artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
δεν ειναι καλη φαση δικε μου;βολευει επειδη τους φερνει κανα λουκανικο ο ταριφας και ειναι τζαμπα....
τυπε bbw την γυναικα σου την νοικιαζεις για φετιχιστικα παιχνιδια;
τυπε απλα πραγματα καθημερινα....ελεγα να την δεσω με καραβοσχοινο,να την βαλω ενα αγγουρι στον κωλο στημενη στα τεσσερα,να την κατουρησω λιγο κι εγω στην φατσα ,ισως και να την χεσω αμα μου ρθει.....αυτατι αλλο σκαρφιστηκες τυπε?
τυπε απλα πραγματα καθημερινα....ελεγα να την δεσω με καραβοσχοινο,να την βαλω ενα αγγουρι στον κωλο στημενη στα τεσσερα,να την κατουρησω λιγο κι εγω στην φατσα ,ισως και να την χεσω αμα μου ρθει.....αυτα
πληρωνω καλα
θα ζητησω απο τον ναυαρχοκαραβοσχοινο που θα βρεις?
θα ζητησω απο τον ναυαρχο
τυπε ετσι και σηκωσει κεφαλι θα τρωει μπουνιδια κροσεπαντως αμα κανει γιαλλα και κοψει τη μπαρουμα ... μια χαψια σε εχει ρε φουκαρα!! ... εγω το πολυ πολυ να της εσπρωχνα στο πατο το λουκανικο
τυπε ετσι και σηκωσει κεφαλι θα τρωει μπουνιδια κροσε
λουκανικο βραστο της εχω βαλει αλλα ελυωσε και της το εβαλα να το φαει. Δεν ειχε πρόβλημα. σας ειπα είναι καθαρη
γιατι το εκανες αυτο τυπε;ανεβαζω ένα βιντεο που μαγηρευει και της κατεβαζω την κιλοτα.
ανεβαζω ένα βιντεο που μαγηρευει και της κατεβαζω την κιλοτα. Αλλα θα το δειτε σε δυο μερες γιατι δεν τα βαζουν αμεσως
λουκανικο βραστο της εχω βαλει αλλα ελυωσε και της το εβαλα να το φαει. Δεν ειχε πρόβλημα. σας ειπα είναι καθαρη
αυτος τιμαει μονο το αγγουρι του ταριφα που τον γαμησεεσυ γιατι δε το τιμησες? παει με τις μπυρες
ο ταριφας εχει πολλες καυλες και γαμαει οποιον κωλο βρει ευκαιροτον περναει και αυτον ο ταριφας? γι αυτο πινει?
ο ταριφας εχει πολλες καυλες και γαμαει οποιον κωλο βρει ευκαιρο