tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Όπα!!! :o
Και δεν λες τίποτα πορνόγερε,ου να μου χαθείς!!!
ρε αει στα διάλα τράβα σε κανένα μάθημα μπας και πάρεις το πτυχίο σου μαλακιστίρι...
Όπα!!! :o
Και δεν λες τίποτα πορνόγερε,ου να μου χαθείς!!!
ναι σε ξερω,πολυ καλα.εισαι και κολλητος μου...............................................................αφού το ξέρεις... τι ρωτάς... για να πειστεί ο πάπιας????
ποιός τον γαμεί αυτόν (πιθανόν κανένας απελπισμένος πάκης)....
ναι σε ξερω,πολυ καλα.εισαι και κολλητος μου...............................................................
σε εμπιστευομαι..........εαν ηταν θα εβαζες και απο την αλλη φορα..................
Πήγα κ σήμερα,άσε το έχω γαμήσει τελευταία,δεν έχω χάσει ούτε μία ώρα αυτήν την εβδομάδα...
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Θα βγει τέρας ευφυίας!
οτιδήποτε δεν έχει δικό σου (και των ομοίων σου) DNA μέσα είναι σίγουρο ότι θα είναι τουλάχιστον έξυπνο...
με ξερεις και απο παλια για να πεις εαν ειμαι μοναχη ρε γερο;;;;;;;;;;;75αρη;;;;;;;Αμ δεν το βλέπω;
Σπίρτο μοναχό το γκομενάκι.
Και εσύ, βεβαίως.
σκασε ακομη δεν εβγαλες δοντια και εσυ και νομιζεις κατι εισαι...................Κατάλαβα καλά τώρα τί είπες(ελπίζω όχι);;;
Oh my god!!!
με ξερεις και απο παλια για να πεις εαν ειμαι μοναχη ρε γερο;;;;;;;;;;;75αρη;;;;;;;
με ξερεις και απο παλια για να πεις εαν ειμαι μοναχη ρε γερο;;;;;;;;;;;75αρη;;;;;;;
βαζω και δοντι και στο δαγκανω εαν χρειαστει.................στη πιπα βαζεις χερι?
βαζω και δοντι και στο δαγκανω εαν χρειαστει.................
επι του θεματος εχεις κατι η θες να παρεις βιαγκρα για να το προσπαθησεις;;;;;;;;;;;;;Τεστ IQ πότε έκανες τελευταία;
επι του θεματος εχεις κατι η θες να παρεις βιαγκρα για να το προσπαθησεις;;;;;;;;;;;;;