n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
αυτο ειναι που λενε κινουμενος στοχος τυπε
αυτο ειναι που λενε κινουμενος στοχος τυπε
τυπε εχει πει οτι μοιαζει με αυτονΜπιμπι ο ταρίφας μου κάνει λίγο σε μορφή σαν τον Βαμβακίδη
τυπε εχει πει οτι μοιαζει με αυτον
την Αννουλα δερνει μονον εγω κρυβομαιτην αννουλα δερνει μονο
φοβασαι μην αρπαξεις και εσυ καμια τυπε?την Αννουλα δερνει μονον εγω κρυβομαι
τυπε εχει πει οτι ντρεπεται και τους αφηνει μονους τουςφοβασαι μην αρπαξεις και εσυ καμια τυπε?
μερικες φορες με αφηνουν να περνω ματι αλλα ο ταξιτζής δεν θελει να τον περνουν βιντεο για να μην εκτεθειτυπε εχει πει οτι ντρεπεται και τους αφηνει μονους τους
cuckold φαση και ετσι δικε μου;μερικες φορες με αφηνουν να περνω ματι αλλα ο ταξιτζής δεν θελει να τον περνουν βιντεο για να μην εκτεθει
εχει και ενα προσωπο στην κοινωνια τυπεμερικες φορες με αφηνουν να περνω ματι αλλα ο ταξιτζής δεν θελει να τον περνουν βιντεο για να μην εκτεθει
Σημερα μαγηρευει ολη μερα και καθαριζει το σπτι. το απόγευμα θα ερθει ο ταξιτζής. Να φερει και τιποτα να πιουμε και να φαμεεχει και ενα προσωπο στην κοινωνια τυπε
Σημερα μαγηρευει ολη μερα και καθαριζει το σπτι. το απόγευμα θα ερθει ο ταξιτζής. Να φερει και τιποτα να πιουμε και να φαμε
θα την τυλωσεις καλα σημερα τυπε....Σημερα μαγηρευει ολη μερα και καθαριζει το σπτι. το απόγευμα θα ερθει ο ταξιτζής. Να φερει και τιποτα να πιουμε και να φαμε
Σημερα μαγηρευει ολη μερα και καθαριζει το σπτι. το απόγευμα θα ερθει ο ταξιτζής. Να φερει και τιποτα να πιουμε και να φαμε
του έχεις παραγγείλει τίποτα σπέσιαλ?
του φερνει κατι λουκανικα τρικαλινα με πρασο εικοσι ποντους μακρος και πεντε ποντους φαρδος....με μπολικο λιπακιτου έχεις παραγγείλει τίποτα σπέσιαλ?
Να φερει κοκκινιστο κουνουπιδι για να αρχισει η Αννούλα το κλάσιμοΣημερα μαγηρευει ολη μερα και καθαριζει το σπτι. το απόγευμα θα ερθει ο ταξιτζής. Να φερει και τιποτα να πιουμε και να φαμε
σημερα θα εφαγε παλι τρια πιατα τραχανα το μεσημεριΝα φερει κοκκινιστο κουνουπιδι για να αρχισει η Αννούλα το κλάσιμο