Νέα

Ο χιονιάς της χρονιάς 2022 !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Προβλέψεις για τον επερχόμενο χιονιά του Μαρτίου

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    29
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
Υπαρχει και μπουζουκιστας ο κυριος Δημητρης Χιονας..
1643060727895.png
Έπαιζε όταν υπήρχαν τα "Σπορ του Βορρά"(έχω κρατήσει μερικα φύλλα) που λερώνονταν τα χέρια σου από το μελανι και ένιωθες περήφανος ότι έκανες κάτι ιδιαίτερο.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τωρα..τρελοχίος τα χώνει στο επιτελικό κράτος..
:confused: :confused: :confused:
σεπτος και ψυχραιμος πολιτισμενος πολιτικος λόγος οπως παντα,εχει πει μονο καμμια 10ρια φορες μητσοτακη γαμιεσαι,πλακοτσουτσουνες,στηριζονται στο 3ο παιδι,μητσοτακη υγραινεσαι,χρυσοπληρωμενα καθικια στο δημοσιο :bigdick:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.327
Πόντοι
2.456
σεπτος και ψυχραιμος πολιτισμενος πολιτικος λόγος οπως παντα,εχει πει μονο καμμια 10ρια φορες μητσοτακη γαμιεσαι,πλακοτσουτσουνες,στηριζονται στο 3ο παιδι,μητσοτακη υγραινεσαι,χρυσοπληρωμενα καθικια στο δημοσιο :bigdick:
Βιαστες
παιδεραστες
Μπετουγιαριζε τους πακιστανους
Φοράνε τα στρινγκ..

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Βιαστες
παιδεραστες
Μπετουγιαριζε τους πακιστανους
Φοράνε τα στρινγκ..
Έτσι είναι αυτά κυρία Σκορδά ,η βίζιτα δεν είναι δουλειά ούτε και εμένα είναι να βγάζω τα αρχιδια μου και να τα αεριζω,ειχε κατεβασει τα σοσονια και του βαζαν αλοιφη στη πλατη να του φυγουν τα σπυρακια

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.146
Πόντοι
3.506

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Και τώρα πέρασε ένας με ένα εκχιονιστικο και με έλουσε στο χιόνι... :confused: :confused: :confused:
καλα σου κανε αφου ο κουλης σου ειπε να κατσεις μεσα μας ανεβαζεις και φωτο απο σιβηρια οτι και καλα ειναι στη κηφισιας και δεν εχει καθαρισει τιποτα,που τα πουλας

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.146
Πόντοι
3.506
Εντάξει ρε τύπε μου αρέσει το χιονισμένο τοπίο και είπα να βγω για περπάτημα και να βγάλω φωτογραφίες... :confused: :confused: :confused:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Λοιπόν,

μια και είμαι απ΄ αυτούς που παράτησαν το αυτοκίνητο εκεί στην έξοδο της Δουκίσσης Πλακεντίας (μετά από 9 ώρες), έχω να πω 2 πράγματα:

- Αν ο Μητσοτάκης δεν κάνει καταγγελία της παραχώρησης της Αττικής Οδού μετά το σημερινό, θα είναι ΚΟΤΑ ΟΛΚΗΣ.

- Αν δεν αντέχει διότι πρέπει να έχεις και @@ από λαμαρίνα για να το κάνεις αυτό, οι συμβάσεις έχουν συνήθως εγγυήσεις, ποινικές ρήτρες κλπ. Αν δεν τσιμπήσει τη ρήτρα για να μοιράσει €500 σε όσους ταλαιπωρηθήκαμε σήμερα, εγώ στις επόμενες εκλογές (και όσοι είναι γύρω μου) θα ψηφίσουμε ΚΙΝΑΛ.

Απλά πράγματα και περιμένω σχόλια. :coffee:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
αυτο που λες για καταγγελια δεν εχει σημασια νομιζω γιατι ληγει η συμβαση τους ετσι κι αλλιως,το θεμα ειναι τα προστιμα που πρέπει να πληρωσουν

τα αμαξια ποτε θα τα πάρετε ?θα σας ειδοποιησουν?

το κιναλ ρε τυπε ειναι το πασοκ :confused:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
αυτο που λες για καταγγελια δεν εχει σημασια νομιζω γιατι ληγει η συμβαση τους ετσι κι αλλιως,το θεμα ειναι τα προστιμα που πρέπει να πληρωσουν

τα αμαξια ποτε θα τα πάρετε ?θα σας ειδοποιησουν?

το κιναλ ρε τυπε ειναι το πασοκ :confused:
Μάλλον σε μένα μιλάς. :confused:

Όχι.

Η Σύμβαση λήγει το '24 και υπάρχουν εκκρεμείς πληρωμές περί συντήρησης όπου τα φράγκα πάνε από τη μία εταιρεία στην άλλη. Υπάρχει παρασκήνιο, ψάξτο.

Αρχίδια θα ειδοποιήσουν. Μπορώ να σας πω σε λεπτομέρειες το τι συνέβη σήμερα..... αύριο.

Είδα που ψήφιζα Δημιουργία τύπε μου, τι συνέβη. Όταν κατέβηκαν μαζί με τη Δράση, πήραν λιγότερο απ' ότι τα 2 κόμματα μαζί.

Άστο το γαμημένο, άστο. ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom