Νέα

Ο bbwlover και η χοντρή γυναίκα του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Απρ 2013
Κριτικές
21
Like
29
Πόντοι
11
ΦΙΛΤΑΤΟΙ,
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νομιμοποιείτε το εν λόγω θήλυ και του απαντάτε..
Απαξιώστε το και αφηστε το να σαπίσει στο ασκεπές μνήμα του..

ΓΑΜΙΑΔΕΣ Υγιαίνετε

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Λυχνίας σβεσθείσης, πάσα γυνή ομοία.

αν το είπε τελικά ο Διογένης , σας διαβεβαιώ οτι είπε μεγαλη μαλακία  :jerking: :rockon:

Aυτά ακούει και ο τραμ και κάποιοι άλλοι και ......... :rolleyes: :2funny: :2funny: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Επισκέπτης
Λυχνίας σβεσθείσης, πάσα γυνή ομοία.

αν το είπε τελικά ο Διογένης , σας διαβεβαιώ οτι είπε μεγαλη μαλακία  :jerking: :rockon:

Aυτά ακούει και ο τραμ και κάποιοι άλλοι και ......... :rolleyes: :2funny: :2funny: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
τοτε καλα τα ελεγε τωρα μας την χαλανε οι λαμπες στους δρομους :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
Να διευκρινίσουμε εδώ, το θέμα είναι λάθος διατυπωμένο, μια γυναίκα δεν μπορεί να ¨δείρει¨ έναν άνδρα, όπως ένας άνδρας μπορεί να δείρει μία γυναίκα. δεν έχουν την απαιτούμενη μυική δύναμη. Μπορεί να σε χτυπήσει όπως έκανε σε εμένα.

Μην είστε και τόσο σίγουρος κ. Τζέτζη μου.

Θυμάμαι ένα περιστατικό από τον καιρό που υπηρετούσα την στρατιωτική μου θητεία στη νήσο Λέσβο. Ήταν καλοκαίρι και είχαμε πάει για μπάνιο στη Μήθυμνα (Μόλυβο). Κάποια στιγμή, ένας από την παρέα, άρχισε να μιλάει σε μια γερμανιδούλα που καθόταν πλάι μας. Δεν πέρασαν δύο λεπτά, και καταφθάνει τρέχοντας και με λίαν απειλιτικές διαθέσεις, ένα dyke με ύψος γύρω στο 1,82 και σωματική διάπλαση σφυροβόλου. Σας διαβεβαιώ ότι τρομάξαμε για να τον αποσπάσουμε από τα χέρια της.  

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

Θυμάμαι ένα περιστατικό από τον καιρό που υπηρετούσα την στρατιωτική μου θητεία στη νήσο Λέσβο. Ήταν καλοκαίρι και είχαμε πάει για μπάνιο στη Μήθυμνα (Μόλυβο). Κάποια στιγμή, ένας από την παρέα, άρχισε να μιλάει σε μια γερμανιδούλα που καθόταν πλάι μας. Δεν πέρασαν δύο λεπτά, και καταφθάνει τρέχοντας και με λίαν απειλιτικές διαθέσεις, ένα dyke με ύψος γύρω στο 1,82 και σωματική διάπλαση σφυροβόλου. Σας διαβεβαιώ ότι τρομάξαμε για να τον αποσπάσουμε από τα χέρια της. 

ε καλα αυτο ειναι εξαιρεση αγιε. Πόσε ςγυναικες ξες εσυ που να μπορουν να δειρουν αντρα;

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16

Αγαπητε , στην Λεσβο και ξένη.. τα προσέχουν αυτά. :grin:

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
σημερα εκλεγε η χοντρη γιατι την διωξανε απο την δουλεια. Καθαριζει τουαλετες. Εγω οταν ηθρε σπιτι την εδειρα παντος. Τωρα δεν τολμαει να απλωσει χερι απανω μου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
ε καλα αυτο ειναι εξαιρεση αγιε. Πόσε ςγυναικες ξες εσυ που να μπορουν να δειρουν αντρα;

Όντως είναι εξαίρεση, ακριβή μου.

Πάντως, για να φτάσει ένα θηλυκό στο σημείο  να ασκήσει σωματική βία, (γνωρίζοντας εν προκειμένω, ότι το αρσενικό δύναται να ανταποδώσει με περισσή σφοδρότητα), πρέπει να έχει φτάσει σε αφάνταστα επίπεδα εκνευρισμού.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όντως είναι εξαίρεση, ακριβή μου.

Πάντως, για να φτάσει ένα θηλυκό στο σημείο  να ασκήσει σωματική βία, (γνωρίζοντας εν προκειμένω, ότι το αρσενικό δύναται να ανταποδώσει με περισσή σφοδρότητα), πρέπει να έχει φτάσει σε αφάνταστα επίπεδα εκνευρισμού.

πονταρουν οτι δε θα απαντησεις στο ιδιο μοτιβο τυπε. μεγιστη πουστοσκεψη. γιαυτο λεω, γροθιδι στον κορμο να πεσει κατω σα κουτσουρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom