σοβαροτατα σε πρωινη εκπομπη στους αταιριαστους στο σκαιΣοβαρα τωρα ,βγηκε ο κυβερνητικος εκπροσωπος και ειπε πως θα κανουν το δικτυο υπογειο??????......αν εγινε αυτο θελουν κλωτσες μεχρι να πηδηξουν στη θαλασσα εθελοντικα...μιλαμε για απιθανους ψευτες......σοβαρα τωρα η γραφετε μαλακιες?????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο χιονιάς της χρονιάς 2022 !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 78K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
και τα αυγα απο τις κοτες μυκονου δεν τα λενε?μπαρε μπερδευεσαι...ΔΕΝ εισαι μυκονιατης απλα εχεις κοτετσι στην Μυκονο
δεν φτανανε σε εμαςΜηπως σου λειπουν και τα κιτρινα τρόλει που αγκομαχουσαν στον ανηφορο?
προλαβα ομως το τρολλευ για ζωγραφου το 11
εκανες ολο τον γυρο της αθηνας σε 1 με 1,5 ωρα μεχρι να φτασεις στον προορισμο σου
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.530
- Πόντοι
- 12.756
φερε μου 50 αυγα παραγωγης σουκαι τα αυγα απο τις κοτες μυκονου δεν τα λενε?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
απο κοτα η απο κοκορα?φερε μου 50 αυγα παραγωγης σου
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.530
- Πόντοι
- 12.756
απο τις κοτουλες σου..αν θες σφαξε και τον κοκκορα να τον κανω κρασατοαπο κοτα η απο κοκορα?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
κρασι να φερω η εχεις?απο τις κοτουλες σου..αν θες σφαξε και τον κοκκορα να τον κανω κρασατο
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.530
- Πόντοι
- 12.756
εχω αλλα θα παρω ενα καλο απο Διγραμμο να κανω κοκκορα γκουρμεκρασι να φερω η εχεις?
Σοβαρα τωρα ,βγηκε ο κυβερνητικος εκπροσωπος και ειπε πως θα κανουν το δικτυο υπογειο??????......αν εγινε αυτο θελουν κλωτσες μεχρι να πηδηξουν στη θαλασσα εθελοντικα...μιλαμε για απιθανους ψευτες......σοβαρα τωρα η γραφετε μαλακιες?????
Υπογειοποίηση του δικτύου ρεύματος σε 62 περιοχές – Το σχέδιο της κυβέρνησης
Η εν εξελίξει κακοκαιρία με την επωνυμία «Διομήδης» μας θυμίζει πως η κλιματική αλλαγή είναι παρούσα σε όλες τις εποχές του χρόνου και μαζί φέρνει προβλήματα πάσης φύσεως που χρήζουν αντιμετώπισης.
www.kathimerini.gr
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
κουρτακη δλδ.εχω αλλα θα παρω ενα καλο απο Διγραμμο να κανω κοκκορα γκουρμε
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.530
- Πόντοι
- 12.756
οχι ρε χαρτοπολεμος εχει ακριβα κρασιακουρτακη δλδ.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
εχουν αργησει 20 χρονια,μονο το κεντρο εχει υπογειο δικτυο.Υπογειοποίηση του δικτύου ρεύματος σε 62 περιοχές – Το σχέδιο της κυβέρνησης
Η εν εξελίξει κακοκαιρία με την επωνυμία «Διομήδης» μας θυμίζει πως η κλιματική αλλαγή είναι παρούσα σε όλες τις εποχές του χρόνου και μαζί φέρνει προβλήματα πάσης φύσεως που χρήζουν αντιμετώπισης.www.kathimerini.gr
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τσανταλι το οβαλ μπουκαλι.οχι ρε χαρτοπολεμος εχει ακριβα κρασια
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
η παλια αγνωριστη αθηνα μου λειπει φιλε μου
με τα παραθυρα ανοιχτα στα σπιτια με τα κιτρινα περιπτερα που ψωνιζαμε κομιξ και οι μεγαλυτεροι περιοδικα και εφημεριδες
και με την κηφησιας ανοιχτη απο αλεξανδρας μεχρι μαρουσι εφτανες σε 10 εως 20 λεπτα
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.530
- Πόντοι
- 12.756
τον προσεβαλλες τωρα να ξεςεχουν αργησει 20 χρονια,μονο το κεντρο εχει υπογειο δικτυο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τσανταλι το οβαλ μπουκαλι.
αθηναιετον προσεβαλλες τωρα να ξες
double reaction ΙΧΩΡ στον μπαρο
Tzimakos99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2021
- Like
- 423
- Πόντοι
- 21
Ποινική δίωξη θα ασκηθεί ,σιγουρα για ηθική βλαβηΜέχρι 1 εκατομμύριο ευρώ. Αυτό είναι το max που προβλέπεται στη Σύμβαση.
Φυλάκιση για ποιο λόγο όμως; Παίζει καμιά παιδική πορνογραφία με τον Πρόεδρο του ΔΣ ή τα μέλη;
Ρωτα τον ΧΑΣΟΔΙΚΗ τον ΆλεΞ
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.736
- Πόντοι
- 2.306
Υπερκώλοφαρδος Πατουλης και λοιποι δημαρχοι της Αττικης ππυ δεν ειχαν καμμια προετοιμασια για τον χιονια, κρυβπνται πισω απο το ναυαγιο της Αττικης οδου που κυριαρχει στην επικαιροτητα.
Βγηκε και η φαση με το διχίλιαρο και ολοι ασχολουνται με αυτο. Κανεις δεν σκεφτεται οτι πλην ελαχιστων κεντρικων οδων ολοι οι συνοικιακοι δρομοι ειναι τιγκα στον παγο και περιμενουμε να περασει βδομαδα απο την κακοκαιρια για να κινηθουμε, διοτι οι δημοτικοι και περιφερειακοι αρχοντες δεν εκαναν τα αυτονοητα.
Γι’ αυτους τους παπατζηδες ουτε κουβεντα για αγωγες και αποζημιωση.
Μετα κλαιμε για τα χαλια του Δημοσιου.
Βγηκε και η φαση με το διχίλιαρο και ολοι ασχολουνται με αυτο. Κανεις δεν σκεφτεται οτι πλην ελαχιστων κεντρικων οδων ολοι οι συνοικιακοι δρομοι ειναι τιγκα στον παγο και περιμενουμε να περασει βδομαδα απο την κακοκαιρια για να κινηθουμε, διοτι οι δημοτικοι και περιφερειακοι αρχοντες δεν εκαναν τα αυτονοητα.
Γι’ αυτους τους παπατζηδες ουτε κουβεντα για αγωγες και αποζημιωση.
Μετα κλαιμε για τα χαλια του Δημοσιου.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Εμένα μου λείπει το γεγονός ότι τότε δεν υπήρχε Ίντερνετ για να γράφει πίπες ο κάθε πουθενάςη παλια αγνωριστη αθηνα μου λειπει φιλε μου
με τα παραθυρα ανοιχτα στα σπιτια με τα κιτρινα περιπτερα που ψωνιζαμε κομιξ και οι μεγαλυτεροι περιοδικα και εφημεριδες
και με την κηφησιας ανοιχτη απο αλεξανδρας μεχρι μαρουσι εφτανες σε 10 εως 20 λεπτα
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.952
- Πόντοι
- 6.256
Εμενα μου αρεσε και τοτε και τωραη παλια αγνωριστη αθηνα μου λειπει φιλε μου
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.952
- Πόντοι
- 6.256
Δηλαδη ειναι εκατομυριούχοςαπλα εχεις κοτετσι στην Μυκονο