Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.615
- Πόντοι
- 12.756
να επεσε τελικα γαμησι χτες το βραδυ;δεν μαθαμε....
επεσε γαμησι οβερακι
να επεσε τελικα γαμησι χτες το βραδυ;δεν μαθαμε....
επεσε γαμησι οβερακι
αυτο το πιασα το ειχα οβερ 4,5 και το χα πει....επεσε γαμησι οβερακι
ναι εφαγε απο τον κωλο. Εχει κακη συνηθια να της ζηταει ολο κωλοαυτο το πιασα το ειχα οβερ 4,5 και το χα πει....
το θεμα ειναι αν η αννουλα εφαγε πουτσα απο τον ταριφα
παλι καλα τυπε γιατι αυριο ειναι και κλειστα λογω εθνικης επετειου...ναι εφαγε απο τον κωλο. Εχει κακη συνηθια να της ζηταει ολο κωλο
Εφερε ομως πολλα ψωνια απο το σούπερ μάρκετ
παλι καλα τυπε γιατι αυριο ειναι και κλειστα λογω εθνικης επετειου...
τυπε απο μουνι δεν κανει η αννουλα,της το απαγορευσε ο γιατρος μεχρι να θεραπευτει η μυκητιαση.....γιαυτο της βαζει και κρεμα ο τυπος μας....κωλοεπετειο εκαναν
τυπε απο μουνι δεν κανει η αννουλα,της το απαγορευσε ο γιατρος μεχρι να θεραπευτει η μυκητιαση.....γιαυτο της βαζει και κρεμα ο τυπος μας....
ειναι ιατρικοι οι λογοι και ο ταριφας το σεβεται....καλα κανεις και το ξεκαθαριζεις το θεμα ;)
ειναι ιατρικοι οι λογοι και ο ταριφας το σεβεται....
τεσπα βαλε κανα βιντεακι απο το χτεσινο καρφωμα bbw να τον παιξουμε λιγοφαινοταν οτι ο ανθρωπος ειχε ευαισθησίες
Οχι δεν επεσε ξυλο καθόλου οτι της ζήτησε το εκανε. Ακομα και τον κωλο του εγλυψε
καλα εκανε τυπε ,τοσα πραγματα φαγωσιμα σας εφερε ο ανθρωποςΟχι δεν επεσε ξυλο καθόλου οτι της ζήτησε το εκανε. Ακομα και τον κωλο του εγλυψε
Ναι γιατι τρωει πολύ η δικια μου.καλα εκανε τυπε ,τοσα πραγματα φαγωσιμα σας εφερε ο ανθρωπος
Εσυ τρως ξυλο ;Ναι γιατι τρωει πολύ η δικια μου.
τωρα και λιγο ξυλο δεν κανει κακο. Εγω της δινω χαστουκια μπροστα στην μανα μου χα χα χα .
Ναι γιατι τρωει πολύ η δικια μου.
τωρα και λιγο ξυλο δεν κανει κακο. Εγω της δινω χαστουκια μπροστα στην μανα μου χα χα χα .