Γιατι προσβάλεσαι??? Στην Ελλάδα δε ζείς όπως όλοι μας??? Μέρος της Ελληνικής κοινωνίας δεν είσαι???
στο χώριο μου λένε οτι όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται
Πρώτον, ποιός σου είπε ότι ζώ στην Ελλάδα; Εδώ και πολλά χρόνια ζώ στο εξωτερικό, αν σε ενδιαφέρει, και δεν έχω καμία μύγα να μυγιάζομαι.
Δεύτερον, όταν απευθύνεσαι, κάπου, είναι καλό να ξέρεις πώς απευθύνεσαι για να μην περνιέσαι για εξυπνάκιας και ανοίγεις υποθέσεις.
Μια άλλη παροιμία που ξέρω εγώ, λέει, ότι "αν δεν κάνεις μποουουουου στο πηγάδι, το πηγάδι, κι αυτό, δεν σου κάνει μπουουουουου".
Υπάρχει, επίσης, κι ένα ωραίο απόφθεγμα του Μάξιμου του Ομολογητή, που ίσως είναι καλό να έχεις υπόψη, όταν απευθύνεσαι αδιακρίτως:
"ού ταυτόν το θέλειν, και το πώς θέλειν, ώσπερ ουδέ το οράν και το πώς οράν" (να στο κάνω και λιανά για να μην παιδεύεσαι:
"Δεν είναι το ίδιο πράγμα το να θέλεις, με το
πώς θέλεις, όπως δεν είναι το ίδιο πράγμα, το να βλέπεις, με το
πώς βλέπεις" - επειδή υπάρχουν πολλοί που δεν ξέρουν τι και πώς θέλουν κάτι, απλώς θέλουν, και άλλοι που βλέπουν, αλλά επειδή δεν έχουν κρίση, και δεν ξέρουν πώς να βλέπουν, ουσιαστικά παραμένουν τυφλοί, κι ας βλέπουν - όρα τους αποχαυνωμένους χειροκροτητές του Λάκη).
Και για να τελειώνουμε: δεν έχω αμφιβολία ότι ο Λάκης είναι έξυπνος, πονηρός και ταλαντούχος. Αυτά τα στοιχεία τον καθιστούν ιδιαίτερα επικίνδυνο, όταν ξεφεύγει π.χ. από το concept των Μήτσων, που ήταν κάτι "άλλο" και μεταπηδά στον ρόλο που εξυπηρετεί σήμερα.
Αν εσύ θεωρείς, ότι κάποιος που εκτιμούσε, άλλοτε, την υποκριτική, του Λαζόπουλου, και κάποιες επιτυχημένες φιγούρες που διαμόρφωνε
στους Μήτσους, αυτό σημαίνει θεοποίηση, που δεν έχει συνέπεια με το τωρινό κράξιμο, που δικαίως δέχεται, τότε τι να πώ;
Ο συνάδελφος ektor lopez, πιο πάνω, γράφει κάτι πολύ σωστό. Κάνε έναν κόπο να το διαβάσεις.