vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εγω τρεμω στην ιδεα να μπει κανενας Αφρικανος πελατηςΟδοντίατρος είναι ο λαλάκης; Έτσι εξηγούνται όλα.
Φαντάσου να ασχολείσαι όλη μέρα με κουφάλες.
εγω τρεμω στην ιδεα να μπει κανενας Αφρικανος πελατηςΟδοντίατρος είναι ο λαλάκης; Έτσι εξηγούνται όλα.
Φαντάσου να ασχολείσαι όλη μέρα με κουφάλες.
Παρόλα αυτά, από πρόσωπο σε πρόσωπο υπάρχει διαφορά...Κάποιοι κάνουν και καμια δουλειά όποτε αυτού του τύπου οι εξισώσεις στις οποίες προβαίνεις, φασίζουν ελαφρώς, καθότι η γενίκευση είναι η αρχή του φασισμού.
Ναι βέβαια, να αφήσουμε εσένα να μιλάς επειδή πήγες σε 3 συνέδρια οδοντιάτρων.
Τι περαίωση ρε ξεφτύλα ;;;;
οπα,μαλλον αρχισε..............Κατα την χθεσινη μου επισκεψη σε μεταξι 23/11/2010 (ισως τους ειδαν και αλλοι συναγωνιστες)
ειδα ενα ζευγαρι (αντρας γυρω στα 40 και γυναικα το ιδιο) καλοντυμενοι με τσαντες ανα χειρας και εγγραφα και τσεκαρανε δρομους-οδους και σπιτακια.
Λετε ο καμινης να αρχισε τις μαλακιες ?
εκαναν καταγραφη,σημειωναν και κατι ελεγαν για το που ειναι η Λεωνιδου.με κοιταξαν τους κοιταξα και τους ειπα: δινουν αποδειξη,δινουν και μπηκα σε Δημητρα Ιασωνος 37β (ισογειο)
οπα,μαλλον αρχισε..............
μην το λες,απο τωρα καταγραφει θα χουμε ντραβαλα,το μαθα σου λεω...................ελα ρε πότε πρόλαβε? αφού από 1/1/2011 αναλαμβάνει
οπα,μαλλον αρχισε..............
περιμενε λιγο,οχι πολυ και θα με θυμηθεις..............................................Τί να άρχισε μωρέ; Αφού δεν είναι ακόμη δήμαρχος, την πρωτοχρονιά θα γίνει!
Και αυτοί που "πάνε και ελέγχουν" τί διάολο είναι, αφού προφανέστατα δεν είναι της δημοτικής αρχής. Προσωπικοί του φίλοι; Τόσο σοβαρά το έχει πάρει με τα ντέλα; Άλλο πρόβλημα πιο σοβαρό δεν έχει εντοπίσει;
Κι εγώ για κόπανο και "δυσκοίλιο" τον έχω, αλλά όχι για τόσο...
Υ.Γ. Με πρόλαβε ο Τραμουντάνας στην ουσία του θέματος.
περιμενε λιγο,οχι πολυ και θα με θυμηθεις..............................................
αποδειξη ?
τι εννοεις ρε φιλαρακι ?
περιμενε λιγο,οχι πολυ και θα με θυμηθεις..............................................
εκαναν καταγραφη,σημειωναν και κατι ελεγαν για το που ειναι η Λεωνιδου.με κοιταξαν τους κοιταξα και τους ειπα: δινουν αποδειξη,δινουν και μπηκα σε Δημητρα Ιασωνος 37β (ισογειο)
φιλε , αν ο καμινετος κανει καμια μαλακια με τα δελα ,θα τον παρει ο διαολος ;)πλακα τους εκανα ρε φιλαρακι , αυτη η μαλακια μου ηρθε στο μυαλο, αυτη τους ειπα.
(και καλα οτι εκδιδουν αποδειξεις με καθε επισκεψη ...[URL unfurl="true"]http://4.bp.blogspot.com/_HZDo5xB-flw/S0Q0zMut1kI/AAAAAAAADA8/e13wk5xdhuk/s400/%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82+1.jpg[/url]
ξερει κανεις ποσο ειναι το φπα στα μπουρδελα?
Nα βρήκε την ουσία κάποιου θέματος ο τραμουντάνας αποκλείεται φύση θέση,συνεπώς μάλλον το θέμα είναι ανούσιο///
Nα βρήκε την ουσία κάποιου θέματος ο τραμουντάνας αποκλείεται φύση θέση,συνεπώς μάλλον το θέμα είναι ανούσιο///