Νέα

Ο bbwlover και η χοντρή γυναίκα του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κύριε Τσουλούφα... Δεν εννοούμε ως "ξύλο" το μπατσάκι που θα σου δώσει η γκόμενα, επειδή της έπιασες το μουνί στα 5 πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας, και μπροστά σε κόσμο...
τι εννοείτε αγιε μου; το ξυλο που δινει απατημενη συζυγος στον αντρα της όταν τον πιανει στο κρεβατι με την καθαριστρια μετα από 20 χρονια γαμου;;;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467
τι εννοείτε αγιε μου; το ξυλο που δινει απατημενη συζυγος στον αντρα της όταν τον πιανει στο κρεβατι με την καθαριστρια μετα από 20 χρονια γαμου;;;

Εννοώ πως μάλλον η παρατήρηση σας ήτο άστοχη. Το παρόν θέμα φέρει τον  τίτλο : "Σας εχει δειρει ποτε η γυναικα σας;"

Τώρα, άν εσείς θεωρείτε ως γυναίκα σας ή ως συμβία  σας, μια γκομενίτσα που γνωρίσατε πριν 20-30 ημέρες, και συνεπώς είστε ακόμα και οι δυο στην φάση του γνωστού παιχνιδιού  του ποιός θα προλάβει πρώτος να "σκίσει τη γάτα", πάω πάσο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εννοώ πως μάλλον η παρατήρηση σας ήτο άστοχη. Το παρόν θέμα φέρει τον  τίτλο : "Σας εχει δειρει ποτε η γυναικα σας;"

Τώρα, άν εσείς θεωρείτε ως γυναίκα σας ή ως συμβία  σας, μια γκομενίτσα που γνωρίσατε πριν 20-30 ημέρες, και συνεπώς είστε ακόμα και οι δυο στην φάση του γνωστού παιχνιδιού  του ποιός θα προλάβει πρώτος να "σκίσει τη γάτα", πάω πάσο.

επειδη μυριζομαι κωλοτουμπα, δε μας λες ξεκαθαρα τι κανεις αμα σε δειρει η γυναικα σου? γιατι απο τη μια μας λες οτι το γυαλι εχει ραγισει και απο την αλλη μας λες για ηθικη και ψυχικη ικανοποιηση που σε καλυπτει ως αποτελεσμα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467
επειδη μυριζομαι κωλοτουμπα, δε μας λες ξεκαθαρα τι κανεις αμα σε δειρει η γυναικα σου? γιατι απο τη μια μας λες οτι το γυαλι εχει ραγισει και απο την αλλη μας λες για ηθικη και ψυχικη ικανοποιηση που σε καλυπτει ως αποτελεσμα.

Μάλλον είστε συναχωμένος.

Τα πράγματα είναι απλά. 

Γράψατε :

πονταρουν οτι δε θα απαντησεις στο ιδιο μοτιβο τυπε. μεγιστη πουστοσκεψη. γιαυτο λεω, γροθιδι στον κορμο να πεσει κατω σα κουτσουρο.

Απάντησα :

Δεν το πράττω ποτέ κ. Λόπεθ, και θα σας εξηγήσω το γιατί.

Το να προσπαθήσει κάποιο θηλυκό να σε πονέσει σωματικά, σημαίνει ότι δεν έχει καταφέρει να σε "πονέσει" ψυχικά.

Κι αυτό, είναι ήδη μεγάλη ήττα για τα θήλεα.

Γράψατε :

και αυτο τι σημαινει, οτι πρεπει να νιωθει την ανεση να σε γρατσουναει και να σε σφαλιαριζει και να σε γροθιζει? οχι τυπε δεν ειναι σοβαρα πραματα αυτα. οποιος θελει να παιζει ξυλο σε τακτικη βαση με τη γκομενα του ας το κανει, εγω το θεωρω απαραδεκτο. συγχωρειται ΜΟΝΟ η πρωτη φορα αλλα πρεπει να το κανεις σαφες με ΠΡΑΞΗ να μη ξαναπερασει απο το μυαλο της ουτε για αστειο.

και απάντησα :

Δεν υπάρχουν πρώτες και δεύτερες φορές.

Από την στιγμή που ο ένας-μια,  θα σηκώσει το χέρι στον-στην άλλον-άλλην, το γυαλί έχει ραγίσει, κύριε. 

Και αν δεν το καταλάβατε, σας ξεκαθαρίζω, ότι δεν ασχολούμαι με ραγισμένα πράγματα. Πόσο μάλλον να ανταποδόσω. 

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.753
Πόντοι
12.056
Πουτσο και ξυλο τσακαλια μου... στις καριολες φρενο!!!

Φρενο απο τα αποδυτηρια!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μάλλον είστε συναχωμένος.

Τα πράγματα είναι απλά. 

Γράψατε :

Απάντησα :

Γράψατε :

και απάντησα :

Και αν δεν το καταλάβατε, σας ξεκαθαρίζω, ότι δεν ασχολούμαι με ραγισμένα πράγματα. Πόσο μάλλον να ανταποδόσω. 

σε μενα δε θα πορνοπαπιζεις. ξεκαθαρα πραματα για να ξερουμε σε ποια βαση συζηταμε. τρως χαστουκα απο τη γυναικα σου και μανα των παιδιων σου. τι κανεις? χωριζεις ή καθεσαι και τρως το ξυλαρακι σου περιοδικα? μας λες τι ΔΕΝ κανεις αλλα δε μας λες τι κανεις.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.284
Πόντοι
5.097
σε μενα δε θα πορνοπαπιζεις. ξεκαθαρα πραματα για να ξερουμε σε ποια βαση συζηταμε. τρως χαστουκα απο τη γυναικα σου και μανα των παιδιων σου. τι κανεις? χωριζεις ή καθεσαι και τρως το ξυλαρακι σου περιοδικα? μας λες τι ΔΕΝ κανεις αλλα δε μας λες τι κανεις.
:S

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467

Το : "δεν αχολούμαι με ραγισμένα πράγματα", πως το εκλαμβάνετε;

Ότι μένω στην σχέση και υπομένω γιατί  "ήταν η πρώτη φορά" ή  "για χάρη των ωραίων στιγμών που περάσαμε στο παρελθόν" ή γιατί "είχε τα νεύρα της με την κομμώτρια που δεν της πέτυχε το χρώμα στο μαλλί"  κλπ;

Αν αρχίσεις από την πρώτη φορά να βρίσκεις δικαιολογίες, θα βρείς και για την δεύτερη, και για την τρίτη και ούτω καθ΄εξής.

Άποψή μου.  

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το : "δεν αχολούμαι με ραγισμένα πράγματα", πως το εκλαμβάνετε;

Ότι μένω στην σχέση και υπομένω γιατί  "ήταν η πρώτη φορά" ή  "για χάρη των ωραίων στιγμών που περάσαμε στο παρελθόν" ή γιατί "είχε τα νεύρα της με την κομμώτρια που δεν της πέτυχε το χρώμα στο μαλλί"  κλπ;

Αν αρχίσεις από την πρώτη φορά να βρίσκεις δικαιολογίες, θα βρείς και για την δεύτερη, και για την τρίτη και ούτω καθ΄εξής.

Άποψή μου.  

τοτε εισαι απειρως πιο απολυτος απο εμενα. για ενα χαστουκι χαλας το σπιτι σου και αλλαζεις τη ζωη σου. λαμπρα.

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Δεν υπάρχουν πρώτες και δεύτερες φορές.

Από την στιγμή που ο ένας-μια,  θα σηκώσει το χέρι στον-στην άλλον-άλλην, το γυαλί έχει ραγίσει, κύριε. 

Πρέπει να είναι πολύ τελειωμένος κάποιος για να σκεφτεί μια γυναίκα να σηκώσει χέρι πάνω του.Εννοείται πως δεν είναι επιτρεπτό και ένας άντρας να χτυπήσει μια γυναίκα.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
και αυτο τι σημαινει, οτι πρεπει να νιωθει την ανεση να σε γρατσουναει και να σε σφαλιαριζει και να σε γροθιζει? οχι τυπε δεν ειναι σοβαρα πραματα αυτα. οποιος θελει να παιζει ξυλο σε τακτικη βαση με τη γκομενα του ας το κανει, εγω το θεωρω απαραδεκτο. συγχωρειται ΜΟΝΟ η πρωτη φορα αλλα πρεπει να το κανεις σαφες με ΠΡΑΞΗ να μη ξαναπερασει απο το μυαλο της ουτε για αστειο.  

Απλά να την ακινητοποιήσεις με τη δύναμη σου, ούτε σαν σκέψη;
Δεν μου έχει τύχει προσωπικά τέτοιο σκηνικό, αλλά κανονικά χτυπήματα (όχι χαστούκια) σε γυναίκα έχω δει να ρίχνουν μόνο κάτι κακαντράκια που δεν έχουν λεβεντιά και παράστημα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467
τοτε εισαι απειρως πιο απολυτος απο εμενα. για ενα χαστουκι χαλας το σπιτι σου και αλλαζεις τη ζωη σου. λαμπρα.

Είμαι.

Και αυτό γιατί φρονώ,  ότι αυτός που δεν θέλει να "χαλάσει" το σπίτι του, δεν ρίχνει χαστούκια και κλωτσομπουνίδια. Αντιθέτως προσπαθεί να επιλύσει τις όποιες διαφορές, με άλλον τρόπο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γραφει στον πληθυντικο στο μπουρδελα.κομ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Απλά να την ακινητοποιήσεις με τη δύναμη σου, ούτε σαν σκέψη;
Δεν μου έχει τύχει προσωπικά τέτοιο σκηνικό, αλλά κανονικά χτυπήματα (όχι χαστούκια) σε γυναίκα έχω δει να ρίχνουν μόνο κάτι κακαντράκια που δεν έχουν λεβεντιά και παράστημα.

ναι ρε τυπε σιγα θα κατσω να κανω και guillotine choke στη καθε τρελη. πιανεις χερια? αρχιζει και κλοτσαει με ποδια. μερικες ειναι τοσο ηλιθιες που παιζει να τους σπασεις και το χερι με λαβη απο δικη τους βλακεια ετσι που χτυπιουνται. δε θα κατσω να ασχοληθω ουτε θα κανω μμα με το καθε αρρωστακι. θελει μαγκιες και τρελες? με ενα ξαφνικο πονο να δεις πως επανερχεται η λογικη και ληγει το θεμα σε δευτερολεπτα και ανεπιστρεπτι.
καθενας τον τροπο του και τις εμπειριες του, εμενα αυτος.  

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ναι ρε τυπε σιγα θα κατσω να κανω και guillotine choke στη καθε τρελη. πιανεις χερια? αρχιζει και κλοτσαει με ποδια. μερικες ειναι τοσο ηλιθιες που παιζει να τους σπασεις και το χερι με λαβη απο δικη τους βλακεια ετσι που χτυπιουνται. δε θα κατσω να ασχοληθω ουτε θα κανω μμα με το καθε αρρωστακι. θελει μαγκιες και τρελες? με ενα ξαφνικο πονο να δεις πως επανερχεται η λογικη και ληγει το θεμα σε δευτερολεπτα και ανεπιστρεπτι.
kai den se eixa ρε για σκληρο αντρακι...

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

To χτύπημα "χτύπημα" που λες με χαλάει. Δε μου φαίνεται αντρίκιο. Αν είσαι σε φάση που όντως έχει αφηνιάσει το άλογο και κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα σου μπορείς να της ρίξεις ένα δυνατό σκαμπίλι και με μια σπρωξιά να τη στείλεις κανα χιλιόμετρο παραπέρα. Αν δεν συνετιστεί και μ' αυτό και συνεχίσει, ξέρω 'γω, πάει σε άλλο επίπεδο η φάση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom