athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.479
- Πόντοι
- 12.756
ο Πατουλης ειναι χειροτερος και απο την Δουρου..
τι ελεγες αλεξ? παει για δευτερη τετραετια ο λουδοβικος ?
ο Πατουλης ειναι χειροτερος και απο την Δουρου..
το μονο που παραδεχομαι τον πατουλη ειναι ο μονος που τα χωνει σε αυτο το μπουρδελο τη Νεα Οδο του δεξιου μπομπολα Περιστερη που καλυπτεται απο τη νδ και ειδικα απο αυτο το αρχιδι τον γεραπετριτητι ελεγες αλεξ? παει για δευτερη τετραετια ο λουδοβικος ?
Θες καποιον αλλον εαυ για να πατησει το κουμπι των ραφαλ και μπελαρα;.
τι διαολοο Πατουλης ειναι χειροτερος και απο την Δουρου..
και ομως τον εβαλαν και τα λουζομαστε ολοι..ενταξει καηκε τωρα δεν παιζει να ειναι ξανα υποψηφιοςτι διαολο
εχει ικανα στελεχη το κομμα ΕΝΑΝ δεν μπορουσαν να βαλουν?
ηδη απο το μαρουσι με την δημαρχια του ειχαν ερθει παρα πολλα παραπονα στο κομμα για δαυτον
εχει δηλωσει οτι θελει να μπει στο επικρατειαςτο μονο που παραδεχομαι τον πατουλη ειναι ο μονος που τα χωνει σε αυτο το μπουρδελο τη Νεα Οδο του δεξιου μπομπολα Περιστερη που καλυπτεται απο τη νδ και ειδικα απο αυτο το αρχιδι τον γεραπετριτη
ρε συ με την τιμη που εχει τωρα το ρευμα ,τι να το κανουν,μονο χρεη θα δημιουργησουν οι πολιτες...μολις αποκλιμακωθει η τιμη του ομως θα τους το ξανασυνδεσουν.....εχουν σχεδιο!Γειτονια στο ελληνικο δεν εχει ρευμα απ τη δευτερα.
Διπλα στη μεγαλη επενδυση στο Ελληνικό.
τι του λείπει του ψωριάρη;
του τα ελεγα του αλεξ χτες και ελεγε θα ξαναβγεικαι ομως τον εβαλαν και τα λουζομαστε ολοι..ενταξει καηκε τωρα δεν παιζει να ειναι ξανα υποψηφιος
δεν ξανακατεβαινει με κομμα αυτος τελος απο τωρατου τα ελεγα του αλεξ χτες και ελεγε θα ξαναβγει
πρεπει να βγει αλλο στελεχος ΑΥΘΑΡΤΟ απο την τωρινη κυβερνηση και πιστεψε εχει πολλα μελη το κομμα
θες να σε γαμησω πολυ η' λιγο ?Εσύ δεν έλεγες ρε δροσερούλη ότι τα έχεις αυτά τα ποστ και με απειλούσες ότι θα με εκθέσεις;
Τι έγινε, άρχισες τις αδερφίστικες κωλοτούμπες;
Μην γράφεις μαλακίες κι εκτίθεσαι… Στο Μαρούσι έβγαινε κάτι ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ σερί, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τέτοιος Δήμαρχος που να εκλέγεται 3-4-5 φορές στην σειρά… ή δεν ξέρω γω πόσες ήταν!!!ηδη απο το μαρουσι με την δημαρχια του ειχαν ερθει παρα πολλα παραπονα στο κομμα για δαυτον
Πρόσεξε μην σε λιώσει η γκόμενα μαλάκα σαβουρογάμη!!!!καημενο γεροντοπαλικαρο,θα σου μετρησει τα πλευρα ενα ενα,θα στα σπασει ,θα στα ξανακολλησει ,μονο και μονο για να στα ξανασπασει παλι,μηπως και βαλεις μυαλο!
ρε μυθομανη,ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,σταματα καποια στιγμη να θεωρεις οτι ολοι θελουν το κακο σου....δεν χρειαζεσαι βοηθεια να γινει η ζωη σου γαμηδι και χαλια.....ειναι ηδη σακατεμενη.......αλλα εμεις εδω για σενα 24/7 ρουφιανε !Μην γράφεις μαλακίες κι εκτίθεσαι… Στο Μαρούσι έβγαινε κάτι ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ σερί, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τέτοιος Δήμαρχος που να εκλέγεται 3-4-5 φορές στην σειρά… ή δεν ξέρω γω πόσες ήταν!!!
Και το θέμα ξέρεις ποιο είναι? Ότι εκεί τον εξέλεγαν οι δημότες Αμαρουσίου, οι οποίοι έμεναν στο Μαρούσι! Άρα, για να τον ψήφιζαν τόσα χρόνια, κάτι θα έκανε, δεν μπορεί!
Τώρα το άτομο απλά δεν μπορεί… έχει θέματα πολλά και ιδιαίτερα υγείας.
Δεν με ενδιαφέρει το background, δεν με ενδιαφέρει ποια τον έφερε και αν ήταν μασονίτισσα ή όχι, ούτε με ενδιαφέρει αυτό που θα μου πει ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα, από την στιγμή που έχω δει να επανεκλέγεται Δήμαρχος, over and over again.μπραμπα
υπαρχει "κρυφο" backround δεν το ξερεις και γνωριζω προσωπικα πια "μασονιτσα" τον ειχε "μαζεψει" απο πλησιον δημο για τον δημο αμαρουσιου
το ξερουμε εμεις που μενουμε σε "ομορο" δημο
ρωτα τον αλεξ εαν θελει να σου μιλησει
εαν οχι θα τα αναφερω εδω αργα η γρηγορα
ρε μυθομανη,ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,σταματα καποια στιγμη να θεωρεις οτι ολοι θελουν το κακο σου....δεν χρειαζεσαι βοηθεια να γινει η ζωη σου γαμηδι και χαλια.....ειναι ηδη σακατεμενη.......αλλα εμεις εδω για σενα 24/7 ρουφιανε !
Από το στόμα του και στου Κούλη τ’ αυτί!ας κανουν οσοι εγκλωβιστηκαν στην αττικη οδο μηνυση και αγωγη καθως επεισης ψυχολογικη και ψυχιατρικη γνωματευση για οσες χοντρομαλακιες ειπε ο στεφανος μανος για να απαντησουν οι ειδικοι ψυχολογοι και ψυχιατροι για ενδειξεις παμαλ η και χειροτερη νοσο
κοινως να του παρουν μεχρι και τα σωβρακα
βρε μαλακοπιτουρα καθαρισε τη βρωμομουρη σου απο τα πακοχυσια.Βρε δροσερούλη, εσύ δεν έλεγες ότι με έχουν στη μαύρη λίστα όλα τα γραφεία; Τι είναι αυτό που ανέβασες;