CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.418
- Πόντοι
- 2.606
αδυνατω να το πιστεψω,τρολια ειναι!Σοβαρα
αδυνατω να το πιστεψω,τρολια ειναι!Σοβαρα
Nomiζω είπαν ότι θα καταργήσουν τα καλώδια και θα κάνουν τηλεμεταφορά ρεύματος σε άυλο μήκος κύματοςαδυνατω να το πιστεψω,τρολια ειναι!
Σήμερα δεν έχεις εφημερία;αδυνατω να το πιστεψω,τρολια ειναι!
Ο νους σου στο κακό εσυτα εγραφα πριν λιγες μερες..μαζι με τον χιονια θα θερισει η ΟΜΙΚΡΟΝ,ΟΙ ΥΠΟΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ,ΓΡΙΠΗ,ΙΩΣΕΙΣ,ΠΝΕΥΜΟΝΙΕΣ
βλεπεις πως δικαιωνομαι;
δικαιωθηκα δυστυχωςΟ νους σου στο κακό εσυ
Οι μυκονιατες ειναι οι εξυπνοτεροι ελληνεςΑπαικτο !! ???
Το σωστο ποσταρισμα απο μερους σου, θα ηταν να επισημανεις ποσο ηλιθιοι ειναι αυτοι οι τυποι, που νομιζουν οτι θα παρουν λεφτα με αυτον τον τροπο, λες και τα διοδια δεν εχουν καμερες ωστε να εξακριβωθει ποιος ειχε το αυτοκινητο του εκει και μπηκε την ημερα του αποκλεισμού. Απο τη στιγμη ομως που το θεωρεις "πανεξυπνο", μαλλον θα πρεπει να προβληματισθουμε ποσο πανεξυπνος εισαι κι εσυ, που θαυμασες μια μαλακία και μισηΣήμερα τα χαράματα, 4 παρά... Επιστήμονες πυρηνικοί φυσικοί, ζμπρωχνανε ΙΧ μέσα στην Αττική οδό από άνοιγμα παρακειμενου χωραφιου!
Έκοψα να δω τι φάση.
Σήκωσαν το καπο, κάτι έκαναν, και αφού το παρκαραν όπως έπρεπε έφυγαν μουλωχτά από τα χωραφια.
Καβαλησαν μια μηχανή και έφυγαν!
ΝΑΤΟ το 2 χιλιαρο κορόιδα!!!
Ασχολήθηκαν 2 ωρίτσες άγριο χάραμα και έβγαλαν μηνιάτικο!
Πανέξυπνο!
Την δοκιμή τους κάναν τα παιδιά ρε τύπε.Το σωστο ποσταρισμα απο μερους σου, θα ηταν να επισημανεις ποσο ηλιθιοι ειναι αυτοι οι τυποι, που νομιζουν οτι θα παρουν λεφτα με αυτον τον τροπο, λες και τα διοδια δεν εχουν καμερες ωστε να εξακριβωθει ποιος ειχε το αυτοκινητο του εκει και μπηκε την ημερα του αποκλεισμού. Απο τη στιγμη ομως που το θεωρεις "πανεξυπνο", μαλλον θα πρεπει να προβληματισθουμε ποσο πανεξυπνος εισαι κι εσυ, που θαυμασες μια μαλακία και μιση
Οταν ήμουν φοιτητής δούλευα τα καλοκαίρια γκαρσόν και μπάρα εκεί. Τους ξέρω μέσα έξω τι είναι. Απο όλα έχει ο μπαξές εκεί.Οι μυκονιατες ειναι οι εξυπνοτεροι ελληνες
Για τιποτα δεν ειναι ικανη η αοΤο σωστο ποσταρισμα απο μερους σου, θα ηταν να επισημανεις ποσο ηλιθιοι ειναι αυτοι οι τυποι, που νομιζουν οτι θα παρουν λεφτα με αυτον τον τροπο, λες και τα διοδια δεν εχουν καμερες ωστε να εξακριβωθει ποιος ειχε το αυτοκινητο του εκει και μπηκε την ημερα του αποκλεισμού. Απο τη στιγμη ομως που το θεωρεις "πανεξυπνο", μαλλον θα πρεπει να προβληματισθουμε ποσο πανεξυπνος εισαι κι εσυ, που θαυμασες μια μαλακία και μιση
Δεν ειναι ικανη στο να δει πινακιδες στις καμερες?Για τιποτα δεν ειναι ικανη η αο
Το απεδειξε τη δευτερα.
Ναι, αν εισαι κατω απο 15 ετων, λογικο ειναι να δοκιμαζεις μαλακιες, αλλά προφανως εδω μιλαμε για ενηλικουςΤην δοκιμή τους κάναν τα παιδιά ρε τύπε.
Λες και οι άλλοι θα πάρουν Φράγκο; Αλλά ακούγεται ψιλοκαλο ένα 2000€.
Ποιός μπορεί να το αρνηθεί!
Αν ολοι οι ελληνες ηταν σαν τους μυκονιατες ,η ελλαδα θα ηταν διαφορετικη.Οταν ήμουν φοιτητής δούλευα τα καλοκαίρια γκαρσόν και μπάρα εκεί. Τους ξέρω μέσα έξω τι είναι. Απο όλα έχει ο μπαξές εκεί.
Oι εξυπνότεροι Έλληνες είναι από Ανάκασα....Οι μυκονιατες ειναι οι εξυπνοτεροι ελληνες
Για σενα τα χουμε πει, μη τα ξαναλέμεΔεν ειναι ικανη στο να δει πινακιδες στις καμερες?
Τι εννοεις
Για σενα να δεις τι εχουμε πει, μην το κανουμε θεμαΓια σενα τα χουμε πει, μη τα ξαναλέμε
Ναι θα ήταν πουστρες ή βίζιτες!Αν ολοι οι ελληνες ηταν σαν τους μυκονιατες ,η ελλαδα θα ηταν διαφορετικη.
η παλια αγνωριστη αθηνα μου λειπει φιλε μουΣου λείπει το παλιο θασοκ;
αναμεσα στους τυφλους κυριαρχει ο μονοφθαλμος.Oι εξυπνότεροι Έλληνες είναι από Ανάκασα....
Μηπως σου λειπουν και τα κιτρινα τρόλει που αγκομαχουσαν στον ανηφορο?η παλια αγνωριστη αθηνα μου λειπει φιλε μου
με τα παραθυρα ανοιχτα στα σπιτια με τα κιτρινα περιπτερα που ψωνιζαμε κομιξ και οι μεγαλυτεροι περιοδικα και εφημεριδες
και με την κηφησιας ανοιχτη απο αλεξανδρας μεχρι μαρουσι εφτανες σε 10 εως 20 λεπτα
μπαρε μπερδευεσαι...ΔΕΝ εισαι μυκονιατης απλα εχεις κοτετσι στην Μυκονοαναμεσα στους τυφλους κυριαρχει ο μονοφθαλμος.