brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.212
- Πόντοι
- 2.606
Ναι γιατι τρωει πολύ η δικια μου.
τωρα και λιγο ξυλο δεν κανει κακο. Εγω της δινω χαστουκια μπροστα στην μανα μου χα χα χα .
νηστικε μου έρωτα στανιση
Ναι γιατι τρωει πολύ η δικια μου.
τωρα και λιγο ξυλο δεν κανει κακο. Εγω της δινω χαστουκια μπροστα στην μανα μου χα χα χα .
το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο μαν....με την ζωστηρα εχεις μερες να την δειρεις;Ναι γιατι τρωει πολύ η δικια μου.
το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο μαν....με την ζωστηρα εχεις μερες να την δειρεις;
λες να νιωθει με τη ζωστηρα?
της τον κανει ομως κοκκινο τον κωλο μαν,κατσε να μας βαλει φωτο να δεις....λες να νιωθει με τη ζωστηρα?
της τον κανει ομως κοκκινο τον κωλο μαν,κατσε να μας βαλει φωτο να δεις....
Σημερα εφαγε μια γα γαβαθα σκορδαλιά και ακομα πειναει
Μυριζει σκορδο ακομα και το μουνι της
και ψαριλα μαζι;Σημερα εφαγε μια γα γαβαθα σκορδαλιά και ακομα πειναει
κραταει τις παραδοσεις η Αννουλα τυπεΣημερα εφαγε μια γα γαβαθα σκορδαλιά και ακομα πειναει
και ψαριλα μαζι;
Σημερα εφαγε μια γα γαβαθα σκορδαλιά και ακομα πειναει
ναι ρε τυπε εννοειται αφου της πλενεις καλα και το μουνι και τον κωλο με το λαστιχο στην βεραντααντε ρε ηλιθιοι η γυναικα είναι πεντακαθαρη
ναι ρε τυπε εννοειται αφου της πλενεις καλα και το μουνι και τον κωλο με το λαστιχο στην βεραντα
αντε ρε ηλιθιοι η γυναικα είναι πεντακαθαρη
ηταν απο αυτα που εφαγε μαν....οχι απο απλυσια....μπακαλιαρο σκορδαλια μυριζε σημερα η μουνα τηςγια σημερα που μονος σου ειπες οτι το γατακι της κατερπιλαρ σου μυριζει σκορδο ρε μαν...
ηταν απο αυτα που εφαγε μαν....οχι απο απλυσια....μπακαλιαρο σκορδαλια μυριζε σημερα η μουνα της
συγχωρα τον μαν....εχει και την μεση του ο τυπος,δεν μπορει να δουλεψει να συντηρησει την αννουλα,αναγκαζεται να την κανει πασα στον ταριφα για να εχουν ενα πιατο φαι στο τραπεζι......ειναι πολλα τα προβληματα τουγιατι ρε γλ? ειπα εγω οτι μυριζε ψοφίμι? μονος του τα λεει... μας τα χωνει κιολας.. ειναι θρασύς
συγχωρα τον μαν....εχει και την μεση του ο τυπος,δεν μπορει να δουλεψει να συντηρησει την αννουλα,αναγκαζεται να την κανει πασα στον ταριφα για να εχουν ενα πιατο φαι στο τραπεζι......ειναι πολλα τα προβληματα του