You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο διαδοχος του Uri Geller
- Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 279
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
οι συγκρισεις που μπορειτε να κανετε, ειναι μονο με τις στριπτιτζουδες που εχετε γνωρισει! Αυτο εκμεταλλευονται και οι Ελλεϊνιδες και εχουν καταφερει να ταυτοποιησουν τον ορο "ξενη-ρωσσιδα" με εννοιες οπως πουτανα, καριολα, υστεροβουλη, κ.λ.π.εδω κανεις λαθος καλε μου φιλε.
εγω δεν μιλω γιαυτες! αμα αξιωθεις ποτε φιλε μου και πας εκει να δεις το πως και το γιατι θα αλλαξεις κι εσυ γνωμη!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οι αξιωματικοι καλαμακι...οι μουτσοι φραπεδακι....τρωγανε το καλαμακι των αξιωματικων αργοτερα.
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
οι συγκρισεις που μπορειτε να κανετε, ειναι μονο με τις στριπτιτζουδες που εχετε γνωρισει! Αυτο εκμεταλλευονται και οι Ελλεϊνιδες και εχουν καταφερει να ταυτοποιησουν τον ορο "ξενη-ρωσσιδα" με εννοιες οπως πουτανα, καριολα, υστεροβουλη, κ.λ.π.
εγω δεν μιλω γιαυτες! αμα αξιωθεις ποτε φιλε μου και πας εκει να δεις το πως και το γιατι θα αλλαξεις κι εσυ γνωμη!
μα δεν μιλαω για στριπτιτζουδες, αυτες το ποτο τους ειναι νερο.
εχω γνωρισει τσεχα-ρουμανα-πολωνη που πινανε τα κερατα τους..
αυτες οι τρεις εθνικοτητες που αναφερεις δεν εχουνε και πολλα κοινα στοιχεια....μα δεν μιλαω για στριπτιτζουδες, αυτες το ποτο τους ειναι νερο.
εχει γνωρισει τσεχα-ρουμανα-πολωνη που πιναμε τα κερατα τους..
ουτως η αλλως εγω για Ρωσσιδες ειχα μιλησει...
πρεπει καποια στιγμη να φιαξω εναν οδηγο πρωην ανατολικου μπλοκ ρε πουστη μου να ανοιξουνε τα ματια μερικων εδω μεσα!
αν εχεις παει εκει,εχεις αισθηση το ποσο πολυ σπανε οι ρωσσιδες και απο ολες τις χωρες γενικα εκει μετα τα 30 τους;οι συγκρισεις που μπορειτε να κανετε, ειναι μονο με τις στριπτιτζουδες που εχετε γνωρισει! Αυτο εκμεταλλευονται και οι Ελλεϊνιδες και εχουν καταφερει να ταυτοποιησουν τον ορο "ξενη-ρωσσιδα" με εννοιες οπως πουτανα, καριολα, υστεροβουλη, κ.λ.π.
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
αυτες οι τρεις εθνικοτητες που αναφερεις δεν εχουνε και πολλα κοινα στοιχεια....
ουτως η αλλως εγω για Ρωσσιδες ειχα μιλησει...
πρεπει καποια στιγμη να φιαξω εναν οδηγο πρωην ανατολικου μπλοκ ρε πουστη μου να ανοιξουνε τα ματια μερικων εδω μεσα!
για ρωσσιδες δεν ξερω..δεν εχω γνωρισει σε φιλικο/γκομενικο επιπεδο
ναι ενω οι Ελληνιδες παραμενουν "μπουμπουκια" μεχρι τα 70 τους!!αν εχεις παει εκει,εχεις αισθηση το ποσο πολυ σπανε οι ρωσσιδες και απο ολες τις χωρες γενικα εκει μετα τα 30 τους;
φιλαρακι, εχε χαρη που δε μπορω να ποσταρω προσωπικες φωτογραφιες μου!
Πολλοι και πολλες θα βαζατε τα κλαματα!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τωρα θα σε δουλευα λιγο αλλα εχε χαρη που σε συμπαθω ;)ναι ενω οι Ελληνιδες παραμενουν "μπουμπουκια" μεχρι τα 70 τους!!
καλυτερα να μην το κανεις οτι ειναι προσωπικο πρεπει να μενει προσωπικο.ναι ενω οι Ελληνιδες παραμενουν "μπουμπουκια" μεχρι τα 70 τους!!
χαχαχα μη μασας ρε, σιγα!τωρα θα σε δουλευα λιγο αλλα εχε χαρη που σε συμπαθω ;)
στους χαβαλεδες πρωτος ειμαι!
προσωπικες φωτο εχει βγαλει ο δημητρακης ο πορνομεταναστης μη μου πεις οτι εισαι και εσυ τετοιου επιπεδου.ναι ενω οι Ελληνιδες παραμενουν "μπουμπουκια" μεχρι τα 70 τους!!
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
δίας εναντίον bruce lee
χμμμμμ
χμμμμμ
μας σκιζει και τους δυο ο τσακ νωρις.δίας εναντίον bruce lee
χμμμμμ
δεν προκειτα να βγαλω ποτε προσωπικες φωτο μου φορα παρτιδα! Μαριαννα με περασες?προσωπικες φωτο εχει βγαλει ο δημητρακης ο πορνομεταναστης μη μου πεις οτι εισαι και εσυ τετοιου επιπεδου.
ο Δημητρακης ειναι σε καλο δρομο απο αποψη προορισμων, αλλα τα καλα τα μερη δεν ταχει ανακαλυψει ακομα!
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
πολύ νωρίςμας σκιζει και τους δυο ο τσακ νωρις.
ο δημητρακης ριχνει τις ρωσσιδες γιατι ντυνεται καουμπου και τσολιας.....δεν προκειτα να βγαλω ποτε προσωπικες φωτο μου φορα παρτιδα! Μαριαννα με περασες?
ο Δημητρακης ειναι σε καλο δρομο απο αποψη προορισμων, αλλα τα καλα τα μερη δεν ταχει ανακαλυψει ακομα!
αντε επειδη εχω κεφια, παρτε ενα τραγουδακι αφιερωμενο στις Ελληνιδες που παραμενουν φρεσκιες και κουκλες μεχρι τα γεραματα τους, στους αγαπουληδες που τρεχουνε απο πισω τους οπως οι μυγες στα σκατα........και φυσικα αφιερωμενο ΚΑΙ στην catwoman....
αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαα
αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαα
χαχαχαχα ελα? δεν τον εχω παρακολουθησει παρα πολυ, μονο κατι βιντεο πουχε βαλει ειχα δει, αχαχαχαχαχαχαχα, ευτυχως εγω δεν ταξιδευω αποκριες! αχαχαχαχαχαχαο δημητρακης ριχνει τις ρωσσιδες γιατι ντυνεται καουμπου και τσολιας.....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ο δημητρακης ριχνει τις ρωσσιδες γιατι ντυνεται καουμπου και τσολιας.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις