Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.075
- Πόντοι
- 10.411
Οκ,γνώμη σουΤίποτα δεν εχασε, οπως δεν εχασε και ο Συριζα τιποτα απο το Ματι και τη Μανδρα
Οκ,γνώμη σουΤίποτα δεν εχασε, οπως δεν εχασε και ο Συριζα τιποτα απο το Ματι και τη Μανδρα
Εγω ειπα κατι πολυ συγκεκριμενο. Οτι οι κυβερνησεις πεφτουν απο οικονομια και εθνικα. Αν εκει δεν παει καλα, θα εχει φθορα. Για χιονια και φωτιες μην περιμενετεΑρχηγέ μου, πιστεύω δεν έχεις πάρει χαμπάρι περί ελληναρίας.
Ένα τσαφ θέλει και έφυγαν όλοι Σύριζα.
Έχεις σχέσεις με επαρχία, συγγενείς στο χωριό ή μπα;
Γιατι, εχασε ο Συριζα απο Ματι και Μανδρα?Οκ,γνώμη σου
Κέρδισε μη σου πωΤίποτα δεν εχασε, οπως δεν εχασε και ο Συριζα τιποτα απο το Ματι και τη Μανδρα
Ο Συριζα ειχε 35,5% και πηρε 31,5%Κέρδισε μη σου πω
Θεωρώ πως ναι,έχασε από την δύναμή του,αλλά ειλικρινά έχεις όρεξη να χιλιοαναλύσουμε θέματα τα οποία έχουν χιλιοαναλυθεί?Γιατι, εχασε ο Συριζα απο Ματι και Μανδρα?
Ορεξη δεν εχω, αλλά δεν μπορω να διαβαζω πραγματα που ακριβως επειδη εχουν χιλιοαναλυθει, ειναι πασιφανήΘεωρώ πως ναι,έχασε από την δύναμή του,αλλά ειλικρινά έχεις όρεξη να χιλιοαναλύσουμε θέματα τα οποία έχουν χιλιοαναλυθεί?
ο κοσμος που εχει φιλοδυτικο προσανατολισμο μετα τον κουλη γενικα δισταζει να εμπιστευτει κατι άλλο,σιγουρα πάντως οχι πασοκΚαι πού να παει?
Σιγουρα δισταζει, αλλά αν παει καπου, μονο στο ΠΑΣΟΚ ειναι λογικο να παει.ο κοσμος που εχει φιλοδυτικο προσανατολισμο μετα τον κουλη γενικα δισταζει να εμπιστευτει κατι άλλο,σιγουρα πάντως οχι πασοκ
Εγω ειπα κατι πολυ συγκεκριμενο. Οτι οι κυβερνησεις πεφτουν απο οικονομια και εθνικα. Αν εκει δεν παει καλα, θα εχει φθορα. Για χιονια και φωτιες μην περιμενετε
Ειπα "δευτερευόντως" στα εθνικα. Εχασε καποιους δεξιους, λιγους, που ειχαν ψηφισει Συριζα το 2015. Κυριως λογω φορολογιας εχασε ψηφους.Ούτε απο εθνικά,κι ο τσιριζα δεν έχασε σχεδόν καθόλου λογω πρεσπών
οταν εχεις μεινει 9 ωρες αποκλεισμενος στο κεντρο της αθηνας επειδη δεν υπαρχει κρατος δε νομιζω να ψηφισεις πασοκ ως λύσηΣιγουρα δισταζει, αλλά αν παει καπου, μονο στο ΠΑΣΟΚ ειναι λογικο να παει.
Πλάκα κάνεις δικέ μου;Ο Συριζα ειχε 35,5% και πηρε 31,5%
4 μοναδες εχασε
Κι αυτες λογω αγριας φορολογιας και συμφωνιας των Πρεσπων. Οικονομια και Εθνικά δηλαδη. Πώς να το κανουμε? Ετσι ειναι.
Ειπα "δευτερευόντως" στα εθνικα. Εχασε καποιους δεξιους, λιγους, που ειχαν ψηφισει Συριζα το 2015. Κυριως λογω φορολογιας εχασε ψηφους.
Πλάκα κάνεις δικέ μου;
Δεκάρα δε δίνει κανείς για τις Πρέσπες.
Στα λογια μου ερχεσαιΑν δεν ήταν ο Βαρουφάκης,ίδιο ποσοστό θα έπαιρνε
αλλο πρεσπες αλλο τουρκια,απο εκει μπορει να ερθει μεγαλη φαπαΟύτε απο εθνικά,κι ο τσιριζα δεν έχασε σχεδόν καθόλου λογω πρεσπών
Θυμαμαι και το 2007, που καηκε η Πελοποννησος, και ειχαμε εκλογες σε 40 μερες, λεγανε καποιοι οτι η ΝΔ την πατησε
Και το αποτελεσμα ηταν να ξανακερδισει με ελαχιστη φθορα και μαλίστα ηταν και πρωτο κομμα στην καμμενη Ηλεία
Ετσι μπραβο.Ακριβώς.Βασικά κανένας δε δίνει δεκάρα για οτιδήποτε άλλο πλην της τσέπης και του κώλου του
Οκ, λαθος, ανακαλω, αλλά δεν πηγε και ασχημα με 42% (ασε που πηρε και μια εδρα παραπανω απο το 2004)Βουλευτικές Εκλογές 2007
ekloges-prev.singularlogic.eu
Πρώτο κόμμα στην Ηλεία η νέα Δημοκρατία
Μάλιστα