Νέα

Ο αριστερός/Εθνικός Ξερόλας Λάκης Λαζόπουλος...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 732
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Και η πνευματικη αναπηρια ειναι ρε μαλακα,απλα δεν φαινεται αν δεν μιλησεις η γραψεις οπως εσυ

αν δεν αντιλαμβάνεσαι την ειρωνεία στο σχόλιό μου, και παίρνεις αυτά που γράφω τοις μετρητοίς, τότε δεν ξέρω
για τίνος πνευματική αναπηρία μιλάς. Ο Django και ο πιτσιρικάς από τη Ρουμανία, είναι για μένα μέγιστα παραδείγματα
ψυχικής θέλησης. Πιες έναν καφέ, μήπως ανοίξει το μάτι σου για να προσέχεις τι διαβάζεις και πως εκφράζεσαι.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
αν δεν αντιλαμβάνεσαι την ειρωνεία στο σχόλιό μου, και παίρνεις αυτά που γράφω τοις μετρητοίς, τότε δεν ξέρω
για τίνος πνευματική αναπηρία μιλάς. Ο Django και ο πιτσιρικάς από τη Ρουμανία, είναι για μένα μέγιστα παραδείγματα
ψυχικής θέλησης. Πιες έναν καφέ, μήπως ανοίξει το μάτι σου για να προσέχεις τι διαβάζεις και πως εκφράζεσαι.

:2funny:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127

ενταξει τωρα το ειδα καλυτερα αλλα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι με το μαλακα το Λαζοπουλο χθες βραδυ και σημερα την πληρωσε ο πρωτος που βρηκα μπροστά μου . Συγνωμη αδερφε λαθος.
PS:
δεν ξαναπαιρνω το ipad στην τουαλέτα το πρωι πριν πιω καφέ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ενταξει τωρα το ειδα καλυτερα αλλα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι με το μαλακα το Λαζοπουλο χθες βραδυ και σημερα την πληρωσε ο πρωτος που βρηκα μπροστά μου . Συγνωμη αδερφε λαθος.
PS:
δεν ξαναπαιρνω το ipad στην τουαλέτα το πρωι πριν πιω καφέ

Εντάξει φίλε μου, δεν υπάρχει πρόβλημα. No hard feelings. Με τον καραγκιόζη τον Λαζόπουλο έχω κι εγώ μεγάλο θέμα, αν κοιτάξεις στις προηγούμενες σελίδες. Σε καλημερίζω ...and enjoy a nice coffee  :hi:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
CbXo7pwWIAEinvZ.jpg:large

Ο λαζόπουλος είναι καραγκιόζης.

Η συγκεκριμένη δήλωση του ομως είναι μια απλή διαπίστωση που θα στην επιβεβαιώσει οποιοσδήποτε έρχεται σε επαφή με ΑΜΕΑ και ανήμπορους ανθρώπους. Η αρρώστια, τα γερατιά και το σακατιλίκι αλλάζουν τους ανθρώπους - η προσωπική μου πείρα λέει προς το χειρότερο.

Το πρόβλημα με τον κλασσικό τον μαλάκα τον έλληνα είναι ότι ασκεί κριτική στα σωστά πρόσωπα για τους λάθος, όμως, λόγους - βλέπε πχ δεξιοστροφα κωλοκάναλα εναντίον καραγκιόζη Άλεξ.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Χωρίς λόγια !!!

Συνημμένα

• 12705470_780887355380762_2751195644724929470_n.jpg
    12705470_780887355380762_2751195644724929470_n.jpg
    42 KB · Εμφανίσεις: 22

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ο Λαζοπουλος ποτιζει κοκα κατι ανηλικα αγορακια για να τα πιπωνει!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Κάθε σύστημα έχει και  τους φασουλήδες του.

Αισίως εκτός από αστείοι, το παίζουν και αναλυτές. :2funny: :2funny:

Στην πραγματικότητα όμως δεν είναι τίποτα άλλο παρά αυτό που δείχνει η φωτογραφία. :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 12733614_10207415205752142_4613624205299552670_n.jpg
    12733614_10207415205752142_4613624205299552670_n.jpg
    40,3 KB · Εμφανίσεις: 21

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αυτό που είναι πάντως περίεργο είναι ότι η συγκεκριμένη ''ατάκα'' δεν ήταν προιον αυτοσχεδιασμού για να πεις ότι πάνω στον αυτοσχεδιασμό του, του ΄'έφυγε'' και μια μαλακία !!!

Η συγκεκριμένη ''ατάκα'' διαβάστηκε απο κείμενο που εκ προοιμίου φτιάχνεται και περνάει μπροστά του όπως τα κείμενα στους εκφωνητές ειδήσεων.

Τι διάολο δεν βρέθηκε ένας συνεργάτης του να του πει εδώ πας να κάνεις μαλακία ??? :think: :think:

Εκτός αν σκοπίμως ήθελε να προσβάλει ανθρώπους στην κατηγορία των ΑΜΕΑ οπότε είναι ανεκδιήγητος !!!

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Απορώ πως κάτι τέτοιοι καραγκιόζηδες γίνονται πλούσιοι με μαλακίες=φούμαρα,ψευτοαριστερός με δεξιές τσέπες  :vomit:

Kupidon-Ru

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2015
Like
48
Πόντοι
0
Καιρός είναι να απομυθοποιηθεί και Λαλάκης

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Αυτό που είναι πάντως περίεργο είναι ότι η συγκεκριμένη ''ατάκα'' δεν ήταν προιον αυτοσχεδιασμού για να πεις ότι πάνω στον αυτοσχεδιασμό του, του ΄'έφυγε'' και μια μαλακία !!!

Η συγκεκριμένη ''ατάκα'' διαβάστηκε απο κείμενο που εκ προοιμίου φτιάχνεται και περνάει μπροστά του όπως τα κείμενα στους εκφωνητές ειδήσεων.

Τι διάολο δεν βρέθηκε ένας συνεργάτης του να του πει εδώ πας να κάνεις μαλακία ??? :think: :think:

Εκτός αν σκοπίμως ήθελε να προσβάλει ανθρώπους στην κατηγορία των ΑΜΕΑ οπότε είναι ανεκδιήγητος !!!

τέτοια άτομα, προσπαθούν να γαργαλίσουν τα πιο ταπεινά ένστικτα του "κοπαδιού". Δεν λειτουργούν, τυχαία. Άλλο θέμα αν το πήγαινε
για πορδή, και του βγήκε χέσιμο, διότι δεν υπολόγισε καλά, το γενικό target...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Πέσαν στη μαλακία που τους δέρνει οτι μιας και αριστεροι,πολυτεχνειο,ηθικο πλεονέκτημα και μπλα μπλα :jerking: :jerking:  εχουν δικαιωμα να λένε οτι θέλουν

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
τέτοια άτομα, προσπαθούν να γαργαλίσουν τα πιο ταπεινά ένστικτα του "κοπαδιού". Δεν λειτουργούν, τυχαία. Άλλο θέμα αν το πήγαινε
για πορδή, και του βγήκε χέσιμο, διότι δεν υπολόγισε καλά, το γενικό target...

Σωστά !!! Αλλά το ''κοπάδι'' αν το γαργαλήσουν άτσαλα αφηνιάζει και τους πατάει !!!

Μάλλον κάπως έτσι έγινε, έχεις δίκιο. Του βγήκε η πορδή σε χέσιμο.

Η κατακραυγή που αντιμετωπίζει είναι πραγματικά μεγάλη !!

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Απαντησε οτι δεν εννοουσε ολα τα ΑΜΕΑ αλλα το σοιμπλε.... :vomit:

Σαν να λεει: οι μαυροι ειναι κατωτεροι..τι;δεν εννοουσα ολοι για τον αμπντουλ ελεγα  :vomit:

Μετα ο συντροφος βριζει την ευρωπη αλλα τα φραγκα τα εχει σε ευρωπαικες τραπεζες...3 μυρια !  :vomit:

Προπαγανδιστης γκαιμπελς πνευματικος καρκινος της αριστερας και μοιραζει σανο στα ζωα που τον αποθεωνουν!πουσταρας ονομα και πραγμα! :gay:

Ο χωκινς οταν μιλα για μαυρες τρυπες εννοει τον εγκεφαλο και τον πατο του λαζοπουλου!

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
σα δε ντρεπεστε όλοι!!!!!! να μιλατε ετσι για τον Λακη!!!!!!!!!!!!!
Που ήσασταν τόσα χρόνια???? εσεις δεν τον κανατε φίρμα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Απαντησε οτι δεν εννοουσε ολα τα ΑΜΕΑ αλλα το σοιμπλε.... :vomit:

Σαν να λεει: οι μαυροι ειναι κατωτεροι..τι;δεν εννοουσα ολοι για τον αμπντουλ ελεγα  :vomit:

Μετα ο συντροφος βριζει την ευρωπη αλλα τα φραγκα τα εχει σε ευρωπαικες τραπεζες...3 μυρια !  :vomit:

Προπαγανδιστης γκαιμπελς πνευματικος καρκινος της αριστερας και μοιραζει σανο στα ζωα που τον αποθεωνουν!πουσταρας ονομα και πραγμα! :gay:

Ο χωκινς οταν μιλα για μαυρες τρυπες εννοει τον εγκεφαλο και τον πατο του λαζοπουλου!
:rockon: :rockon:

Συμπληρώνοντας. Είναι και ενθερμος πατριώτης !!! Οταν όμως η πατρίδα του ζήτησε να παει στρατό παρίστανε τον ψυχοπαθή και ξεσήκωσε τον τόπο για το ''αντιδραστικό'' κράτος.

Ολοι αυτοί οι ''εναλακτικοί'' αριστεροί καλιτέχνες για τους οποίους ''Ολοι οι πολίτες είναι ίσοι αλλά κάποιοι είναι πιο ίσοι απο τους άλλους''.  

Ολα αυτά τα τούβλα που πάνε στα μαλακοshow του λίγη μνήμη δεν έχουν ?? Πέντε δράμια μυαλό δεν έχουν??

Και όχι κύριε Λάκη αυτή τη φορά δεν θα τη γλυτώσεις χρησιμοποιόντας τις πλάτες που έχεις στα κανάλια.

Δεν θα κουκουλωθεί η μαλακία σου. Οσο και να το ήθελες το internet δεν φιμώνεται.

Θα τα ακούσεις απο αυτούς που δουλεύουν το κεφάλι τους και δεν τρώνε το σανό που τους σερβίρεις θέλεις δεν θέλεις !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom