Νέα

Ο Γ. Καμίνης Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων .Τα μπου . θα γίνουν...ανάμνηση !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erevnitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 627
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
καμμία δυσάρεστη εμπειρία δεν έχω από το καθεστώς επιτηρουμένων ζωνών που ίσχυε για τα βόρει σύνορα της χώρας μας.. τουναντίον θεωρώ ότι ήταν απαραίτητο για να προφυλάξει την χώρα από τον κίνδυνο των βορείων γειτόνων μας οι οποίοι εποφθαλμιούσαν την ανεξαρτησία της χώρας και τα εδάφη της και ήθελαν να την παρασύρουν στον "σοσιαλιστικό παράδεισο" σε συνεργασία με τους εντόπιους εφιάλτες ...

οι επιτηρούμενες ζώνες προφύλαξαν την πατρίδα μας από τα χειρότερα σε χαλεπούς καιρούς... Καλώς υπήρχαν... και ίσως πρέπει να επανέλθουν για να ανακοπεί η συνεχής είσοδος λαθρομεταναστών στην Ελλάδα μας και η παρεπόμενη αλλοίωση της πληθυσμιακής και πολιτιστικής της ταυτότητας...

Βρε άσε τα γενικά.
Πέσμας για τις μπάρες που έιχατε στη γειτονιά σου.
Εκτός αν η γειτονιά σου δεν ήταν σε παραμεθόριο περιοχή και μας πουλάς παραμύθια.    :grin:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Που το ξερω εγω αυτο;
Γιατι κι εγώ ήμουνα πολλές φορές ταυτόχρονα μαζί με τον πορνόπαπο στο σάιτ, αλλά εξακολουθείς να με ρωτάς αν είμαι κλώνος του.

Άσε που και κλώνος της μπάιτ να μην είσαι, όλο και κάποιας άλλης θα είσαι.
Μη σου πω και κανενός άλλου.      :tits2:
εγω δεν θυμαμαι κανενα πορνοπαππου στο παλιο τσατ,οταν ησουν εσυ και εαν θες,ρωταμε και αλλους.................

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Βρε άσε τα γενικά.
Πέσμας για τις μπάρες που έιχατε στη γειτονιά σου.
Εκτός αν η γειτονιά σου δεν ήταν σε παραμεθόριο περιοχή και μας πουλάς παραμύθια.    :grin:

μπάρες έχουν τα μπάρ...

εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα σε παραμεθόριο περιοχή στα ανατολικά σύνορα...

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Να του κάτσεις λοιπόν.
Για να δούμε μετά και τις δικές σου φωτογραφίες στο ...γνωστό νήμα.     :cheesy:
ναι,αν και δε νομιζω να βαλει φωτος.....................................................................................

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σε εμπιστευομαι..........εαν ηταν θα εβαζες και απο την αλλη φορα..................

αφού το ξέρεις... τι ρωτάς... για να πειστεί ο πάπιας????

ποιός τον γαμεί αυτόν (πιθανόν κανένας απελπισμένος πάκης)....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom