Νέα

Ο αριστερός/Εθνικός Ξερόλας Λάκης Λαζόπουλος...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 732
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
σα δε ντρεπεστε όλοι!!!!!! να μιλατε ετσι για τον Λακη!!!!!!!!!!!!!
Που ήσασταν τόσα χρόνια???? εσεις δεν τον κανατε φίρμα

Συνάδελφε, με το "εσείς" δεν ξέρω σε ποιούς απευθύνεσαι. Γνωριζόμαστε μήπως κι από χτές;
Ο Λάκης, δεν είναι ούτε Θωμάς Μπακαλάκος, ούτε άνθρωπος μέτριας νοημοσύνης χωρίς διαδρομή πίσω του.
Αυτό ακριβώς το στοιχείο, τον κάνει δύο φορές πιο επικίνδυνο και σιχαμερό, διότι δεν υπηρετεί απλώς
την εξουσία, σαν αυλικός και εγκωμιαστής, αλλά προσπαθεί να χειραγωγεί συνειδήσεις,με τον πιο άθλιο
και χυδαίο τρόπο.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Συνάδελφε, με το "εσείς" δεν ξέρω σε ποιούς απευθύνεσαι. Γνωριζόμαστε μήπως κι από χτές;
Ο Λάκης, δεν είναι ούτε Θωμάς Μπακαλάκος, ούτε άνθρωπος μέτριας νοημοσύνης χωρίς διαδρομή πίσω του.
Αυτό ακριβώς το στοιχείο, τον κάνει δύο φορές πιο επικίνδυνο και σιχαμερό, διότι δεν υπηρετεί απλώς
την εξουσία, σαν αυλικός και εγκωμιαστής, αλλά προσπαθεί να χειραγωγεί συνειδήσεις,με τον πιο άθλιο
και χυδαίο τρόπο.

συναδέλφε αν ψάχνεσαι με το "εσείς" βγες έξω στο κεντρικότερο δρόμο της πόλης σου και κοίτα γύρω σου....

Πάντως δεν είναι εκεί απο μόνος του,

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
συναδέλφε αν ψάχνεσαι με το "εσείς" βγες έξω στο κεντρικότερο δρόμο της πόλης σου και κοίτα γύρω σου....

Σωστά !!! Αλλά καλό είναι να θυμόμαστε ότι το ''κοπάδι'' όσο εύκολα ζητωκραυγάζει, αλλο τόσο εύκολα λιθοβολεί.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Σωστά !!! Αλλά καλό είναι να θυμόμαστε ότι το ''κοπάδι'' όσο εύκολα ζητωκραυγάζει, αλλο τόσο εύκολα λιθοβολεί.

μπα δεν νομίζω, δίοτι το κοπάδι προτιμά να ζητωκραυγάζει απο το να ρισκάρει την ακεραιοτητα του

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σα δε ντρεπεστε όλοι!!!!!! να μιλατε ετσι για τον Λακη!!!!!!!!!!!!!
Που ήσασταν τόσα χρόνια???? εσεις δεν τον κανατε φίρμα

εγινε φιρμα κανοντας πολιτικη προπαγανδα? κανεις δεν εγινε φιρμα ετσι. αυτα τα ξεκινανε αφοτου γινουν φιρμες. ειναι η εξαργυρωση, η κρυφη ατζεντα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
ενταξει τωρα το ειδα καλυτερα αλλα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι με το μαλακα το Λαζοπουλο χθες βραδυ και σημερα την πληρωσε ο πρωτος που βρηκα μπροστά μου . Συγνωμη αδερφε λαθος.
PS:
δεν ξαναπαιρνω το ipad στην τουαλέτα το πρωι πριν πιω καφέ

τυπε από μαζοχισμο το παλεψες να δεις τον  :vomit:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

συνάδελφε, το ότι δεν είναι μόνος του είναι σίγουρο. Εδώ όμως, που απευθύνεσαι σε "εμάς" στοχοποιείς εμάς, σαν να ξέρεις
με βεβαιότητα, ότι όλοι "εμείς" στο παρελθόν, τον θεοποιούσαμε. Άστοχη έκφραση, και άστοχο παράδειγμα, με τον κεντρικότερο δρόμο.
Και πάλι, σε ρωτώ, μας ξέρεις όλους "εμάς" κι από χτές για να έχεις γνώμη για τα κριτήριά μας; Πως βγάζεις συμπεράσματα,
τσουβαλιαστά, με μέσους όρους, και κοινούς παρανομαστές; Δεν μπορείς να διακρίνεις τους σκεπτόμενους ανθρώπους από τα ζώα;
Δόξα τω Θεώ, εδώ μέσα υπάρχουν πολύ σπουδαίοι συνάδελφοι με κριτήρια και επίπεδο. Για τους άλλους, που αναφέρεσαι, στον δρόμο,
δεν μας λες κάτι καινούργιο. Οπότε, σκέψου καλύτερα προτού απευθύνεσαι στοχευμένα προς "εμάς" όταν μιλάς για κάποιους "άλλους".
Αυτοί οι άλλοι, να είσαι σίγουρος, ότι όπως θεοποιούσαν τον Λάκη τότε για άλλους λόγους, εξακολουθούν και τώρα να χειροκροτούν
ηλιθίως (πάντα για άλλους λόγους).

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
συνάδελφε, το ότι δεν είναι μόνος του είναι σίγουρο. Εδώ όμως, που απευθύνεσαι σε "εμάς" στοχοποιείς εμάς, σαν να ξέρεις
με βεβαιότητα, ότι όλοι "εμείς" στο παρελθόν, τον θεοποιούσαμε. Άστοχη έκφραση, και άστοχο παράδειγμα, με τον κεντρικότερο δρόμο.
Και πάλι, σε ρωτώ, μας ξέρεις όλους "εμάς" κι από χτές για να έχεις γνώμη για τα κριτήριά μας; Πως βγάζεις συμπεράσματα,
τσουβαλιαστά, με μέσους όρους, και κοινούς παρανομαστές; Δεν μπορείς να διακρίνεις τους σκεπτόμενους ανθρώπους από τα ζώα;
Δόξα τω Θεώ, εδώ μέσα υπάρχουν πολύ σπουδαίοι συνάδελφοι με κριτήρια και επίπεδο. Για τους άλλους, που αναφέρεσαι, στον δρόμο,
δεν μας λες κάτι καινούργιο. Οπότε, σκέψου καλύτερα προτού απευθύνεσαι στοχευμένα προς "εμάς" όταν μιλάς για κάποιους "άλλους".
Αυτοί οι άλλοι, να είσαι σίγουρος, ότι όπως θεοποιούσαν τον Λάκη τότε για άλλους λόγους, εξακολουθούν και τώρα να χειροκροτούν
ηλιθίως (πάντα για άλλους λόγους).

Γιατι προσβάλεσαι??? Στην Ελλάδα δε ζείς όπως όλοι μας??? Μέρος της Ελληνικής κοινωνίας δεν είσαι???
στο χώριο μου λένε οτι όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται

και οι σπουδαίοι άνθρωποι καλό θα ήταν να φαίνονται έξω και όχι στο μπουρδελα με 151000 μέλη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Γιατι προσβάλεσαι??? Στην Ελλάδα δε ζείς όπως όλοι μας??? Μέρος της Ελληνικής κοινωνίας δεν είσαι???
στο χώριο μου λένε οτι όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται

Πρώτον, ποιός σου είπε ότι ζώ στην Ελλάδα; Εδώ και πολλά χρόνια ζώ στο εξωτερικό, αν σε ενδιαφέρει, και δεν έχω καμία μύγα να μυγιάζομαι.
Δεύτερον, όταν απευθύνεσαι, κάπου, είναι καλό να ξέρεις πώς απευθύνεσαι για να  μην περνιέσαι για εξυπνάκιας και ανοίγεις υποθέσεις.
Μια άλλη παροιμία που ξέρω εγώ, λέει, ότι "αν δεν κάνεις μποουουουου στο πηγάδι, το πηγάδι, κι αυτό, δεν σου κάνει μπουουουουου".
Υπάρχει, επίσης, κι ένα ωραίο απόφθεγμα του Μάξιμου του Ομολογητή, που ίσως είναι καλό να έχεις υπόψη, όταν απευθύνεσαι αδιακρίτως:
"ού ταυτόν το θέλειν, και το πώς θέλειν, ώσπερ ουδέ το οράν και το πώς οράν" (να στο κάνω και λιανά για να μην παιδεύεσαι:
"Δεν είναι το ίδιο πράγμα το να θέλεις, με το πώς θέλεις, όπως δεν είναι το ίδιο πράγμα, το να βλέπεις, με το πώς βλέπεις" - επειδή υπάρχουν πολλοί που δεν ξέρουν τι και πώς θέλουν κάτι, απλώς θέλουν, και άλλοι που βλέπουν, αλλά επειδή δεν έχουν κρίση, και δεν ξέρουν πώς να βλέπουν, ουσιαστικά παραμένουν τυφλοί, κι ας βλέπουν - όρα τους αποχαυνωμένους χειροκροτητές του Λάκη).

Και για να τελειώνουμε: δεν έχω αμφιβολία ότι ο Λάκης είναι έξυπνος, πονηρός και ταλαντούχος. Αυτά τα στοιχεία τον καθιστούν ιδιαίτερα επικίνδυνο, όταν ξεφεύγει π.χ. από το concept των Μήτσων, που ήταν κάτι "άλλο" και μεταπηδά στον ρόλο που εξυπηρετεί σήμερα.
Αν εσύ θεωρείς, ότι κάποιος που εκτιμούσε, άλλοτε, την υποκριτική, του Λαζόπουλου, και κάποιες επιτυχημένες φιγούρες που διαμόρφωνε
στους Μήτσους, αυτό σημαίνει θεοποίηση, που δεν έχει συνέπεια με το τωρινό κράξιμο, που δικαίως δέχεται, τότε τι να πώ;
Ο συνάδελφος ektor lopez, πιο πάνω, γράφει κάτι πολύ σωστό. Κάνε έναν κόπο να το διαβάσεις.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Γιατί ασχολείστε ρε παιδιά μαζί του? Υπάρχουν πολύ εκεί έξω σαν κι αυτόν...χάνετε τον χρόνο σας άδικα  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36

Μην το κανεις θεμα κι εσυ! Θα μπορουσε πιο σωστα να ειχε πει εμεις βεβαια για να βαζει και τον ιδιο μεσα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αμα λενε τον Σοιμπλε σακατη ο Χιος,ο Τραγκας,ο Βελοπουλος,πολιτικοι δημοσιογραφοι,δε τρεχει τιποτα.Αμα πει ομως ο Λαζοπουλος οτι ειναι ενας καθηλωμενος ανθρωπος με εμμονες λογω της καταστασης του,τοτε βγαινουν ολοι οι πικραμενοι να πεσουν απ τα συνεφα για τη πρωτακουστη αηθη επιθεση που προσβαλει συλληβδην ολους τους αναπηρους.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Μην το κανεις θεμα κι εσυ! Θα μπορουσε πιο σωστα να ειχε πει εμεις βεβαια για να βαζει και τον ιδιο μεσα

μα εγώ πότε δεν έβγαλα τον ευατο μου απ έξω...
και ξέρω πολύ καλά τι ευθύνη μου αναλογεί που καθομαι και ανεχομαι τα "σκουπιδια" της Ελληνικής Κοινωνίας

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Αμα λενε τον Σοιμπλε σακατη ο Χιος,ο Τραγκας,ο Βελοπουλος,πολιτικοι δημοσιογραφοι,δε τρεχει τιποτα.Αμα πει ομως ο Λαζοπουλος οτι ειναι ενας καθηλωμενος ανθρωπος με εμμονες λογω της καταστασης του,τοτε βγαινουν ολοι οι πικραμενοι να πεσουν απ τα συνεφα για τη πρωτακουστη αηθη επιθεση που προσβαλει συλληβδην ολους τους αναπηρους.
Γαματο τυπε. Δεν ειπε απλα ''σακατης''. το συνεχισε και προσβαλε ολους οσους αναπηρους.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
εχει δικιο το λενε, αυτοι όμως δεν είναι διπλα στον τσιπρα, ουτε τους βλεπει η μιση ελλαδα  :S

Δεν εννοώ αν οι λοιποί (πλην Λαζόπουλου) γελοίοι λένε τα ίδια, το ξέρω ότι τα λένε.
Λέω ποιος λέει ότι δεν τρέχει κάστανο; Είπαμε κι αυτοί το ίδιο γελοίοι είναι απλά δεν είναι κυβερνητικοί εκπρόσωποι προπαγάνδας...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ενας αρχιδατος αναπηρος δεν υπαρχει να βγει να του απαντησει οτι η κατεξοχην φημη ειναι για τους αγαμητους γεροντοπουστηδες λενε διαφορα κομπλεξ ψυχολογικα?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αφού δεν αφήσανε τον Άδωνι  να μπουκάρει και να του σπάσει τα μούτρα του γεροντοπουστα τι να λέμε τώρα. ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom