Νέα

Ο Διονύσης Σαββόπουλος ζήτησε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τον καθαρισμο της πολης απο τοξικομανης και μεταναστες και την μεταφορα τους σε νησια με μικρο πληθησμο....δεν γαμιεται λεω εγω ο Σαβοπουλος...να τους παρει και να τους βαλει σπιτη του....καθε αρχιδας βγαινει και λεει την μαλακια του.....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Σε νησια με μικρο πληθυσμο???? Σαν τα Ιμια δλδ???Εχει κατι κατσικια εκει

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.850
Πόντοι
6.515
Θεωρω τον Σαβοπουλο σαν εναν απο τους μετεχοντες  στο παρτυ της σπαταλης της μεταπολιτευσης οπου εξαγοραζε την αριστεροφροσυνη του με επιχωρηγουμενες πολιτιστικες δρασεις με δανεικα.
Παρ ολα αυτα, δεν τη βρισκω σαν αποψη κακη.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Ο καθενας (καλλιτεχνης) μπορει να λεει οτι θελει.
Τον ακουσα και εγω. Εκει καταντησαμε:
Η επισημη πολιτεια να ειναι ανικανη να διαχειριστει ενα τετοιο προβλημα και να περιμενουμε προτασεις απο τραγουδοποιους, ηθοποιους, μπουζουξιδες κτλ.
Ολοι μα ΟΛΟΙ, ειναι ασχετοι!

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Θεωρω τον Σαβοπουλο σαν εναν απο τους μετεχοντες  στο παρτυ της σπαταλης της μεταπολιτευσης οπου εξαγοραζε την αριστεροφροσυνη του με επιχωρηγουμενες πολιτιστικες δρασεις με δανεικα.
Παρ ολα αυτα, δεν τη βρισκω σαν αποψη κακη.
Ναι ρε να μαγαρισουν τα νησια μας....αν δεν ξερουν τι να τους κανουν να τους πανε στις γειτονιες τους οι πολιτικοι...
Ο καθενας (καλλιτεχνης) μπορει να λεει οτι θελει.
Τον ακουσα και εγω. Εκει καταντησαμε:
Η επισημη πολιτεια να ειναι ανικανη να διαχειριστει ενα τετοιο προβλημα και να περιμενουμε προτασεις απο τραγουδοποιους, ηθοποιους, μπουζουξιδες κτλ.
Ολοι μα ΟΛΟΙ, ειναι ασχετοι!
+100000000

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
Ο  κος Σαββοπουλος , να μαθει  να πληρώνει πρώτα τους εργάτες και τεχνίτες που δουλευουν στο εξοχικο του στο Πήλιο
και οχι,  οπως έχει ακουστεί ευρύτατα, να τους λεει και αυτος και η γυναικα του "δεν  σε πληρώνω  και ειναι τιμη σου που δουλευεις για τον Σαββοπουλο"  :o
(ετσι ειναι οντως  / περι του αληθους,  ας ρωτήσουμε  τους γειτονές του στο Πήλιο)  :)
Οκ..
Τι έγινε ? Μυρίστηκε εκλογές ? Μυρίστηκε ΝΔ?  Ο κος ..επαναστατης  που  επι ΝΔ  επαιζε νυχθημερον  κιθάρα με τον .. Αλογοσκουφη στο σπιτι του υπουργού .. !
(σχετικό βιντεο και ρεπορτάζ απο Αιμ. Λιάτσο κλπ)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.911
Πόντοι
6.035
εσύ αν έρθεις στα μέρη μου θα σου κάνω το "χαμόγελο της τσέλσυ" :)
εσυ αν ερθεις θα σε κανω τροφη για τη λασσυ :birdman:
Καλα ελα εδω πρωτα και μετα φερεις γνωμη... :grin:Τα δε στρακια τα ριχνουμε στα ξεροπηγαδα....
γιατι τα λετε ξεροπηγαδα
ριχνεται ξηρα τροφη μηπως :birdman:

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.901
Πόντοι
8.345
τον καθαρισμο της πολης απο τοξικομανης και μεταναστες και την μεταφορα τους σε νησια με μικρο πληθησμο....δεν γαμιεται λεω εγω ο Σαβοπουλος...να τους παρει και να τους βαλει σπιτη του....καθε αρχιδας βγαινει και λεει την μαλακια του.....
παλι καλα που δεν ζητησε να φυγουν και τυχον...ανορθογραφοι..... :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom