papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.554
- Πόντοι
- 27.261
στρατηγος ανεμοχιονιας μηπως ?Βγήκε και ο τσάτσος καραφλοΘανασάκης. Να μας πει και για τις Κηφισίας, Κατεχάκη , Μαραθώνος ποιος έφταιγε...
στρατηγος ανεμοχιονιας μηπως ?Βγήκε και ο τσάτσος καραφλοΘανασάκης. Να μας πει και για τις Κηφισίας, Κατεχάκη , Μαραθώνος ποιος έφταιγε...
ναι δε τα ξερω και καλα δεν ειμαι βεβαια και αισιοδοξος εν τω μεταξυ περα απο την αττικη οδο αυτο το αλλο το μπουρδελο η νεα οδος που απο τοτε που πηρε το δρομο δεν εχει καθαρισει ουτε μια φορα δε πρεπει να πληρωσει?ειναι του περιστερη νομιζω του μπομπολα της νδ οπότε τα γνωσταΜάλλον σε μένα μιλάς.
Όχι.
Η Σύμβαση λήγει το '24 και υπάρχουν εκκρεμείς πληρωμές περί συντήρησης όπου τα φράγκα πάνε από τη μία εταιρεία στην άλλη. Υπάρχει παρασκήνιο, ψάξτο.
Αρχίδια θα ειδοποιήσουν. Μπορώ να σας πω σε λεπτομέρειες το τι συνέβη σήμερα..... αύριο.
Είδα που ψήφιζα Δημιουργία τύπε μου, τι συνέβη. Όταν κατέβηκαν μαζί με τη Δράση, πήραν λιγότερο απ' ότι τα 2 κόμματα μαζί.
Άστο το γαμημένο, άστο. ?
Έχουμε ιδεολογικές διαφορές με Trump κλπ, αλλά βλέπω ότι με πιάνεις.ναι δε τα ξερω και καλα δεν ειμαι βεβαια και αισιοδοξος εν τω μεταξυ περα απο την αττικη οδο αυτο το αλλο το μπουρδελο η νεα οδος που απο τοτε που πηρε το δρομο δεν εχει καθαρισει ουτε μια φορα δε πρεπει να πληρωσει?ειναι του περιστερη νομιζω του μπομπολα της νδ οπότε τα γνωστα
οσον φορα τη ψηφο υπαρχει αδιεξοδο σιγουρα...
τεσπα καλα ξεμπερδεματα
Θα έλεγα 5-6%Η ΝΔ έχασε χαλαρά 2-3% σήμερα και δεν κάνω πλάκα.
αυτο ακριβωςΠιο έτοιμοι από ποτέ...Μια τάξη, μια αλφαδιά άλλο πράμα
Τραγέλαφοςαυτο ακριβως
τιποτα αλλο
ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗΤραγέλαφος
τυπε δε θελω να φανω χαιρεκακος αλλα καποιοι δεξιοι χοροπηδαγατε που τα αριστερα μουνοπανα οι παιδεραστες κλεψαν τις εκλογες και διωξαν τον ντοναλντ και τωρα πάνε να μας μπλεξουν σε ολοκαυτωμα ας ελπισουμε τουλαχιστον οι μαλακες οι Γερμανοι να σταθουν στο υψος των περιστασεων και να μη τους το επιτρεψουνΈχουμε ιδεολογικές διαφορές με Trump κλπ, αλλά βλέπω ότι με πιάνεις.
ο κουλης ξεγυμνωνεται συνεχως ως αεριτζης,σωζεται ακομα ελλειψη εναλλακτικηςΗ ΝΔ έχασε χαλαρά 2-3% σήμερα και δεν κάνω πλάκα.
Τα μουνιά οι Συριζαίοι έχουν κάθε λόγο να κάνουν πάρτι σήμερα.
Μηπως το παρτυ το κανει ο Ανδρουλακης?Έχουμε ιδεολογικές διαφορές με Trump κλπ, αλλά βλέπω ότι με πιάνεις.
Η ΝΔ έχασε χαλαρά 2-3% σήμερα και δεν κάνω πλάκα.
Τα μουνιά οι Συριζαίοι έχουν κάθε λόγο να κάνουν πάρτι σήμερα.
Δωσε πραμα, εγω λεω 10-12%Θα έλεγα 5-6%
γιατι να φυγει καποιος απο κουλη να πάει κιναλ?Μηπως το παρτυ το κανει ο Ανδρουλακης?
Δεν ξέρω αν τρολάρεις,ή αν όντως το πιστεύεις αυτό που γράφειςΔωσε πραμα, εγω λεω 10-12%
Καποτε, θα αντιληφθειτε οτι οι κυβερνησεις πεφτουν και ανεβαινουν κυριως απο οικονομικα θεματα και δευτερευοντως απο εθνικα, τα υπολοιπα ειναι να ειχαμε να λεγαμε, αν ηταν ετσι καθε καλοκαιρι που καιγεται το συμπαν θα αλλαζαμε και κυβερνησηΔεν ξέρω αν τρολάρεις,ή αν όντως το πιστεύεις αυτό που γράφεις
Καλώς τον αρχηγό της επιβλητικής δεξιάς.Μηπως το παρτυ το κανει ο Ανδρουλακης?
Και πού να παει?γιατι να φυγει καποιος απο κουλη να πάει κιναλ?
Δεν είπα ότι θα πέσει η κυβέρνηση,είπα ότι έχασε ένα ποσοστό με τα σημερινά τα οποία έχουν αναλυθεί σε άλλα νήματαΚαποτε, θα αντιληφθειτε οτι οι κυβερνησεις πεφτουν και ανεβαινουν κυριως απο οικονομικα θεματα και δευτερευοντως απο εθνικα, τα υπολοιπα ειναι να ειχαμε να λεγαμε, αν ηταν ετσι καθε καλοκαιρι που καιγεται το συμπαν θα αλλαζαμε και κυβερνηση
Τίποτα δεν εχασε, οπως δεν εχασε και ο Συριζα τιποτα απο το Ματι και τη ΜανδραΔεν είπα ότι θα πέσει η κυβέρνηση,είπα ότι έχασε ένα ποσοστό με τα σημερινά τα οποία έχουν αναλυθεί σε άλλα νήματα
Αρχηγέ μου, πιστεύω δεν έχεις πάρει χαμπάρι περί ελληναρίας.Καποτε, θα αντιληφθειτε οτι οι κυβερνησεις πεφτουν και ανεβαινουν κυριως απο οικονομικα θεματα και δευτερευοντως απο εθνικα, τα υπολοιπα ειναι να ειχαμε να λεγαμε, αν ηταν ετσι καθε καλοκαιρι που καιγεται το συμπαν θα αλλαζαμε και κυβερνηση