στραβος εισαι αμα βλέπεις κυταριτιδαπολυ κυτταριτιδα εχει μαν
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο bbwlover και η χοντρή γυναίκα του
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 171K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
σιχαμα ειναι,καταλαβαινω εσυ και ο ταξιτζης ποσο σιχαμενοι εισαστε!!!στραβος εισαι αμα βλέπεις κυταριτιδα
συχαμενος εισαι και φαινεσε που σου αρεσουν οι κοκαλιάρες. Φαινετε ότι δεν σου σηκωνετε αμα δεν σου αρεσει αυτό ο κωλος.σιχαμα ειναι,καταλαβαινω εσυ και ο ταξιτζης ποσο σιχαμενοι εισαστε!!!
Στους περισσοτερους αρεσει
Σε ποιους ρε μαλακα;Στα ζωα του Αττικου παρκου;συχαμενος εισαι και φαινεσε που σου αρεσουν οι κοκαλιάρες. Φαινετε ότι δεν σου σηκωνετε αμα δεν σου αρεσει αυτό ο κωλος.
Στους περισσοτερους αρεσει
Καλό θα είναι όσοι δεν γουστάρουν ένα θέμα, να μην μπαίνουνε καθόλου. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται προσωπικές επιθέσεις και παρεξηγήσεις. Δεν σου αρέσει κάτι....δεν μπαίνεις....πολύ απλό.
Αλλα όχι να λεει πως η γυναικα μου εχει κυταριτιδα. Ουτε να την λεει ιπποποταμο
Αυτο την εξευτέλισε; Για αυτό ταιριαξατε!!!δεν μου αρεσει να λενε την γυναικα μου ιπποποταμο. Το διαβασε και μου ειπε ότι την εξευτελιζω
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
φάλαινα είναι μαν,τι ιπποπόταμος;δεν μου αρεσει να λενε την γυναικα μου ιπποποταμο. Το διαβασε και μου ειπε ότι την εξευτελιζω
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.191
- Πόντοι
- 2.606
Μπιμπι ο κόσμος δεν εχει γούστο η αννουλα ειναι για εκλεπτυσμένα γουσταδεν μου αρεσει να λενε την γυναικα μου ιπποποταμο. Το διαβασε και μου ειπε ότι την εξευτελιζω
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
για ξύλο,κατουρημα ,δέσιμο και χυσιμο στην μάπα και για φιστινγκ είναι μονο....Μπιμπιο κόσμος δεν εχει γούστο η αννουλα ειναι για εκλεπτυσμένα γουστα
εχει εσωτερικα χαρίσματα. Μαγηρευει λκλυ καλα και ειναι πολυ καλη και καθαρη σύζυγοςγια ξύλο,κατουρημα ,δέσιμο και χυσιμο στην μάπα και για φιστινγκ είναι μονο....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
την πλενεις καλα τυπε στα δύσκολα σημειαεχει εσωτερικα χαρίσματα. Μαγηρευει λκλυ καλα και ειναι πολυ καλη και καθαρη σύζυγος
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μην μασαςδεν μου αρεσει να λενε την γυναικα μου ιπποποταμο. Το διαβασε και μου ειπε ότι την εξευτελιζω
και ο ταριφας δεν την εβριζε πριν την γαμησει?
και τωρα δεν ξεκολαει
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
δεν μου αρεσει να λενε την γυναικα μου ιπποποταμο. Το διαβασε και μου ειπε ότι την εξευτελιζω
Μπίμπι πες στην Αννούλα συγγνώμη από μέρους μου, μια πλακα έκανα.
Η Αννούλα δεν είναι ιπποπόταμος , απλά δεν είναι κοκαλιάρα.
Τα σημάδια στον κώλο από τι είναι? Από τα βελάκια με το αναισθητικό?
σε συγχωρει . τα σημαδια είναι από την λουριδα βεβαιαΜπίμπι πες στην Αννούλα συγγνώμη από μέρους μου, μια πλακα έκανα.
Η Αννούλα δεν είναι ιπποπόταμος , απλά δεν είναι κοκαλιάρα.
Τα σημάδια στον κώλο από τι είναι? Από τα βελάκια με το αναισθητικό?
Συνημμένα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κοιταξτε κωλο χωρις σημαδια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις