kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.306
- Πόντοι
- 7.885
τι σπεσιαλιτε ρε μαν;η αννουλα μονο μακαρονια ξερει να φτιαχνει και φασολαδα
Ίσως την βοηθούσαν ο Άκης ή η Αργυρώ
τι σπεσιαλιτε ρε μαν;η αννουλα μονο μακαρονια ξερει να φτιαχνει και φασολαδα
την φασολαδα την ανακατευει με εναν δονητη που της εκανε δωρο ο μπιμπις να καταλαβειςΊσως την βοηθούσαν ο Άκης ή η Αργυρώ
θα το βαλει στον κωλο με κορνε ζαχαροπλαστικης και θα το βγαλει μετα στον πουτσο του σαν μερενταΗ αννουλα θα φτιάξει ωραίο γλυκό μουσικό σοκολατας, βασικά θα το σερβίρει στον ταρίφα απο κωλο :S
Πως τα λες ετσι!εγλυφε τον πουτσο ενός γερου με σαντιγη και δεν του συκονοτανε και την κατουρησε. χα χα χα ειχε πολύ πλακα. Γελάγαμε και οι δυο που δεν του σηκονοτανε. τι μου θυμιζετε τωρα
γιατι του εβαζε σαντιγι τυπε?εγλυφε τον πουτσο ενός γερου με σαντιγη και δεν του συκονοτανε και την κατουρησε. χα χα χα ειχε πολύ πλακα. Γελάγαμε και οι δυο που δεν του σηκονοτανε. τι μου θυμιζετε τωρα
Ειχε ζαχαρο τύπε!γιατι του εβαζε σαντιγι τυπε?
τυπε μηπως προσπαθει να μιμηθει την κιμ μπεισιγκερ στο 9 1/2 εβδομαδες?την βαζω και το κανει και σε μενα. Αλλα μετα της τον περναω στο κωλο . Γλυστραει άλλο πραμα
τυπε μηπως προσπαθει να μιμηθει την κιμ μπεισιγκερ στο 99 1/2εβδομάδεςοκάδες ?
ατυχήματα συμβαίνουν. Ειναι πολυ ξεχυλομένητυπε εχουν δικιο οι ανθρωποι
δεν υπαρχει κατι χειροτερο απο το να σου χεζουν τον πουτσο :S
αφου την εχουνε ξεσκισει απο πισω τυπεΑτύχημα ατυχήματαατυχήματα συμβαίνουν. Ειναι πολυ ξεχυλομένη
πρεπει να ξεκινήσει κεγκελ ασκήσεις τυπε να σφίξειαφου την εχουνε ξεσκισει απο πισω τυπε
πρεπει να κανει αποχη για λιγο καιρο :S
fisting θα της έκανα μπρός πισωτυχερος ο μαγκας,και εγω αν ειχα τετοια γυναικα θα την πηδαγα συνεχεια απο κωλο
τυπε την εχουν ξεπατωσειπρεπει να ξεκινήσει κεγκελ ασκήσεις τυπε να σφίξει