ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Αν αυτή η μαλακισμένη η Πανιά δεν μεσολαβούσε,
ο Καρβέλας θα αποκάλυπτε πιο πολλά για τον φαύλο....
τι εγινε?
Αν αυτή η μαλακισμένη η Πανιά δεν μεσολαβούσε,
ο Καρβέλας θα αποκάλυπτε πιο πολλά για τον φαύλο....
Και η πνευματικη αναπηρια ειναι ρε μαλακα,απλα δεν φαινεται αν δεν μιλησεις η γραψεις οπως εσυ
αν δεν αντιλαμβάνεσαι την ειρωνεία στο σχόλιό μου, και παίρνεις αυτά που γράφω τοις μετρητοίς, τότε δεν ξέρω
για τίνος πνευματική αναπηρία μιλάς. Ο Django και ο πιτσιρικάς από τη Ρουμανία, είναι για μένα μέγιστα παραδείγματα
ψυχικής θέλησης. Πιες έναν καφέ, μήπως ανοίξει το μάτι σου για να προσέχεις τι διαβάζεις και πως εκφράζεσαι.
αν δεν αντιλαμβάνεσαι την ειρωνεία στο σχόλιό μου, και παίρνεις αυτά που γράφω τοις μετρητοίς, τότε δεν ξέρω
για τίνος πνευματική αναπηρία μιλάς. Ο Django και ο πιτσιρικάς από τη Ρουμανία, είναι για μένα μέγιστα παραδείγματα
ψυχικής θέλησης. Πιες έναν καφέ, μήπως ανοίξει το μάτι σου για να προσέχεις τι διαβάζεις και πως εκφράζεσαι.
ενταξει τωρα το ειδα καλυτερα αλλα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι με το μαλακα το Λαζοπουλο χθες βραδυ και σημερα την πληρωσε ο πρωτος που βρηκα μπροστά μου . Συγνωμη αδερφε λαθος.
PS:
δεν ξαναπαιρνω το ipad στην τουαλέτα το πρωι πριν πιω καφέ
Ο Λαζοπουλος ποτιζει κοκα κατι ανηλικα αγορακια για να τα πιπωνει!
Αυτό που είναι πάντως περίεργο είναι ότι η συγκεκριμένη ''ατάκα'' δεν ήταν προιον αυτοσχεδιασμού για να πεις ότι πάνω στον αυτοσχεδιασμό του, του ΄'έφυγε'' και μια μαλακία !!!
Η συγκεκριμένη ''ατάκα'' διαβάστηκε απο κείμενο που εκ προοιμίου φτιάχνεται και περνάει μπροστά του όπως τα κείμενα στους εκφωνητές ειδήσεων.
Τι διάολο δεν βρέθηκε ένας συνεργάτης του να του πει εδώ πας να κάνεις μαλακία ???
Εκτός αν σκοπίμως ήθελε να προσβάλει ανθρώπους στην κατηγορία των ΑΜΕΑ οπότε είναι ανεκδιήγητος !!!
Πέσαν στη μαλακία που τους δέρνει οτι μιας και αριστεροι,πολυτεχνειο,ηθικο πλεονέκτημα και μπλα μπλα εχουν δικαιωμα να λένε οτι θέλουνΤι διάολο δεν βρέθηκε ένας συνεργάτης του να του πει εδώ πας να κάνεις μαλακία ???
τέτοια άτομα, προσπαθούν να γαργαλίσουν τα πιο ταπεινά ένστικτα του "κοπαδιού". Δεν λειτουργούν, τυχαία. Άλλο θέμα αν το πήγαινε
για πορδή, και του βγήκε χέσιμο, διότι δεν υπολόγισε καλά, το γενικό target...
Απαντησε οτι δεν εννοουσε ολα τα ΑΜΕΑ αλλα το σοιμπλε....
Σαν να λεει: οι μαυροι ειναι κατωτεροι..τι;δεν εννοουσα ολοι για τον αμπντουλ ελεγα
Μετα ο συντροφος βριζει την ευρωπη αλλα τα φραγκα τα εχει σε ευρωπαικες τραπεζες...3 μυρια !
Προπαγανδιστης γκαιμπελς πνευματικος καρκινος της αριστερας και μοιραζει σανο στα ζωα που τον αποθεωνουν!πουσταρας ονομα και πραγμα!
Ο χωκινς οταν μιλα για μαυρες τρυπες εννοει τον εγκεφαλο και τον πατο του λαζοπουλου!