μωρη μογγολικη σκουλικαντερα βγαζεις αφρους απο το στομα σου για τους αλλους και τους κατηγορεις απο πανω?Πάλι δεν πήρες τα χάπια σου ρε μόγγολο και βγάζεις αφρούς από το στόμα;
σαν να εχει δικιο ο παπαφιλης με το ιστορικο σου
μωρη μογγολικη σκουλικαντερα βγαζεις αφρους απο το στομα σου για τους αλλους και τους κατηγορεις απο πανω?Πάλι δεν πήρες τα χάπια σου ρε μόγγολο και βγάζεις αφρούς από το στόμα;
λεγε μωρη σαπια πρωκτοραφη, θα βαλεις κανα ποστ η' θα κανεις ακομα αβαβα οπως ο μπαρμπαπουστριγκος ΠΙΝΑΤ.Πάλι δεν πήρες τα χάπια σου ρε μόγγολο και βγάζεις αφρούς από το στόμα;
βαλε μωρη τα δικα μου να τα δουμε και μετα βαλε και τα δικα σου μαρη σαρδαναπαλη μπετονιερα του ασπροπυργου.Εσένα ρε δροσερούλη βλέπω να απαξιώνουν οι πουτάνες και μετά να κλαίγεσαι σαν τη χήρα στο κρεβάτι.
Δεν μου λες ρε αποτυχημένε μαλακα, τη γαμησες τη 140κιλη φάλαινά σου ή έψαχνες να βρεις την τρύπα μέσα στα ξύγκια? Μήπως σε γαμαει ρε αποτυχημένη αδερφαρα και σε πληρώνει τώρα που χρεοκοπησες?Σιχαμερο ερπετο ακομα εγκλωβισμενος εισαι στο παιδικο δωματιο και ψαχνεις ανυποψιαστους αγνωστους να σε γαμωσταυρισουν στο σαη να βαρεσεις καμια πηχτη?..ποτε θα μπουκαρει μπινε η μανα σου να σου σκασει μια με τη σιδερωστρα στο κεφαλι μπας και παρεις στροφες!
Μωρη τρυπια γαλοτσα,ρε αφυγραντηρα γυφτικων κωλοτρυπιδων,ρε τρισαθλιο ερπετο,ρε σουργελο των τσατσαδων,καλε μου σιχαμερε ψυχικα ασθενη......η 140 κιλη της υπογραφης μου οσο και η 80κιλη αξια συνε-χυστρια ,δεν αποτελλουν δικο μου ονειδος....τα εβαλα ομως υπογραφη για να καταλαβει ο υπαιτιος, ο παθων, ο μερακλης της ιστοριας τελος παντων ,πως ορισμενοι στο σαη δεν προσπερναμε ετσι τα προσωπικα δραματα των μελων.....ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ρε σκυλομουνο ,δεν τσαλαπαταμε προσωπικοτητες οσο αλλοπροσαλλες και να ναι,νιωθουμε!Δεν μου λες ρε αποτυχημένε μαλακα, τη γαμησες τη 140κιλη φάλαινά σου ή έψαχνες να βρεις την τρύπα μέσα στα ξύγκια? Μήπως σε γαμαει ρε αποτυχημένη αδερφαρα και σε πληρώνει τώρα που χρεοκοπησες?
Καλό deal! Αυτή βρήκε γαμιά επιτέλους κι εσύ κανένα φράγκο να φας σουβλάκι για να μην βρωμίσουν τα χνώτα σου!!
ΚΑΙ σκουπιδι, ΚΑΙ αποτυχημένος, ΚΑΙ χρεοκοπημένος, ΚΑΙ σαβουρογαμης που γαμαει κάτι φάλαινες (οι οποίες τον ταΐζουν!!!)
ασε τις ντριπλες μαρη μαριγω.Το νου σου στο γκέι σεξ τον έχεις ρε δροσερούλη. Δε χόρτασες χειρογλυκάνη με τους αντρικούς κώλους που βλέπεις κάθε βράδυ στο Survivor;
Ναι, εντάξει μας έπεισες σαβουρογάμη μαλάκα που μαζί σου πάνε μόνο κάτι θωρηκτά!!!Μωρη τρυπια γαλοτσα,ρε αφυγραντηρα γυφτικων κωλοτρυπιδων,ρε τρισαθλιο ερπετο,ρε σουργελο των τσατσαδων,καλε μου σιχαμερε ψυχικα ασθενη......η 140 κιλη της υπογραφης μου οσο και η 80κιλη αξια συνε-χυστρια ,δεν αποτελλουν δικο μου ονειδος....τα εβαλα ομως υπογραφη για να καταλαβει ο υπαιτιος, ο παθων, ο μερακλης της ιστοριας τελος παντων ,πως ορισμενοι στο σαη δεν προσπερναμε ετσι τα προσωπικα δραματα των μελων.....ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ρε σκυλομουνο ,δεν τσαλαπαταμε προσωπικοτητες οσο αλλοπροσαλλες και να ναι,νιωθουμε!
ΡΕ σιχαμερο πακιακιο δεν ηξερα...αν γνωριζα οτι απο τοτε που εμφανιστηκε το ιντερνετ ,εσυ παλιοτρελακια βρηκες τροπο να σπας αρχιδια και να εισπρατεις μπινελικια χωρις τις συνοδευτικες απαραιτητες φαπες ,ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.....Καθημερινα η εκταση της καταστροφης του ευθραστου ψυχικου και διανοητικου σου κοσμου με εκπλησει.....τετοια ολικη καταστροφη δεν εχω δει ουτε στα πιο σπανια εγχειριδια τρελας ...θα γραψω βιβλιο για νομπελ με την περιπτωση σου...θα μπει το ονομα μου διπλα απο του σιγκμουντ φρουντ...τι διπλα,απο πανω ...με τετοιο μαλακα Η ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ.....Ναι, εντάξει μας έπεισες σαβουρογάμη μαλάκα που μαζί σου πάνε μόνο κ΄τι θωρηκτά!!!
Ου να μου χαθείς ξεφτιλισμένο ανδρείκελο, χρεοκοπημενε μαλακα!!!!! Ρε δε ντρέπεσαι να γαμας ξύγκια και σαμπρέλες?
Τα ίδια με τον αρχιμαλάκα που το είχε βάλει στην υπογραφή του!!! Άαααααααλο ναυάγιο αυτό, αρχιμαλάκας με τ’ όνομα!!!
Ρε μαλάκες μεγαλύτερες ΚΟΥΡΑΔΕΣ από αυτό το site/forum δενέχω συναντήσει ΠΟΤΕ, μα την Παναγία σας μιλάω και μπαίνω από το ‘93 σε forums και sites!!!!
Καλά καλά χφεοκοπημένε σαβουρογάμη!!!ΡΕ σιχαμερο πακιακιο δεν ηξερα...αν γνωριζα οτι απο τοτε που εμφανιστηκε το ιντερνετ ,εσυ παλιοτρελακια βρηκες τροπο να σπας αρχιδια και να εισπρατεις μπινελικια χωρις τις συνοδευτικες απαραιτητες φαπες ,ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.....Καθημερινα η εκταση της καταστροφης του ευθραστου ψυχικου και διανοητικου σου κοσμου με εκπλησει.....τετοια ολικη καταστροφη δεν εχω δει ουτε στα πιο σπανια εγχειριδια τρελας ...θα γραψω βιβλιο για νομπελ με την περιπτωση σου...θα μπει το ονομα μου διπλα απο του σιγκμουντ φρουντ...τι διπλα,απο πανω ...με τετοιο μαλακα Η ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ.....
υγ....εκτος απο πραγματικα καθυστερημενος εισαι και απιθανος μαλακας με μειωμενη αντιληπτικη ικανοτητα....θα σε ισιωσω κατακαημενε τρελουλη ,μην ανησυχεις,εδω ο θειος κλοσερ για σενα μουρλακια!
Σιχαμένε σαβουρογάμη!!!!99.99% ο πατουλαρος ειναι ο μπαρμπαπηδουλας.....τελειος καμμενος εγκεφαλος,παπατζωμενος σχετικα με την πραγματικοτητα ,γουσταρει να προκαλλει για πουστηρλικια και εχει απειρο χρονο να μαλακιζεται μπροστα σε εναν υπολογιστη ,αφου δεν κανει τιποτα!
υγ...0.01% ο μπαρμπας να ειναι ακομα πιο σπανια μορφη μαλακα που εχει προσβληθει απο σπανια αμοιβα που τρωει τον εγκεφαλο του ξενιστη της .....
Κάνετε και 69 με το υπερωκεάνιο?
Ξεφτιλισμένε σαβουρογάμη, νομιζεις ολοι γουστάρουν πολυκατοικίες οπως εσυ?ενημερωτικα σουργελο των τσατσαδων και αερογαμη του δεκαρικου,με αυτα που ποσταρεις ορισμενοι δεξιοι φιλοι μας απο το σαη ,τον εχουν κανει σφεντονα τωρα που γραφουμε αυτες τις αραδες....απλα ενημερωνω μικρε τρελακια!