Επισκέπτης
όταν συγχιζομαι μου κοβεται :Sεπρεπε να της ριξεις και λιγα τσισα μπροστα στον κοσμο που σε ντροπιασε
όταν συγχιζομαι μου κοβεται :Sεπρεπε να της ριξεις και λιγα τσισα μπροστα στον κοσμο που σε ντροπιασε
όταν συγχιζομαι μου κοβεται :S
καποια πατεντα θα βρεθει ;):S δε θα μπορεσεις ποτε να απαξιωσεις
καποια πατεντα θα βρεθει ;)
η πληρωμη στο τελευταιο πως σου φαινεται;
ε δεν γινεται αυτό τι να κανουμε; να κραταω τα πρωινα σε μπουκαλακι;τιποτα δε συγκρινεται με ενα μεγαλοπρεπες κατουρημα.
τοτε καλα τα ελεγε τωρα μας την χαλανε οι λαμπες στους δρομουςΛυχνίας σβεσθείσης, πάσα γυνή ομοία.
αν το είπε τελικά ο Διογένης , σας διαβεβαιώ οτι είπε μεγαλη μαλακία
Aυτά ακούει και ο τραμ και κάποιοι άλλοι και .........
εσενα όχι ε;
Να διευκρινίσουμε εδώ, το θέμα είναι λάθος διατυπωμένο, μια γυναίκα δεν μπορεί να ¨δείρει¨ έναν άνδρα, όπως ένας άνδρας μπορεί να δείρει μία γυναίκα. δεν έχουν την απαιτούμενη μυική δύναμη. Μπορεί να σε χτυπήσει όπως έκανε σε εμένα.
Μην είστε και τόσο σίγουρος κ. Τζέτζη μου.
Θυμάμαι ένα περιστατικό από τον καιρό που υπηρετούσα την στρατιωτική μου θητεία στη νήσο Λέσβο. Ήταν καλοκαίρι και είχαμε πάει για μπάνιο στη Μήθυμνα (Μόλυβο). Κάποια στιγμή, ένας από την παρέα, άρχισε να μιλάει σε μια γερμανιδούλα που καθόταν πλάι μας. Δεν πέρασαν δύο λεπτά, και καταφθάνει τρέχοντας και με λίαν απειλιτικές διαθέσεις, ένα dyke με ύψος γύρω στο 1,82 και σωματική διάπλαση σφυροβόλου. Σας διαβεβαιώ ότι τρομάξαμε για να τον αποσπάσουμε από τα χέρια της.
Αγαπητε , στην Λεσβο και ξένη.. τα προσέχουν αυτά.Μην είστε και τόσο σίγουρος κ. Τζέτζη μου.
Θυμάμαι ένα περιστατικό από τον καιρό που υπηρετούσα την στρατιωτική μου θητεία στη νήσο Λέσβο. Ήταν καλοκαίρι και είχαμε πάει για μπάνιο στη Μήθυμνα (Μόλυβο). Κάποια στιγμή, ένας από την παρέα, άρχισε να μιλάει σε μια γερμανιδούλα που καθόταν πλάι μας. Δεν πέρασαν δύο λεπτά, και καταφθάνει τρέχοντας και με λίαν απειλιτικές διαθέσεις, ένα dyke με ύψος γύρω στο 1,82 και σωματική διάπλαση σφυροβόλου. Σας διαβεβαιώ ότι τρομάξαμε για να τον αποσπάσουμε από τα χέρια της.
εισαι παντα τοσο ξυνη η απλα κακο τελευταια;;; :-*Σήμερα θα δωσετε ρεσιταλ χιουμορ ε;
εισαι παντα τοσο ξυνη η απλα κακο τελευταια;;; :-*
ε καλα αυτο ειναι εξαιρεση αγιε. Πόσε ςγυναικες ξες εσυ που να μπορουν να δειρουν αντρα;
Όντως είναι εξαίρεση, ακριβή μου.
Πάντως, για να φτάσει ένα θηλυκό στο σημείο να ασκήσει σωματική βία, (γνωρίζοντας εν προκειμένω, ότι το αρσενικό δύναται να ανταποδώσει με περισσή σφοδρότητα), πρέπει να έχει φτάσει σε αφάνταστα επίπεδα εκνευρισμού.
ερωτηση ηταν...εκτός απο χιουμοριστας εισαι και ψυχολόγος παναθεμα σε
πονταρουν οτι δε θα απαντησεις στο ιδιο μοτιβο τυπε. μεγιστη πουστοσκεψη. γιαυτο λεω, γροθιδι στον κορμο να πεσει κατω σα κουτσουρο.
ερωτηση ηταν...
Αν εβγαζα πορισμα θα ελεγα μονιμα ξυνη και α