Νέα

Ο Δήμας τελικά είναι Ελληνας ή Αλβανός ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Εγώ είμαι αριστερός όσο δεν πάει, δηλώνω αμφί ,  ειμαι μέσα σε όλα αλλά τους Αλβανούς τους σιχαίνομαι .  Εγκληματίες είναι, δεν έχουν μπέσα, δεν έχουν αρχές, δεν έχουν κουλτούρα δεν έχουν τίποτα .Αυτοί κατέστρεψαν την Ελλάδα και όλοι οι Ευρωπαίοι τους έχουν γυρίσει ρην πλάτη .
Να μας πει ο Δήμος πώς συμπεριφέρονται οι Γερμανοί στους Αλβανούς πριν μας κάνει προπαγάνδα για τους τραπεζίτες και τους Βενιζελους .

Εσύ θα πας μπροστά τύπε!!τα κολημένα μυαλά όμως ποτέ,εγω δεν είμαι τίποτα όλοι τα ίδια σκατά είναι

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Εσύ θα πας μπροστά τύπε!!τα κολημένα μυαλά όμως ποτέ,εγω δεν είμαι τίποτα όλοι τα ίδια σκατά είναι
Κομματικά συμφωνώ αλλά υπάρχει και η ιδεολογία .
Δεν ανέχομαι να μας βρίζουν ρατσιστές οι εγκληματίες οθ Αλβανοί .
Δες το κα στατιστικά, οι μισοί φυλακισμένοι είναι Αλβανοί

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
ο px πρέπει να ναι κανένας αργόσχολος δημοσιουπαλληλάκος βολεμένος επί ΠΑΣΟΚ που ξύνει τα @@@ όχι με γκασμά αλλα με τα νύχια <γιατι ο γκασμάς και η πιρούνα αφήνουν κενά> και βρίζει όσους του τη λένε η λένε τη γνώμη τους  :uglystupid: :uglystupid: :birdman:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Κομματικά συμφωνώ αλλά υπάρχει και η ιδεολογία .
Δεν ανέχομαι να μας βρίζουν ρατσιστές οι εγκληματίες οθ Αλβανοί .
Δες το κα στατιστικά, οι μισοί φυλακισμένοι είναι Αλβανοί

Ούτε εγώ τους πολύσυμπαθώ παρόλο που δεν είμαι ρατσιστής ρε φίλε <λατρεύω ρώσους/ιδες και Πουτιν > αλλά δε φταίω εγώ,αυτοί είναι Αλβανοί  :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Και για να απαντήσουμε και στον χριστιανό που ρωτά αν είναι Έλληνας η Αλβανός,ΝΑΙ Αλβανός είναι το έχει δηλώσει αρκετές φορες ποτέ δεν έκρυψε τη καταγωγή του και μπράβο του!

Εσύ γιατι χαίρεσαι..;;  Τηγανοκέφαλος εισαι κι εσυ..;

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Εσύ γιατι χαίρεσαι..;;  Τηγανοκέφαλος εισαι κι εσυ..;

'Ελληνας μέχρι το κόκαλο είμαι,απλά το να δηλώνει δημόσια τη καταγωγή του είναι μαγκιά του πέρα από τα κακά που του προσάπτουμε.Δεν έδειξα κάπου να χαίρομαι  

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:

Συνημμένα

• pirros_dimas_pitsirikos.jpg
    pirros_dimas_pitsirikos.jpg
    23 KB · Εμφανίσεις: 30

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Μὴ συγχίζεσαι ἐσύ, γιατὶ καὶ τὰ 40 ποὺ καβάτζαρες ἐπίτευγμα εἶναι.

40???? ενοείς χρονών???ούτε για 20 δε τον έκανα!με τα βίας 19 με το τρόπο που μιλάει!Εγώ είμαι 20 με 25 χρόνια εμπειρίας! :P :P :grin:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

αφου εκανα το καθηκομν μου παρε και την απαντηση σκουπιδι

«Να τελειώνουμε με την χυδαιότητα, την κακοήθεια και την ανοησία»

Η Φώφη Γεννηματά δεν παίρνει καμία σύνταξη

24/07/201612:5661

Σκληρή απάντηση από το γραφείο της στον Πάνο Καμμένο - Και βόλες κατά Τσίπρα που δεν πήρε θέση
Σχετικά με την ανάρτηση στο twitter του Πάνου Καμμένου για τη σύνταξη της Φώφης Γεννηματά, ο επικεφαλής του γραφείου της Μανώλης Όθωνας έκανε στο facebook την ακόλουθη ανάρτηση:

«Από τις 2 Σεπτεμβρίου 2015 είχε απαντήσει σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ η Φώφη Γεννηματά σχετικά με τη σύνταξή της όταν είχε ερωτηθεί από τη δημοσιογράφο Μαριλένα Κατσίμη, λέγοντας:

«Κυρία Κατσίμη, έχω τρία ανήλικα παιδιά. Και όπως χιλιάδες μητέρες με ανήλικα παιδιά,  συμπληρώνοντας τα χρόνια υπηρεσίας βγήκα σε σύνταξη. Η σύνταξη αυτή είναι σε αναστολή διότι έχω την ιδιότητα του Βουλευτή. Επομένως δεν υπάρχει τίποτα, ούτε το παράνομο, ούτε καμία ειδική μεταχείριση, ούτε το ανήθικο. Οι λόγοι που με οδήγησαν να κάνω χρήση αυτού του δικαιώματος είναι πολύ προσωπικοί, πολύ σοβαροί και δεν αφορούν κανέναν».

Λοιπόν για να τελειώνουμε με την χυδαιότητα, την κακοήθεια και την ανοησία.

Η Φώφη Γεννηματά δεν λαμβάνει καμία απολύτως σύνταξη.

Γιατί παρά την γνωστή περιπέτεια της υγείας της,  επέλεξε να μην κάνει χρήση του σχετικού δικαιώματος και ΔΕΝ αιτήθηκε αναπηρικής σύνταξης.

Η Φώφη Γεννηματά έχει κατοχυρώσει δικαίωμα  πρόωρης συνταξιοδότησης  ως μητέρα 3 ανηλίκων παιδιών όπως και εκατοντάδες χιλιάδες άλλες Ελληνίδες.

Η Φώφη Γεννηματά όμως ΔΕΝ λαμβάνει ούτε ένα ευρώ σύνταξη για όσο λαμβάνει βουλευτική αποζημίωση (όπως και τα προηγούμενα χρόνια που ήταν υπουργός).

Αυτό εξάλλου προβλέπεται  ρητά  από σχετική διάταξη νόμου που ψηφίστηκε επί υπουργίας Α. Λοβέρδου.

Πέραν λοιπόν της απανθρωπιάς και της προσβολής σε χιλιάδες ανθρώπους που δίνουν μια άνιση καθημερινή μάχη ζωής, κάποιος που είναι χρόνια βουλευτής και εν ενεργεία υπουργός σίγουρα γνωρίζει την ισχύουσα νομοθεσία.

Επομένως είναι εξοργιστική  η κακοήθεια, προφανής ο δόλος και αυταπόδεικτη η συκοφαντία.

Η δε εύγλωττη σιωπή από πλευράς Πρωθυπουργού, απλά επιβεβαιώνει αυτό που ο Πλάτωνας είχε διαγνώσει χιλιάδες χρόνια πριν: "Όμοιος ομοίω αεί πελάζει"».  

δεξια και «αριστερα» σκουπίδια και τα αθλια φερέφωνα φερατε την χωρα στο χαλι που είναι

και συνεχιζετε διχως ντροπη τις συκοφαντιες

εμετικα αποβράσματα  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία του Ολυμπιονίκη και πρώην βουλευτή ότι ο λόγος που έφυγε από την Ελλάδα και εργάζεται τώρα στις ΗΠΑ είναι πολιτικός.

Ο Πύρρος Δήμας λέει συγκεκριμένα αναφερόμενος στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι «με είδαν ως εχθρό, ήταν σα να μου έλεγαν μάζεψέ τα και φύγε.
Ο ΣΥΡΙΖΑ με έδιωξε ουσιαστικά από την Ελλάδα και οι λόγοι είναι πολιτικοί».

Μάλιστα όλα αυτά να αναφέρει την ημέρα μιας μεγάλης επετείου γι αυτόν και για την Ελλάδα, την ημέρα που το 1992 κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης.

Μιλώντας από την Αμερική στον Arena Fm 89,4, ανέφερε τις στιγμές που έζησε αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Για το πρώτο χρυσό της Βαρκελώνης:

«Δεν ξεχνιέται αυτή η στιγμή. Η Βαρκελώνη είναι ο πρώτος μου σταθμός, είναι το ξεκίνημα και για μένα και για όλη την άρση βαρών και για τον αθλητισμό.
Όταν έφτασα στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνη, ήταν ένας δημοσιογράφος και με ρώτησε για τις προσδοκίες που είχα και του είπα ήρθα για να πάρω το χρυσό μετάλλιο. Όλοι κοιταζόντουσαν. Ήξερα τον εαυτό μου και πίστευα πως μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο. Ήξερα και τους αντιπάλους, γιατί τρεις μήνες νωρίτερα τους είχα αντιμετωπίσει σε άλλους αγώνες, άρα ήμουν σίγουρος ότι μπορώ να τους κερδίσω».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε:

«Ένα παιδί 20 χρόνων, που έφυγε από την Βόρειο Ήπειρο για μια άλλη χώρα, την πατρίδα του, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, ερχόμενος στην Ελλάδα και κυρίως την γραφειοκρατία της ελληνοποίησης.
Ο Γιάννης Σγουρός και ο Κυριάκος Βιρβιδάκης με στηρίξανε πάρα πολύ και καταφέραμε να  πάμε τότε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Δεν θα ξεχάσω εκείνο το πρωινό στο αεροδρόμιο, γιατί είχα το εισιτήριο, αλλά δεν είχα το διαβατήριο πριν την αναχώρηση. Τελευταία στιγμή ήρθε ευτυχώς το διαβατήριο και η χαρά που πήρα, όταν το είχα στα χέρια μου, δεν περιγράφεται».

«Το 92΄ζήσαμε ωραίες στιγμές, θυμάμαι την στιγμή που ήταν να βγει η Βούλα Πατουλίδου πρώτη έξω από το αεροπλάνο και είδε τι γινότανε από το παράθυρο και τραβήχτηκε πίσω, είπε ότι θέλει να φτιάξει λίγο τα μαλλιά της και τελικά έσπρωξε εμένα να βγω πρώτος και μόλις αντικρίζω τον κόσμο δεν κατάλαβα τι είχε γίνει.
Αισθάνομαι πολύ ευλογημένος, έχω ζήσει μεγάλος στιγμές, αγάπη από τον κόσμο που με στήριξε και δεν έχω κανένα παράπονο».

«Με είδαν ως εχθρό»

«Είμαι σύμβουλος στην Άρση Βαρών των Ηνωμένων Πολιτειών βλέπω τους καλύτερους αθλητές στην Άρση Βαρών, τους έχω σε ένα καμπ και μαζί με τους προπονητές τους φυσικά, κάνουμε σεμινάρια μαζί τους, βγάζουμε προγράμματα προπόνησης, βελτίωση τεχνικής και συνεχίζουμε σιγά – σιγά μέσα από συνεχής επικοινωνία και το άθλημα αυτό το αναπτύσσουμε. Εδώ θα μείνω μέχρι το 2028.

Προσπάθησα να το κάνω με την Ομοσπονδία, αφιλοκερδώς, χωρίς να πληρώνομαι, αλλά με το που βγήκε ένα κόμμα στην κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ, την επόμενη μέρα κόψανε το 55% της Ελληνικής Ομοσπονδίας και όχι σε μένα, αλλά στη νέα γενιά των αθλητών.

Αυτοί έκαναν κακό στα νέα παιδιά που δεν μπορούν να συμμετέχουν σε αγώνες.
Στην μόνη Ομοσπονδία που κόψανε 55% ήταν αυτή της Άρσης Βαρών, με είδαν ως εχθρό λόγω του ότι, μάλλον ήμουν από άλλο κόμμα. Ήταν σα να μου έλεγαν μάζεψέ τα και φύγε. Ο ΣΥΡΙΖΑ με έδιωξε ουσιαστικά από την Ελλάδα και οι λόγοι είναι πολιτικοί.

Δεν μπορούσα να κάνω κάτι και για να μην δημιουργώ πρόβλημα στο άθλημά μου και σε όλα τα παιδιά που αγωνίζονται στην άρση βαρών, τα μάζεψα και έφυγα στην Αμερική. Γι αυτό το λόγο έφυγα, αλλά δεν ξεχνώ όσα πέρασα.
Εδώ θα μείνω μέχρι το 2028 και θα έρθει σε λίγο καιρό και η οικογένειά μου, μόλις τελειώσει το σχολείο η κόρη μου.
Η άρση βαρών και η Ελλάδα είναι στην καρδιά μου, ενώ δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έζησα.

Πηγή: Πύρρος Δήμας: Ο ΣΥΡΙΖΑ με έδιωξε από την Ελλάδα -Οι λόγοι είναι πολιτικοί | iefimerida.gr 

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
ο δημας δεν είναι ελληνας αλλα ουτε αλβανος είναι το χειροτερο που υπαρχει,ειναι βορειοηπειρωτης οι οποιοι οι περισσοτεροι από αυτους ηταν τσαμηδες οι οποιοι ηταν ρουφιανοι και προδοτες των γερμανων και οι μεν ελληνες τους ελεγαν αλβανους οι δε αλβανοι ελληνες.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
εκανε και καποια σωστα πραγματα ο συριζας, να τα λεμε κι αυτά τυποι :headbaning1:

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
όσοι φέρνουν μετάλια είναι Έλληνες μας κάνουν περήφανους και είναι οικογένειες μας π.χ αντετοκούμπο
ολοι οι άλλοι είναι βρομιάρηδες άπλυτοι και μετανάστες που μολύνουν τον αέρα μας

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ξερεις σιγουρα ότι είναι τσαμης? οι τσαμιδες είναι φανατικοι εναντιων των ελληνων και υπερ των αλβανων και ο δημας ηταν φανατικος υπερ της ελλαδας, γιατι θα μπορουσε να παρει τα μεταλλια για την αλβανια, αλλα προτιμησε να τα παρει για την ελλαδα δακρυζοντας και ψέλνοντας τον εθνικο υμνο αρα αισθάνεται πολύ ελληνας. δεν μπορεις να δακρυσεις τεχνητα για τα λεφτα ουτε σε υποχρεωνουν να ψέλνεις τον εθνικο υμνο για να παρεις τα μπονους της ελληνικης εθνικης. ελληνας ο ανθρωπος που απλα γεννηθηκε με αλβανικη υπηκοοτητα. αντίθετα, ο αντετοκουμπο πχ ξερει την καταγωγή του και διαλεξε την ελληνικη υπηκοοτητα για αλλους λογους, μπορει να αγαπησε το μερος, μπορει το χρημα, μπορει να μισησε την πατριδα του γιατι εκει η οικογενεια του δεν περναγε καλα, χιλιαδυο.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
όσοι φέρνουν μετάλια είναι Έλληνες μας κάνουν περήφανους και είναι οικογένειες μας π.χ αντετοκούμπο
ολοι οι άλλοι είναι βρομιάρηδες άπλυτοι και μετανάστες που μολύνουν τον αέρα μας

δεν είναι βρωμιάρηδες ουτε απλητοι απλα δεν μπορούμε να τους ταιζουμε και να τους κοιμηζουμε ολους γιατι φτωχύναμε αν το χεις ακουστα  :undecided:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
ο δημας μονο και μονο που καταδεκτηκε να γινει βουλευτης επικρατειας με το κομμα του μπενι τουρκογλου το 2012 είναι όχι ελληνας αλλα ΠΡΟΔΟΤΗΣ και τιποτε άλλο

τωρα συτιζεται από την αμερικη (όπως κάθε προδότης) κανοντας τον προπονητη αρσης βαρων στα γυναικεια τιμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom