geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.080
- Πόντοι
- 6.515
Ο Λακης. Ο μονος αυθεντικος Ελληνας που εχει μεινει στον τοπο αυτο και τα λεει εξω απο τα δοντια και ας τον κραζουνε.Εγω τον παω με χιλια !
Ο Λακης. Ο μονος αυθεντικος Ελληνας που εχει μεινει στον τοπο αυτο και τα λεει εξω απο τα δοντια και ας τον κραζουνε.Εγω τον παω με χιλια !
σιγα μην τον διωξει ο αλφα
αφου φερνει νουμερα και διαφημισεις
Με τόση κόκα που ρουφάει ο τύπος,και με την ασυλία που απολαμβάνει,σε λίγο θα μας πει πως θα μπορούσε αν ήθελε να εισηγηθεί τη Θεωρία της Μεγάλης Ενοποίησης!Λ. Λαζόπουλος: «Υπερεκτιμημένος ο Στ. Χώκινγκ, κι εγώ αν καθόμουν όλη μέρα θα ανακάλυπτα την ακτινοβολία των μαύρων τρυπών»
www.tokoulouri.com/culture/they-see-me-walking-they-hatin/]http://www.tokoulouri.com/culture/they-see-me-walking-they-hatin/[/url]
του την εριξα την κοκκινη του αρχιδα
Έχω υπογράψει από χθες το βράδυ, ψήφος 170κάτι. Τότε που ακόμα έλεγε "Ας φτάσουμε τις 200"...
Αλτερ,μεσημεριανα ξεκωλα,χαρουμενοι ντιντηδες,παλιές ανέμελες εποχές :'(Πω πω την καριόλα μας καύλωσε!
Ο Πρόδρομος ίσως και να πέτσωσε ως ο μοναδικός στην εκπομπή που προτιμά να τον δίνει από το να τον παίρνει!