Νέα

Ο Δήμας τελικά είναι Ελληνας ή Αλβανός ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Δεν παρανόμησε αγαπητέ, αλλά αν θέλει ο καθένας από αυτούς να μου το παίξει Έλληνας, να παραιτηθεί των δικαιωμάτων του κάθε νόμου. Τι νόμος κι αρχ*δια μύδια δικηγόροι τους φτιάχνουν. Τη στιγμή που πεινάει αρκετός κόσμος. Ούτε αυτός, ούτε η Πατουλίδου έχουν ανάγκη τα προνόμοια αυτά για να ζήσουν. Έχουν αρκετά μαζέψει, αλλά φαίνεται ότι ΕΊΝΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ......
Τώρα για το αν είναι αλβανός ας του κοιτάξουν το κεφάλι κι αν είναι τηγανιού τότε αποφάνθη το DNA  :grin:

Μη μου πεις τώρα ότι εσύ πχ είσαι Ολυμπιονίκης, ο νόμος σαν επιβράβευση προβλέπει την παροχή κάποιων προνομίων προς το πρόσωπό σου και εσύ λες "α, όχι δεν τα θέλω ούτε και πρόκειται να τα χρησιμοποιήσω".

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Dream team αρσης βαρων μεχρι
που τους επιασαν με ντοπα για αλογα
τους αξιζει η ισοβια αργομισθια για το ρισκο που πηραν
εγω δεν θα επαιρνα αλογοντοπα
μπραβο στα παιδια για την τολμη τους

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
[quote author=Άρης Μαρτέλης  link=topic=146031.msg7117457#msg7117457 date=1471436499]
Έβαλαν στο στόχαστρο τον Πύρρο Δήμα από την «Αυγή»

«Τι είδους άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας;»ανέφερε σε άρθρο του δημοσιογράφος της εφημερίδας

- «Η εν λόγω κρίση αποσκοπεί στην απρόκλητη υποτίμηση και προσβολή μου,καθώς με στοχοποιεί, αναφέροντάς με ονομαστικά» η απάντηση του Ολυμπιονίκη

Με εξώδικο και δίνοντας συνέχεια στην κόντρα «απάντησε» ο Πύρρος Δήμας σε άρθρο της «Αυγής» το οποίο δημοσιεύθηκε προ ημερών στην εφημερίδα.

Με τίτλο: «Πρωταθλητισμός χωρίς αθλητισμό» ο δημοσιογράφος αφού είχε διερωτηθεί «πού χάθηκε εκείνη η περίφημη σχολή της Ελληνικής Άρσης Βαρών την οποία είχαμε ονομάσει "ντριμ τιμ" για τις επιτυχίες της και τη συγκομιδή των ολυμπιακών μεταλλίων που έφερε στη χώρα;» και «τι έγινε εκείνο το δαπανηρό "παλάτι της Άρσης Βαρών" που χτίστηκε για τις ανάγκες του αθλήματος κάπου στη Νίκαια, ώστε από εκεί να βγαίνουν περισσότεροι Έλληνες Ολυμπιονίκες» επιτέθηκε προσωπικά στον Ολυμπιονίκη λέγοντας:

«Άλλωστε τι είδους άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας;

Διότι έτσι δεν αγωνίζεσαι για την τιμή της πατρίδος και τη δόξα του αθλητισμού, αλλά για την τιμή της πατρίδος σου, από τα παχυλά πριμ και τα άλλα ευεργετήματα των αργομισθιών».

Σε συνέχεια του άρθρου ο Πύρρος Δήμας με εξώδικό του στην «Αυγή» έκανε λόγο για «απαξιωτικούς, μειωτικούς, προσβλητικούς της προσωπικότητάς μου ως αθλητή - ολυμπιονίκη,ως ανθρώπου και ως Έλληνα, χαρακτηρισμούς,συνιστώντας ποινικές και αστικές αδικοπραξίες,κατά τα οριζόμενα στα οικεία άρθρα της ελληνικής νομοθεσίας»,όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. ......................................................................................
[/quote] :vomit: :shit: :jerking: :vomit:  :shit::jerking: :vomit:  :shit::jerking: :vomit:  :shit::jerking:

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Οτι και να ειναι τιμησε την χωρα και με το παραπανω φερνοντας μεταλια και διακρισεις
Κατι που η χωρα του το ανταπεδωσε στην τελευταια του Ολυμπιαδα !!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Ετσι

pablo93

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Την "ελληνικοτητα" του Δημα δεν την αμφισβητησαν ουτε οι Χ.Α.ιτες οταν εγινε ενα μικροεπεισοδιο στη Βουλη μεταξυ τους οποτε πιστευω οτι οντως ειναι original ΒορειοΗπειρωτης και αν θυμαμαι καλα ο πατερας του στις εκλογες στη Χειμαρα ειχε φαει μερικες ψιλες απο κατι Αλβανους.
Οσο για τα προνομια δε μου φαινεται τοσο παραλογο καποιος που απο τα 14-15 ασχολειται στο φουλ με ενα αθλημα,φερνει διακρισεις και μεταλλια στην Ελλαδα και τελειωνει την καριερα του 40 χρονων να του δινεται καποια θεση στο Δημοσιο. Εστω οτι δεν του δινεται, πως θα ζησει ? Δεν ειναι ποδοσφαιρο η αρση βαρων να βγαζουν τα κερατα τους οι αθλητες

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.612
Πόντοι
5.006
o αχαχουχας ηταν σοφος..πραγματικο κόσμημα για το σαιτ
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Χρυσαυγιτάκι, κάνε τουμπεκί γιατί μόλις σηκώθηκε ο Πύρρος στη Βουλή εσείς λουφάξατε σαν καλά κορίτσια.

Δε σου επιτρέπω να με χαραχτηρίζεις και να με ταμπελιάζεις επειδή ειπα την αλήθεια νεοδημοκράτη βολεμένε βούλωσε το η αυτοκτόνα

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Μάλιστα του αρέσει και ο ρέμος σαν τραγουδιστής..  :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εμένα πάλι ο μπουγάς μαρέσει!!πάρε μου μια πίπα να κόψω το τσιγάροοο τςςςς

pablo93

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Και εγώ άμα κατάπινα οσα αυτός θα σύκωνα πολλά!!! ντόπααα στη ντόπααα
Tωρα σοβαρα το πιστευεις αυτο ? Καταλαβετε κατι, οσα και ο,τι και να παιρνουν ειναι γενετικα προικισμενοι για να κανουν αυτα που κανουν.
Οι αλλοι δηλαδη που εχαναν απ τον Δημα η απ τον Καχιασβιλι παιρνανε μονο πρωτεινη και αμινοξεα ? Τα ιδια διαολια παιρνουν ολοι απλα καποιοι ειναι καλυτεροι

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Εσύ βούλωσε το κοτούλα. Πήγαινε στη μαμά να πίεις το γαλατάκι σου.

Ρε Αλβανέ σε τι διαφωνείς και νευριάζεις???στο ότι είναι αλβαναράς ο πύρος?? αυτό είναι το λιγότερο ας είναι ότι θέλει αλλά το ότι ψήφισε 2 μνημόνια και σε κατάντησε να μην έχεις να φάς και το ότι αφού μας βούλιαξε τώρα τρέχει να υπηρετήσει τα Αμερικανάκια δε σε νοιάζει ε??Για την Ελλάδα ρε γαμώτο έπρεπε να κάτσει εδώ να παλέψει για τη πατρίδα!!ακουσον ακουσον που ξαναακούστηκε ολυμπιονίκης να λακίζει στα δύσκολα και να πηγαίνει να γλύφει άλλους!!

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Εγώ πάντως αν ήμουν Πύρρος Δήμας θα το'χα τιμή μου και καμάρι μου ότι έχω για εχθρούς μου τους θρασύδειλους νεο-Ναζί Χρυσαυγίτες και τους χαραμοφάηδες Συριζαίους.

quote-i-ask-you-to-judge-me-by-the-enemies-i-have-made-franklin-d-roosevelt-157946.jpg

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ο  Πύρρος ειναι παλικάρι  και το απέδειξε αλλη μια φορά με οσα συγκινητικα ειπε πριν το καταστροφικό  ντεμεκ δημοψηφισμα που εφτιαξαν οι ασυνειδητοι άπλυτοι με τον αχρείο σκατοσάκκουλα Καμμενο και υποστηρικτές διαφορα χαμένα κορμια και τον καιροσκόπο Πακιστάνο..μονο του σφάλμα η συνδεση του με την εγκληματικη συμμορία Πασόκ..στην Αμερική καλά εκανε και πήγε και θα μας διαφημισει ασε που εδω τα καθαρματα οι άπλυτοι θα ειχαν βάλει προπονητη κανα Τσάκνη της Αρσης Βαρών
URL]]

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Έτσι, σκούξε κι'άλλο χρυσαύγουλο. Και μόλις τον δεις πάλι τον Πύρρο μπροστά σου τρέξε να κρυφτείς στο λαγούμι σου όπως όλα τα τρωκτικά.

ρε άντε πάγαινε παλιοπαπανδρεοσημιτολάγνε ματσοβολεμένε!!!εμείς οι φτωχομπινέδες δε ψηφίζουμε τίποτα!!άντε άραξε στο κότερο σου ντεμέκ ελληνάρα πιές το μοχίτο σου κλαρινογαμπρέ της σειράς!!!και άσε τα κοματικά!!ακόμα ρε τελειωμένε για κόματα μιλάτε ?εν έτη 2016??ΑΚΟΜΑ?
Όποιος ψηφίζει μνημόνια και μετά εγκαταλειπει το πλοίο που βυθίζεται σαν το ποντικό θέλει κρέμασμα!Αυτός φώναζε ελλαδάρα πατρίδα μου κτλ κτλ κτλ τωρα??? λάκισε ο ''ελληνάρας''???

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.277
Πόντοι
6.515
Άντε κι'εσύ να κάνεις 12 ώρες προπόνηση όπου θα σηκωνεις 1-2 τόνους την ημέρα επί 4 χρόνια και θα σου δώσω εγώ την αργομισθία.
Από την πολυθρόνα μας όλοι είμαστε μάγκες.

τη σεβομαι τη προπονηση του και τον αθλο του (εστω και με βοηθήματα) όμως δεν εχετε καταλαβει μερικοι ότι ζουμε στη χωρα που δεν εχει γαζες στα νοσοκομεια, δεν μπορουν να αλλαξουν λάστιχα στα μηχανάκια της ΔΙΑΣ και τα ασθενοφόρα είναι σαράβαλα

η σημερινη ελλαδα δεν αντεχει πολλαπλες αργομισθίες ειτε είναι ολυμπιονίκες ειτε πρωην πρωθυπουργοι ειτε προεδροι δημοκρατιας κλπ :vomit:

τα περι ΧΑ και τσαμπουκαδων που αναφερθηκαν είναι για τα μικρα παιδια  :uglystupid:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.512
Πόντοι
566
Και μόνο που σε περίοδο κρίσης πήγε με το ΠΑΣΟΚ και ψήφιζε μνημόνια..φτάνει Ο ΧΑΦΙΕς ΤΩΝ ΗΠΑ

Δηλαδη και οι βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, μετα των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ είναι χαφιεδες των ΗΠΑ?

Μήπως ΧΑ - ΚΚΕ που δεν ψηφισαν μνημόνια είναι οι μόνοι πατριώτες?

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Δηλαδη και οι βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, μετα των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ είναι χαφιεδες των ΗΠΑ?

Μήπως ΧΑ - ΚΚΕ που δεν ψηφισαν μνημόνια είναι οι μόνοι πατριώτες?

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Μιλάμε για συγκεκριμένο άτομο δε μιλάμε για συριζοανελ και μαλακίες ! τι δε κατάλαβες!μας έκανε περήφανους οκ σπουδαίος αθλητής κτλ..αλλά γιατί πήγε με το πασόκ γιατι ψήφισε 2 μνημόνια??? καταλάθος ε??και τώρα την κάνει για αμέρικα! και μην ακούσο για οικονομική ανάγκη!!! 2000 το μηνα τσεπώνει χωρίς να δουλέψει και συν τα έσοδα του προπό!!τα παιδάκια του σε αμερικάνικο κολέγιο τ έχει <τυχαίο??>

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
τη σεβομαι τη προπονηση του και τον αθλο του (εστω και με βοηθήματα) όμως δεν εχετε καταλαβει μερικοι ότι ζουμε στη χωρα που δεν εχει γαζες στα νοσοκομεια, δεν μπορουν να αλλαξουν λάστιχα στα μηχανάκια της ΔΙΑΣ και τα ασθενοφόρα είναι σαράβαλα

η σημερινη ελλαδα δεν αντεχει πολλαπλες αργομισθίες ειτε είναι ολυμπιονίκες ειτε πρωην πρωθυπουργοι ειτε προεδροι δημοκρατιας κλπ :vomit:

τα περι ΧΑ και τσαμπουκαδων που αναφερθηκαν είναι για τα μικρα παιδια  :uglystupid:

Φίλε εκει ήθελα να καταλήξω!!η χώρα έχει πιάσει πάτο!ήταν ένας από τους πολλούς που ψήφισαν τη καταδίκη μας!!ξεχάσανε το γιουχάρισμα από τους δημοσιογράφους όταν υπερψήφισε την ακύρωση του ταμείου τους,αλλά εμας δε μας νοιάζει μωρέ ,εμείς έχουμε να φάμε για τους άλλους στα παπαρια μας ε??<νουτροπία νεοελληνάρα> Ολυμπιονίκης και σπουδαίος ήταν δε το αμφισβητει κανείς α΄λλα απογοήτευσε κόσμο με αυτά που είπε και έκανε,τωρα πήραμε όλυμπιακά μνημόνια όμως.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

ισχυει  αυτο που λεμε οτι ο αθλητησμος πρεσβευει τον πολιτισμο.η κοπελα ολυμπιονικης μεχρι και τα σηματα της ελλαδας η ιδια πληρωνε!κοπελα της εθνικησ φουτσαλ ελλαδας περσι στην κυπρο μου ειπε μεχρι και τισ φανελες δανικεσ πηραμε και τισ δινουμε πισω.δες την εθνικη βραζιλιας πως ξεφτυλιζεται ποδοσφαιρικα στο μουντιαλ και δεσ τωρα στο ριο των ολυμπιακων τι σκατα ειναι,εγλκηματικοτητα,ανεργια,βρωμια.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Και πως ξέρεις ότι όλοι είναι αργόμισθοι;
Πχ

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom