artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
αυτή είναι αδυνατη
τι καινουριο ετοιμαζεις ? ελπιζω να εχουμε γυρισματα ...
αυτή είναι αδυνατη
θα πεσει κανας πουτσος μαν;πως το βλεπεις;Τωρα το σαββατοκυριακο κατι θα γι ει
τυπε κανα βιντεακι με την φιλη της βγαλεΤωρα το σαββατοκυριακο κατι θα γι ει
τυπε κανα βιντεακι με την φιλη της βγαλε
σε τι φαση τυπε?εγω θελω να δω ταριφα.. εστω και ξοφαλτσα... τον εχω ψηλα ρε παιδακι μου..... ΗΡΩΑΣ
σε τι φαση τυπε?
να δερνει?
Εχω θελω να κατεβει ο Ταριφας σε ραντεβου θανατου , τοση προπονηση εχει κανει
με ποιον να κατεβει ρε αυτος σε ραντεβου θανατου? αυτος γαμαει ........ ποιος θα του κουνηθει?
120 kg μυες ειμαι τυπε....θα παω στο σπιτι του bbw και θα τον γαμησω και τον ταριφα και την χοντρη....αρκει να με αφησει ο τυπος μαςκαποιος θα βρεθει ..
τυπε ο bbwlover εχει πει οτι ο ταριφας ειναι πολυ αγριος :S120 kg μυες ειμαι τυπε....θα παω στο σπιτι του bbw και θα τον γαμησω και τον ταριφα και την χοντρη....αρκει να με αφησει ο τυπος μας
120 kg μυες ειμαι τυπε....θα παω στο σπιτι του bbw και θα τον γαμησω και τον ταριφα και την χοντρη....αρκει να με αφησει ο τυπος μας
τυπε με μια φαπα θα πεσει σε κωματυπε ο bbwlover εχει πει οτι ο ταριφας ειναι πολυ αγριος :S
μετα το ψυγειο θα μεινει αδειο δεν τον λυπασαι τον μπιμπι?τυπε με μια φαπα θα πεσει σε κωμα
τυπε μηπως θελεις να παρεις εσυ την θεση του ταριφα?τυπε με μια φαπα θα πεσει σε κωμα
ευχαριστως τυπε αλλα πρεπει να φερνω και λουκανικα;τυπε μηπως θελεις να παρεις εσυ την θεση του ταριφα?
τυπε αυτο ειναι το τιμημα για να χαιρεσαι την αννουλαευχαριστως τυπε αλλα πρεπει να φερνω και λουκανικα;
δεν ξερω τυπε....δυσκολο το βαροςτυπε αυτο ειναι το τιμημα για να χαιρεσαι την αννουλα
τυπε παρε κανα κλαρκδεν ξερω τυπε....δυσκολο το βαρος