατζαφέρης κατέθεσε 1.000.000 Εuro στο ταμείο Κοιν.Συνοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 204
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Μπράβο στον πρόεδρο για το εκατομμύριο!
Ευτυχώς πάντως, που δεν έκανε το ίδιο και ο τσύριζα, γιατί θα χάναμε το φοβερό σπότ, που βγαίνουν κάτι τυπάκια και λένε: Ο καθένας από μας είναι μια σταγόνα, όλοι μαζί είμαστε οχετός (αν άκουσα καλά, χε χε). Μετά όλοι οι μαλάκες σχηματίζουν την πεντάλφα τους και εκεί τελειώνει το αριστούργημα...

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Μπράβο στον πρόεδρο για το εκατομμύριο!
Ευτυχώς πάντως, που δεν έκανε το ίδιο και ο τσύριζα, γιατί θα χάναμε το φοβερό σπότ, που βγαίνουν κάτι τυπάκια και λένε: Ο καθένας από μας είναι μια σταγόνα, όλοι μαζί είμαστε οχετός (αν άκουσα καλά, χε χε). Μετά όλοι οι μαλάκες σχηματίζουν την πεντάλφα τους και εκεί τελειώνει το αριστούργημα...

Μια που ανεφερες τον Αλεξη για δες πως ο ΣΥΝ αναγνωριζει τουρκικη εθνοτητα στην Θρακη και μουσουλμανικη μειονοτητα!

Επισκέπτης
Μιας και πιάσαμε τα βιντεάκια.

Ας πάρει το μύριο (που εμείς πλρώσαμε) κι ας το βάλει στον κώλο του ο σκατοφασίστας!

Επισκέπτης
Yrett,να υποθεσω οτι την βδομαδα που ερχεται θα μας σπας τον πουτσο καθε μερα με το ΛΑΟΣ και την προεκλογικη του καμπανια?

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Αν και άθεος αυτή την φορά θα στηρίξω το ΛΑ.Ο.Σ. γιατί το θεωρώ ότι καλύτερο για εκπροσώπηση στην Ευρώπη.Είναι το μόνο κόμμα που αναφέρεται στο μεταναστευτικό που είναι πάρα πολύ σημαντικό για την χώρα μας.Και θεωρώ οτι μπορεί σαν κόμμα να υπερασπίσει καλύτερα απο όλους τα εθνικά μας ζητήματα.Αυτά!

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Μιας και πιάσαμε τα βιντεάκια.

Ας πάρει το μύριο (που εμείς πλρώσαμε) κι ας το βάλει στον κώλο του ο σκατοφασίστας!

Eπειδή δεν είσαι καλα ενημερωμένος αλλιώς αν ήξερες θα σε έβριζα γιατί θα θεωρούσα οτι κάνεις προπαγάνδα,φίλε να ξέρεις οτι στην συνέχεια εκείνης της εκπομπής αναφέρθηκε και στους αναρχικούς και είπε να πάνε και αυτοί στα κόμματα της αριστεράς.Για αυτό έχεις να πείς κάτι?Μην κρίνουμε απο αποσπάσματα!

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
γιατι να μην παρει υπουργειο η Χρυση Αυγη?
Εδω πηρε υπουργειο ο ΚΟΥΤΣΑΒΛΟΣ η Μαριετα (πριν κουτσαθει βεβαια, αλλα θα ξαναπαρει αν ξαναβγει η ΝΔ... Το υπουργειο... ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Είσαστε αχάριστοι!!!!!!!!!!!
Στην ουσία σε μας έδωσε τα λεφτά. Ετσι που πάνε να μας καταντήσουν θα μείνουμε σε λίγο με τα σώβρακα.........

malaperdoni

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε yrret δεν θα ψηφίσουμε τον αρχηγό σου. μην μας πρίζεις. άσε μας ρε παιδάκι μου.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εδω πηρε υπουργειο ο ΚΟΥΤΣΑΒΛΟΣ η Μαριετα (πριν κουτσαθει βεβαια, αλλα θα ξαναπαρει αν ξαναβγει η ΝΔ... Το υπουργειο... ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)

Χοντρο αυτο που λες. Χοντρο.

Μπορει να ειναι αθλια σαν πολιτικος (καλυτερα να πουλαγε λαχεια ενα πραγμα) αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα με την υγεια της.

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Χοντρο αυτο που λες. Χοντρο.

Μπορει να ειναι αθλια σαν πολιτικος (καλυτερα να πουλαγε λαχεια ενα πραγμα) αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα με την υγεια της.

Δεν την λυπάμαι καθόλου. Τυγχάνει να γνωρίζω τρεις ανθρώπους (Δύο άνδρες μία γυναίκα) που έχουν κομμένο πόδι και μάλιστα νεαρούς και όχι στην ηλικία τους. Οι δύο περνάνε τα πάνδεινα (ο τρίτος είναι λίγο πιο άνετος οικονομικά).
Ο ένας έχει πόδι ΙΚΑ γιατί δεν έχει λεφτά να αγοράσει πιο ποιοτιοκό, ενώ η κοπέλα που είναι και φίλη δουλεύουν όλοι στην οικογένεια (και η ίδια μάλιστα είναι τηλεφωνήτρια)για να φέρνει μέλος από Αγγλία.
Όλοι τους χαμογελούν και ΔΕΝΝΝΝΝΝ εκφράζουν παράπονα!
Τι να μας πει λοιπόν το τσόκαρο που βγαίνει στην τηλεόραση να την λυπηθούμε ενώ τα έχει κάνει πουτάνα στην παιδεία και έχει περισσότερες τσάντες Cucci από ότι εμείς ευρώ στην τράπεζα?

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
φτηνος τυχοδιωκτισμος του Χοντρου.
Θα κανει και πολλα αλλα.
Χαμηλα θα πεσει στις ευρωεκλογες.Σιγουρα τελευταιος θα ειναι.
Στις εθνικες θα εξαερωθει.
Ειναι και αυτος κακος εργοδοτης στο κωλο-καναλο του
οπως η Αλεκα στο τυπογραφειο του Λαου.

Επισκέπτης

Όσο γι'αυτήν την καριόλα της εύχομαι να ξαναγίνει συμμετρική.
Άμα πια που θα πρέπει να τη λυπηθούμε κιόλας! Νισάφι πια με την άγρα ψήφων οίκτου.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μπορει να ειναι αθλια σαν πολιτικος (καλυτερα να πουλαγε λαχεια ενα πραγμα)

Χοντρο αυτο που λες...... ΠΟΛΥ Χοντρο.

Θεωρεις το επαγγελμα λαχειοπωλης ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ?

ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Eχεις δίκαιο πρόεδρε Αχαχούχα, που ακούστηκε δλδ να σε συγκρίνουν εσένα με το φασιστολαμόγιο τον Καρά-τζαφερ :tickedoff:
Έλεος, ο Λαμα-Καρα-τζαφερ είναι τόσο επιδειξίας στις αγαθοεργές -χριστιανικές πράξεις του που γίνεται γραφικός :helpplea:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ο ποιο καραγκιοζης πολιτικος ολων

«Πρώτον: Δεν είμαι Εβραίος. Ας το πει αυτό κι ο πρωθυπουργός. Δεύτερον: Δεν είμαι κομμουνιστής. Ας το πει αυτό κι ο κ. Καραμανλής. Τρίτον: Δεν είμαι ομοφυλόφιλος. Αυτό δεν μπορεί να το πούνε πολλοί»
«(Ολα) συμβαίνουν εις εφαρμογήν των Πρωτοκόλλων της Σιών. Εις εφαρμογήν της Νέας Τάξεως πραγμάτων. Και ποιοι εξυπηρετούνται; Από τη μια μεριά οι Εβραίοι, που είναι ο άμεσος αυτουργός κι από την άλλη ο Πάπας και το Βατικανό που είναι ο έμμεσος αυτουργός. (...) Μπορώ να σας φέρω περισσότερα του ενός παραδείγματα συνωμοσίας του Βατικανού και των Εβραίων κατά της Ελλάδος. Οχι ένα, όχι δύο, πάρα πολλά. (...)
“στο ψηφοδέλτιο μου έχω εβραίους, ομοφυλόφιλους και τσιγγάνους”

δλδ εχει εβραιους στο ψηφοδελτιο του παρ'ολο που πολεμουν την χωρα μας;
φυσικα το κεντρικο Ισραηλιτικο συμβουλιο επισημανε οτι κανεις Εβραιος δεν ηταν στο ψηφοδελτιο του
εκτος απο ψευτης ειναι και κακος ψευτης

«Όλοι έχουν δικαίωμα σε συμπλέγματα και αγκυλώσεις του παρελθόντος. Αλλά ας μην αναμοχλεύουμε το στείρο χθες, γιατί όταν κάποιοι στη Δικτατορία πλούτιζαν εγώ ήμουν στο ΕΑΤ-ΕΣΑ»

Μέσα στη θερμή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο συνέδριο του κόμματός του, ο κ. Κ. δεν άντεξε και έκλεισε το μάτι στα υπολείμματα των χουντικών: «Με ρωτούν, "κ. Καρατζαφέρη είστε με την 21η Απριλίου;" Απαντώ: Με την 21η Απριλίου ήμουνα. Με την 22α Απριλίου δεν ήμουνα. Διότι την 22α Απριλίου έπρεπε οι φαύλοι να έχουν πληρώσει. Αυτό ήταν το λάθος. Αυτό το λάθος πληρώνουμε σήμερα». Οι οπαδοί σηκώνονται όρθιοι και κραυγάζουν «Ε-πα-νά-στα-ση». Λίγο νωρίτερα είχε ακουστεί και το συμβολικό «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών».

ηταν αντιστασιακος ή μηπως τον μπουζουριασανε για το "γραφειο" μοντελων που ειχε;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
παρακολουθώντας το θρεντ αυτό καταλαβαίνει κανείς γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει ελπίδα. Γιατί πάντα θα έχουμε σκατά πολιτικό σύστημα, σκατιάδες να μας κυβερνούνε και σκατά να τρώει το 60% του λαού.
Η Μαριέτα σας έκανε το σύστημα το εκπαιδευτικό μπάχαλο; Γιατί; Ας μου πει κάποιος ΑΚΡΙΒΩΣ τι της καταλογίζει. Γιατί εγώ δεν κατάλαβα ποτέ για ποιο λόγο έγινε ο χαμός αυτός. Λες και τα προηγούμενα 20 χρόνια ήταν η Παιδεία καλύτερη. Λες και δεν έχουμε βαρεθεί τόσα χρόνια να πληρώνουμε τα κέρατά μας στην Παραπαιδεία ΟΛΟΙ για να αποκτήσουμε εμείς ή τα παιδιά μας δικαίωμα να μορφωθούμε.
Όποιος μιλάει για την υγεία του άλλου και του εύχεται κιόλας ό,τι χειρότερο, νομίζω πως είναι ανάξιος χαρακτηρισμού. Είναι απλά υπάνθρωπος. Δεν είναι χοντρό, είναι ΝΤΡΟΠΗ. Δεν διαφωνεί κανείς πως έχει πιο εύκολα πρόσβαση σε καλό πόδι ή καλή νοσηλεία ή ό,τι άλλο, αλλά τι να κάνουμε, ευτυχώς ή δυστυχώς δεν έχουμε ούτε όλοι την ίδια δουλειά ούτε όλοι την ίδια οικ. άνεση. Σαφώς και όλοι θα θέλαμε οι άρρωστοι και αναξιοπαθώντες να έχουνε ΟΛΟΙ την ίδια ευκαιρία αποκατάστασης, αλλά σε ποιο κράτος γίνεται; Ξέρει μήπως κανείς πώς είναι η οικογένεια της Μαριέτας, αν είχε αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας ή ό,τι άλλο; ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Είναι εντελώς ΑΣΧΕΤΟ όμως αυτό με το να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ καλούς πολιτικούς.

Οπότε φτάνουμε στο διαταύτα. Ο Καρατζαφέρης δεν έχει σημασία ΠΟΤΕ το έκανε, ΓΙΑΤΙ το έκανε, αν το έκανε με ΔΙΚΑ ΤΟΥ λεφτά ή ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Σημασία έχει ότι δεν τα κράτησε για προεκλογική εκστρατία. Σε μια περίοδο που ΚΑΝΕΝΑ κόμμα δεν έπρεπε να χαλάσει λεφτά (στην πραγματικότητα σε καμία εκλογική περίοδο δεν έπρεπε να χαλάνε από τον κρατικό κουρβανά λεφτά), ΜΟΝΟ ο Καρατζαφέρης τα γύρισε πίσω. Αυτό σημαίνει πως τα λεφτά που χαλάει τουλάχιστον δεν είναι κρατική επιχορήγηση. Και εμένα αυτό μου φτάνει, ασχέτως αν θα τον ψηφίσω ή όχι. Δεν ψηφίζω με αυτό το κριτήριο, αλλά είναι απολύτως ΘΕΤΙΚΗ κίνηση. Ας το έκαναν και τα άλλα κόμματα!!

Και για να καταλάβω κάτι: ποιος περιμένει να δει ένα πόστερ ή μια διαφήμιση στην tv για να αποφασίσει να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ; Μην τρελαθούμε. Λέγεται αλόγιστη σπατάλη δημοσίου χρήματος και επιβαρύνει το εθνικό έλλειμα για το οποίο κόπτωνται ΟΛΟΙ τους, σωστά;;

Να μη χαλάσουμε ευρώ λοιπόν, ή να χαλάσουνε από τα δικά τους παχουλά βαλάντια για να βγούνε. Αφού όλοι κάνουνε λειτούργημα. Αν δεν μπορούνε να χαλάνε τα δικά τους, να μην κατέβουνε στην πολιτική.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ: Ο Καρατζαφέρης μπορεί να είναι ακροδεξιός, χουντικός, χοντρός, μαλάκας ή ό,τι άλλο, αλλά έχει πει και κάτι άλλο σωστό: Να δώσουνε οι πολιτικοί το καλό παράδειγμα μειώνοντας τους μισθούς τους στο μισό!! Αλλά κανείς άλλος δεν το δέχεται (γιατί άραγε;)

Εγω δεν θέλω ανιδιοτέλεια στην πολιτική. να σκέφτονται και τους εαυτούς τους, οκ, αλλά όχι ΜΟΝΟ αυτούς. Και φυσικά επιτέλους θέλω λίγη λογική! Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβει κανείς πως θα κερδίσει ψήφους και εμπιστοσύνη περισσότερο αν αντί να βάλει 100 μύρια φόρους για να χαλάσει 150 εκατομμύρια προεκλογικά, είναι προτιμότερο να ΄κάνει προεκλογική εκστρατεία χωρίς έξοδα περιττά και να απαλύνει λίγο τη φορολογία; Είναι δυνατόν να παίρνουνε από τον κρατικό κουμπαρά 150 (!!!!!) μύρια ΜΟΝΟ για μετακινήσεις προεκλογικές;;; ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡ!!!

kinitos grassadoros

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μην είστε ευκολόπιστοι.Αρχιλαμόγιο είναι.Φλερτάρει με τη Ν.Δ.πο τόσο πολύ τα πρόκοψε όλα.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
παρακολουθώντας το θρεντ αυτό καταλαβαίνει κανείς γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει ελπίδα. Γιατί πάντα θα έχουμε σκατά πολιτικό σύστημα, σκατιάδες να μας κυβερνούνε και σκατά να τρώει το 60% του λαού.
Η Μαριέτα σας έκανε το σύστημα το εκπαιδευτικό μπάχαλο; Γιατί; Ας μου πει κάποιος ΑΚΡΙΒΩΣ τι της καταλογίζει. Γιατί εγώ δεν κατάλαβα ποτέ για ποιο λόγο έγινε ο χαμός αυτός. Λες και τα προηγούμενα 20 χρόνια ήταν η Παιδεία καλύτερη. Λες και δεν έχουμε βαρεθεί τόσα χρόνια να πληρώνουμε τα κέρατά μας στην Παραπαιδεία ΟΛΟΙ για να αποκτήσουμε εμείς ή τα παιδιά μας δικαίωμα να μορφωθούμε.
Όποιος μιλάει για την υγεία του άλλου και του εύχεται κιόλας ό,τι χειρότερο, νομίζω πως είναι ανάξιος χαρακτηρισμού. Είναι απλά υπάνθρωπος. Δεν είναι χοντρό, είναι ΝΤΡΟΠΗ. Δεν διαφωνεί κανείς πως έχει πιο εύκολα πρόσβαση σε καλό πόδι ή καλή νοσηλεία ή ό,τι άλλο, αλλά τι να κάνουμε, ευτυχώς ή δυστυχώς δεν έχουμε ούτε όλοι την ίδια δουλειά ούτε όλοι την ίδια οικ. άνεση. Σαφώς και όλοι θα θέλαμε οι άρρωστοι και αναξιοπαθώντες να έχουνε ΟΛΟΙ την ίδια ευκαιρία αποκατάστασης, αλλά σε ποιο κράτος γίνεται; Ξέρει μήπως κανείς πώς είναι η οικογένεια της Μαριέτας, αν είχε αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας ή ό,τι άλλο; ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Είναι εντελώς ΑΣΧΕΤΟ όμως αυτό με το να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ καλούς πολιτικούς.

μαζι σου σε αυτα που γραφεις για την Κουτσικου

Οπότε φτάνουμε στο διαταύτα. Ο Καρατζαφέρης δεν έχει σημασία ΠΟΤΕ το έκανε, ΓΙΑΤΙ το έκανε, αν το έκανε με ΔΙΚΑ ΤΟΥ λεφτά ή ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Σημασία έχει ότι δεν τα κράτησε για προεκλογική εκστρατία. Σε μια περίοδο που ΚΑΝΕΝΑ κόμμα δεν έπρεπε να χαλάσει λεφτά (στην πραγματικότητα σε καμία εκλογική περίοδο δεν έπρεπε να χαλάνε από τον κρατικό κουρβανά λεφτά), ΜΟΝΟ ο Καρατζαφέρης τα γύρισε πίσω. Αυτό σημαίνει πως τα λεφτά που χαλάει τουλάχιστον δεν είναι κρατική επιχορήγηση. Και εμένα αυτό μου φτάνει, ασχέτως αν θα τον ψηφίσω ή όχι. Δεν ψηφίζω με αυτό το κριτήριο, αλλά είναι απολύτως ΘΕΤΙΚΗ κίνηση. Ας το έκαναν και τα άλλα κόμματα!!

Και για να καταλάβω κάτι: ποιος περιμένει να δει ένα πόστερ ή μια διαφήμιση στην tv για να αποφασίσει να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ; Μην τρελαθούμε. Λέγεται αλόγιστη σπατάλη δημοσίου χρήματος και επιβαρύνει το εθνικό έλλειμα για το οποίο κόπτωνται ΟΛΟΙ τους, σωστά;;

Να μη χαλάσουμε ευρώ λοιπόν, ή να χαλάσουνε από τα δικά τους παχουλά βαλάντια για να βγούνε. Αφού όλοι κάνουνε λειτούργημα. Αν δεν μπορούνε να χαλάνε τα δικά τους, να μην κατέβουνε στην πολιτική.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ: Ο Καρατζαφέρης μπορεί να είναι ακροδεξιός, χουντικός, χοντρός, μαλάκας ή ό,τι άλλο, αλλά έχει πει και κάτι άλλο σωστό: Να δώσουνε οι πολιτικοί το καλό παράδειγμα μειώνοντας τους μισθούς τους στο μισό!! Αλλά κανείς άλλος δεν το δέχεται (γιατί άραγε;)

Εγω δεν θέλω ανιδιοτέλεια στην πολιτική. να σκέφτονται και τους εαυτούς τους, οκ, αλλά όχι ΜΟΝΟ αυτούς. Και φυσικά επιτέλους θέλω λίγη λογική! Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβει κανείς πως θα κερδίσει ψήφους και εμπιστοσύνη περισσότερο αν αντί να βάλει 100 μύρια φόρους για να χαλάσει 150 εκατομμύρια προεκλογικά, είναι προτιμότερο να ΄κάνει προεκλογική εκστρατεία χωρίς έξοδα περιττά και να απαλύνει λίγο τη φορολογία; Είναι δυνατόν να παίρνουνε από τον κρατικό κουμπαρά 150 (!!!!!) μύρια ΜΟΝΟ για μετακινήσεις προεκλογικές;;; ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡ!!!
εαν νομιζεις οτι οι προεκλογικες δαπανες των κομματων καλυπτονται απο τα ψιχουλα της κρατικης επιχορηγησης,τι να πω
αληθεια ο Καρατζαφερης δεν γεμισε  την Ελλαδα γιγαντοαφισες;
με τι λεφτα;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Όσο γι'αυτήν την καριόλα της εύχομαι να ξαναγίνει συμμετρική.
Άμα πια που θα πρέπει να τη λυπηθούμε κιόλας! Νισάφι πια με την άγρα ψήφων οίκτου.

Ο πλέον ηλίθιος μαλάκας που γράφει εδώ μέσα.

Ο απόλυτος οχετός. Ο μεγαλύτερος σκατάς.

Άντα σάλτα και γαμήσου ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΑ, που έχεις το θάρρος και βάζεις το Κύρκο στο στόμα σου ρε υπάνθρωπο σκουλήκι.

Είσαι χειρότερος από τους χειρότερους φασίστες.

Άντε σάλτα και γαμήσου.

Που θα πιάσεις τον Μιχάλη Παπαγιαννάκη στο στόμα σου που είναι μόνον για να καταπίνει σκατά.

Είσαι ο χειρότερος εδώ μέσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom