gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το ηθικο βαρος εννουσα τυπε....να αναλαβεις δλδ να ζεις μια οικογενεια που πεθαινει απο την πεινα.....τυπε παρε κανα κλαρκ
το ηθικο βαρος εννουσα τυπε....να αναλαβεις δλδ να ζεις μια οικογενεια που πεθαινει απο την πεινα.....τυπε παρε κανα κλαρκ
το ηθικο βαρος εννουσα τυπε....να αναλαβεις δλδ να ζεις μια οικογενεια που πεθαινει απο την πεινα.....
Την Κυριακή έχετε η μανα μου και θα φερει ενα καρο πράγματα απο το χωριό
καιρος ηταν τυπε να ριξει και ενα χερι ξυλο στην πουτανα την νυφη τηςΤην Κυριακή έχετε η μανα μου και θα φερει ενα καρο πράγματα απο το χωριό
η "μανα" της φωτο παντως εχει γαμω τα μουστακια!!
ρε μπιμπη... σωγαμπρος πηγες ρε?
ρε Λιακο γουσταρεις γκρανια ?
ναι την δερνη . εχει φαει χαστουκια από την μανα μου . Αν το σπτιτι δεν είναι καθαρο τρωει πολύ ξυλο.
Πρεπει να δειξει κατανοηση.ναι την δερνη . εχει φαει χαστουκια από την μανα μου . Αν το σπτιτι δεν είναι καθαρο τρωει πολύ ξυλο.
μπιμπη να σε ρωτησω , ποσα κιλα ειναι η πεθερα ;ναι την δερνη . εχει φαει χαστουκια από την μανα μου . Αν το σπτιτι δεν είναι καθαρο τρωει πολύ ξυλο.
μπιμπη να σε ρωτησω , ποσα κιλα ειναι η πεθερα ;
οταν χτυπαει την δικια σου , εσυ τι κανεις , πως αντιδρας ;
τι να κανω . τιποτα δεν κανωμπιμπη να σε ρωτησω , ποσα κιλα ειναι η πεθερα ;
οταν χτυπαει την δικια σου , εσυ τι κανεις , πως αντιδρας ;
ναι την δερνη . εχει φαει χαστουκια από την μανα μου . Αν το σπτιτι δεν είναι καθαρο τρωει πολύ ξυλο.
τι να κανω . τιποτα δεν κανω
σιγα ρε χαστουκια τρωει κυριως. Δεν εχει καθολου αξιοπρεπειαμε τι την χτυπαει ρε τυπε? αυτη θελει ματσολα και το λακη το γιο του σιδερα με τα ατσαλενια μπρατσα για να νιωσει
σιγα ρε χαστουκια τρωει κυριως. Δεν εχει καθολου αξιοπρεπεια