α μου φαινεται και εσυ εχεις φαει την καψουρα σου με τον μεμο.ενας μεγαλος ερωτας στο μπου ανατελει."εγω δεν ειμαι ρατσιστης ο αλλος ειναι μαυρος"
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο διαδοχος του Uri Geller
- Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 279
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετσι ετσι, οι Ελληνιδες ειναι οι ομορφοτερες του κοσμου! Οι πιο σεξυ γυναικες στον πλανητη! Και με τελειο χαρακτηρα!το φιλαράκι σου έχει γούστο
εσύ όχι και τόσο
Ειναι τυχαιο οτι οι ξενοι ερχονται για να δουνε αρχαια μαρμαρα, πανω και απο αυτα τις εχουνε διεθνως!
Ουτε με τις πετρες δε μπορουνε να συγκριθουνε ρεεεε ξυπνατεεεε!!
αχαχαχαχχαχαχαχα
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
α μου φαινεται και εσυ εχεις φαει την καψουρα σου με τον μεμο.ενας μεγαλος ερωτας στο μπου ανατελει.
καλα χαζα ειστε?
δεν το λεω εγω αυτο με το μαυρο, λαικη ρηση ειναι γι αυτο κ το βαλα σε εισαγωγικα
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
μεμο ανδρεικελο του Τσυριζα,οι ελληνικες πετρες δεν ειναι οποιες και οποιες!!αποτελουν εργα τεχνης,για αυτο κερδανε τις ελλεεινιδες!!Ετσι ετσι, οι Ελληνιδες ειναι οι ομορφοτερες του κοσμου! Οι πιο σεξυ γυναικες στον πλανητη! Και με τελειο χαρακτηρα!
Ειναι τυχαιο οτι οι ξενοι ερχονται για να δουνε αρχαια μαρμαρα, πανω και απο αυτα τις εχουνε διεθνως!
αχαχαχαχχαχαχαχα
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ετσι ετσι, οι Ελληνιδες ειναι οι ομορφοτερες του κοσμου! Οι πιο σεξυ γυναικες στον πλανητη! Και με τελειο χαρακτηρα!
αχαχαχαχχαχαχαχα
εσυ ξυπνα
ομορφες,σεξυ και εξυπνες υπαρχουν παντου δεν τις διαχωριζεις αναλογα με τα εθνη
αν το κανεις εισαι προφανως ρατσιστης
εσυ ποτε θα γινεις σταρ? λεγε!!! δεν υπαρχει κανενας Συριος για σενα πια?καλα χαζα ειστε?
δεν το λεω εγω αυτο με το μαυρο, λαικη ρηση ειναι γι αυτο κ το βαλα σε εισαγωγικα
δεν ξερω αν ειναι οι πιο ομορφες αλλα οι πιο καυλιαρες ειναι.και εχω δοκιμασει τα παντα εκτος απο ιαπωνικο.και η πλακα ειναι οτι παω ιαπωνια την αλλη εβδομαδα.Ετσι ετσι, οι Ελληνιδες ειναι οι ομορφοτερες του κοσμου! Οι πιο σεξυ γυναικες στον πλανητη! Και με τελειο χαρακτηρα!
αχαχαχαχχαχαχαχα
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εσυ ποτε θα γινεις σταρ? λεγε!!! δεν υπαρχει κανενας Συριος για σενα πια?
πιο μεγαλο καημο το χεις εσυ απ εμενα...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα το αλλο με τον Τοτο να μας πεις!!!εσυ ξυπνα
ομορφες,σεξυ και εξυπνες υπαρχουν παντου δεν τις διαχωριζεις αναλογα με τα εθνη
αν το κανεις εισαι προφανως ρατσιστης
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δεν ξερω αν ειναι οι πιο ομορφες αλλα οι πιο καυλιαρες ειναι.και εχω δοκιμασει τα παντα εκτος απο ιαπωνικο.και η πλακα ειναι οτι παω ιαπωνια την αλλη εβδομαδα.
τι ειναι το ιαπωνικο?
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
μπααααα....ο τελευταιος εθαβε τη βατιδου στα λουλουδια!!!εσυ ποτε θα γινεις σταρ? λεγε!!! δεν υπαρχει κανενας Συριος για σενα πια?
μη γυρισεις αν δε παρεις γιαπονεζακι!!!!!!!!!!και η πλακα ειναι οτι παω ιαπωνια την αλλη εβδομαδα.
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα το αλλο με τον Τοτο να μας πεις!!!
αχαχαχααχαχαχαχα γουσταρεις ξυνιλα κι εσυ εεεεε?δεν ξερω αν ειναι οι πιο ομορφες αλλα οι πιο καυλιαρες ειναι.
αχαχαχαχαχαχαχα ετσι ετσι!!!πες μου οτι καυλωνεις οταν η δικια σου τρωει βρωμικα και ριχνει κλανιες!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ειδος bottox!τι ειναι το ιαπωνικο?
αχαχαχαχαχαχα
δεν γινεται φιλε δυστυχως ειμαι δεσμευμενος,ονειρο απατηλο θα μεινει.μπααααα....ο τελευταιος εθαβε τη βατιδου στα λουλουδια!!!μη γυρισεις αν δε παρεις γιαπονεζακι!!!!!!!!!!
δεν εχω ακουσει ποτε μου γυναικα να ριχνει κλανια.δηλαδη θες να πεις οτι οι ξενες δεν τρωνε σουβλακι;ρε τρωνε κατι τζατζικοκρεμυδα καργα.αχαχαχααχαχαχαχα γουσταρεις ξυνιλα κι εσυ εεεεε?
αχαχαχαχαχαχαχα ετσι ετσι!!!πες μου οτι καυλωνεις οταν η δικια σου τρωει βρωμικα και ριχνει κλανιες!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
οι ρωσσιδες δεν τρωνε γενικως! αστο!δεν εχψ ακουσει ποτε μου γυναικα να ριχνει κλανια.δηλαδη θες να πεις οτι οι ξενες δεν τρωνε σουβλακι;ρε τρωνε κατι τζατζικοκρεμυδα καργα.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
να την πηδηξεις σου ειπε οχι να την παντρευτεις...δεν γινεται φιλε δυστυχως ειμαι δεσμευμενος,ονειρο απατηλο θα μεινει.
φιλαρακι δεν μπορεις να μου πεις εμενα για ρωσσιδες.ειχαμε οταν ημουν πιτσιρικας και δουλευα σε κρουαζιεροπλοιο και ξερω.οταν φταναμε πειραια αυτες,κατι ρουμανες και κατι βουλγαρια που ειχαμε μεσα φερνανε το σουβλακι με τις σακουλες.οι ρωσσιδες δεν τρωνε γενικως! αστο!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 221
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις