ο ποιο καραγκιοζης πολιτικος ολων
«Πρώτον: Δεν είμαι Εβραίος. Ας το πει αυτό κι ο πρωθυπουργός. Δεύτερον: Δεν είμαι κομμουνιστής. Ας το πει αυτό κι ο κ. Καραμανλής. Τρίτον: Δεν είμαι ομοφυλόφιλος. Αυτό δεν μπορεί να το πούνε πολλοί»
«(Ολα) συμβαίνουν εις εφαρμογήν των Πρωτοκόλλων της Σιών. Εις εφαρμογήν της Νέας Τάξεως πραγμάτων. Και ποιοι εξυπηρετούνται; Από τη μια μεριά οι Εβραίοι, που είναι ο άμεσος αυτουργός κι από την άλλη ο Πάπας και το Βατικανό που είναι ο έμμεσος αυτουργός. (...) Μπορώ να σας φέρω περισσότερα του ενός παραδείγματα συνωμοσίας του Βατικανού και των Εβραίων κατά της Ελλάδος. Οχι ένα, όχι δύο, πάρα πολλά. (...)
“στο ψηφοδέλτιο μου έχω εβραίους, ομοφυλόφιλους και τσιγγάνους”
δλδ εχει εβραιους στο ψηφοδελτιο του παρ'ολο που πολεμουν την χωρα μας;
φυσικα το κεντρικο Ισραηλιτικο συμβουλιο επισημανε οτι κανεις Εβραιος δεν ηταν στο ψηφοδελτιο του
εκτος απο ψευτης ειναι και κακος ψευτης
«Όλοι έχουν δικαίωμα σε συμπλέγματα και αγκυλώσεις του παρελθόντος. Αλλά ας μην αναμοχλεύουμε το στείρο χθες, γιατί όταν κάποιοι στη Δικτατορία πλούτιζαν εγώ ήμουν στο ΕΑΤ-ΕΣΑ»
Μέσα στη θερμή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο συνέδριο του κόμματός του, ο κ. Κ. δεν άντεξε και έκλεισε το μάτι στα υπολείμματα των χουντικών: «Με ρωτούν, "κ. Καρατζαφέρη είστε με την 21η Απριλίου;" Απαντώ: Με την 21η Απριλίου ήμουνα. Με την 22α Απριλίου δεν ήμουνα. Διότι την 22α Απριλίου έπρεπε οι φαύλοι να έχουν πληρώσει. Αυτό ήταν το λάθος. Αυτό το λάθος πληρώνουμε σήμερα». Οι οπαδοί σηκώνονται όρθιοι και κραυγάζουν «Ε-πα-νά-στα-ση». Λίγο νωρίτερα είχε ακουστεί και το συμβολικό «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών».
ηταν αντιστασιακος ή μηπως τον μπουζουριασανε για το "γραφειο" μοντελων που ειχε;