pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Βαλε τον ταριφα να την δειρει και ζητα του λεφτα!Δεν ξερω τιποτα αν ειναι αλήθεια ολα αυτα θα την τσακισω στο ξυλο
;)
Βαλε τον ταριφα να την δειρει και ζητα του λεφτα!Δεν ξερω τιποτα αν ειναι αλήθεια ολα αυτα θα την τσακισω στο ξυλο
Για πεςΥπάρχουν και κανόνες
μου την εφερε πισα. Σε κακο χαλι απο το ξυλοΓια πες
σαν τον τσακωνα τυπε?Δεν την γαμαω θα την παω σε γιαφρο πρωτα και μετα θα την γαμησω
Εχω ενα φορτηγακι και την βαζω παντα στην καροτσα ποτε μπροστα
κοίτα μήν πάρουν θάρρος τυπε και γαμανε τζαμπαμου την εφερε πισα. Σε κακο χαλι απο το ξυλο
Μου ειπε οτι οταν την πηδαγαν απο τον κωλο της εφυγε μια κουραδα
Και την εδεραν. Εκλεγε και μου ειπε οτι δεν το ηθελε της εφυγε
το θεμα ειναι οτι δεν της εδωσαν και τα πεντε ευρω
κοίτα μήν πάρουν θάρρος τυπε και γαμανε τζαμπα
μπιμπι έχεις και κρεμασμένη ζυγαριά στην καρότσα ?Δεν την γαμαω θα την παω σε γιαφρο πρωτα και μετα θα την γαμησω
Εχω ενα φορτηγακι και την βαζω παντα στην καροτσα ποτε μπροστα
Ρε τους γυφτους!!!μου την εφερε πισα. Σε κακο χαλι απο το ξυλο
τυπε τωρα στην επεστρεψαν δηλαδη?Αλλη φορα να χεζη πρωτα η πουτανα και μετα να τον δίνει
μου την εφερε πισα. Σε κακο χαλι απο το ξυλο
δωστην ενα ξυλο με την ζωστηρα μαν να στρωσειΑλλη φορα να χεζη πρωτα η πουτανα και μετα να τον δίνει
τι ειχε φαει μαν;φακες;Την εχω σπιτι και δεν πηραμε και τα 5 ευρω. Τελος παντων πηρα τηλεφωνο τον ταξιτζή και θα περασει την Κυριακη. Θα τα ξαναβρούμε.
και αυτος την γουσταρει αλλα είναι λιγο νευρικος. Τους λερωσε τις πουτσες
τυπε εχουν δικιο οι ανθρωποιΤην εχω σπιτι και δεν πηραμε και τα 5 ευρω. Τελος παντων πηρα τηλεφωνο τον ταξιτζή και θα περασει την Κυριακη. Θα τα ξαναβρούμε.
και αυτος την γουσταρει αλλα είναι λιγο νευρικος. Τους λερωσε τις πουτσες
τι σπεσιαλιτε ρε μαν;η αννουλα μονο μακαρονια ξερει να φτιαχνει και φασολαδαΜπίμπι θα δείτε τον τελικό μαζί με τον ταρίφα την Κυριακή .Πες στην αννούλα να κάνει καμιά σπεσιαλιτέ να καλοπιάσετε πάλι τον ταρίφα ;) ;)