Νέα

Ο bbwlover και η χοντρή γυναίκα του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
πονταρουν οτι δε θα απαντησεις στο ιδιο μοτιβο τυπε. μεγιστη πουστοσκεψη. γιαυτο λεω, γροθιδι στον κορμο να πεσει κατω σα κουτσουρο.

Δεν το πράττω ποτέ κ. Λόπεθ, και θα σας εξηγήσω το γιατί.

Το να προσπαθήσει κάποιο θηλυκό να σε πονέσει σωματικά, σημαίνει ότι δεν έχει καταφέρει να σε "πονέσει" ψυχικά.

Κι αυτό, είναι ήδη μεγάλη ήττα για τα θήλεα.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

Το να προσπαθήσει κάποιο θηλυκό να σε πονέσει σωματικά, σημαίνει ότι δεν έχει καταφέρει να σε "πονέσει" ψυχικά.

o γαμιας σου σ εχει κανει τοπι στο ξυλο ομως και σ αρεσει :zfuck:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

και αυτο τι σημαινει, οτι πρεπει να νιωθει την ανεση να σε γρατσουναει και να σε σφαλιαριζει και να σε γροθιζει? οχι τυπε δεν ειναι σοβαρα πραματα αυτα. οποιος θελει να παιζει ξυλο σε τακτικη βαση με τη γκομενα του ας το κανει, εγω το θεωρω απαραδεκτο. συγχωρειται ΜΟΝΟ η πρωτη φορα αλλα πρεπει να το κανεις σαφες με ΠΡΑΞΗ να μη ξαναπερασει απο το μυαλο της ουτε για αστειο.  

Επισκέπτης
και αυτο τι σημαινει, οτι πρεπει να νιωθει την ανεση να σε γρατσουναει και να σε σφαλιαριζει και να σε γροθιζει? οχι τυπε δεν ειναι σοβαρα πραματα αυτα. οποιος θελει να παιζει ξυλο σε τακτικη βαση με τη γκομενα του ας το κανει, εγω το θεωρω απαραδεκτο. συγχωρειται ΜΟΝΟ η πρωτη φορα αλλα πρεπει να το κανεις σαφες με ΠΡΑΞΗ να μη ξαναπερασει απο το μυαλο της ουτε για αστειο.  
+1000

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes: εγώ είμαι αγαπούλης .ρε, ..δεν ξεύρω από αυτά  :rolleyes:  :rockon: :dancing:

* dεν μπορώ να ξεχάσω μιά περίπτωση ρε παιδιά , είχαμε ένα ...παρκαδόρο εδώ στο γειτονικό πάρκινγκ kai ηαγαπημένη του τον περιέλουσε μέ καυτό λάδι την ώρα που κοιμοταν , του έιχε ,< φύγει > το μισό πρόσωπο  :rockon: :rolleyes: :rolleyes: :headbang: >:(

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467

Δεν υπάρχουν πρώτες και δεύτερες φορές.

Από την στιγμή που ο ένας-μια,  θα σηκώσει το χέρι στον-στην άλλον-άλλην, το γυαλί έχει ραγίσει, κύριε. 

Επισκέπτης
Δεν υπάρχουν πρώτες και δεύτερες φορές.

Από την στιγμή που ο ένας-μια,  θα σηκώσει το χέρι στον-στην άλλον-άλλην, το γυαλί έχει ραγίσει, κύριε. 
δεν υπαρχουν μονο οι ερωτικες σχεσεις υπαρχουν και οι ανθρώπινες...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
γιατι στις ανθρωπινες σχεσεις ο ενας σκοτωνει τον αλλο τον ξυλο; ρε πατε καλα; χαχαχααχχαχαχαχα

Επισκέπτης
Έχω την εντύπωση, ότι στο παρόν νήμα, πραγματευόμαστε την  σωματική βία μεταξύ ζεύγους.
σε ζευγος όπως το εννοείται δεν τίθεται τετοιο θεμα γιατι γνωριζει ο καθενας τα ορια. Σε σχεσεις δε που είναι στο ξεκινιμα και γινονται τα αστειακια κοβεις τον αερα και τελος ;)

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
σε ζευγος όπως το εννοείται δεν τίθεται τετοιο θεμα γιατι γνωριζει ο καθενας τα ορια. Σε σχεσεις δε που είναι στο ξεκινιμα και γινονται τα αστειακια κοβεις τον αερα και τελος ;)

ποια αστειακια? Αμα η γκομενα η ο γκομενος δε ξερει να ελεγξει το θυμο της/του την/τον στελνεις σπιτι του και τελος. Δεν αρχιζεις τα μπουνιδια για μαθημα στα μπουνιδια του αλλου, ελεος δηλαδη, αν πρεπει να δωσεις μια δευτερη ευκαιρια και να "εξηγησεις" με μπουνιδια σε ενηλικα πως να διαχειριστει το θυμο του για το καλο της σχεσης.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
γιατι στις ανθρωπινες σχεσεις ο ενας σκοτωνει τον αλλο τον ξυλο; ρε πατε καλα; χαχαχααχχαχαχαχα

Μπορεί και να έχει κατά νου, ανθρώπινες σχέσεις τύπου : Κωσταλέξι.

Επισκέπτης
ποια αστειακια? Αμα η γκομενα η ο γκομενος δε ξερει να ελεγξει το θυμο της/του την/τον στελνεις σπιτι του και τελος. Δεν αρχιζεις τα μπουνιδια για μαθημα στα μπουνιδια του αλλου, ελεος δηλαδη, αν πρεπει να δωσεις μια δευτερη ευκαιρια και να "εξηγησεις" με μπουνιδια σε ενηλικα πως να διαχειριστει το θυμο του για το καλο της σχεσης.
δεν ειπα εγω για μπουνιδια ρε τυπε. Απλα απαντησα στον αγιο γι αυτό που ειπε ότι δεν υπαρχει μια φορα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
δεν ειπα εγω για μπουνιδια ρε τυπε. Απλα απαντησα στον αγιο γι αυτό που ειπε ότι δεν υπαρχει μια φορα

Κύριε Τσουλούφα... Δεν εννοούμε ως "ξύλο" το μπατσάκι που θα σου δώσει η γκόμενα, επειδή της έπιασες το μουνί στα 5 πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας, και μπροστά σε κόσμο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom