Νέα

Ο αριστερός/Εθνικός Ξερόλας Λάκης Λαζόπουλος...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 732
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Αλτερ,μεσημεριανα ξεκωλα,χαρουμενοι ντιντηδες,παλιές ανέμελες εποχές  :'(

Το μεσημέρι έβλεπα όποτε είχα ευκαιρία τον γυαλάκια τον Δρυμούση με τις καυλιάρες!  :rockon: Πολύ χαβαλές και ξεκωλιά η εκπομπή!  :grin:

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
41
Πόντοι
6
:vomit:

Συνημμένα

• images (1).jpg
    images (1).jpg
    114,9 KB · Εμφανίσεις: 57

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Λαζόπουλος.
Ο Λόρκα του ΣΥΡΙΖΑ.

Μακάρι να έχει την ίδια τύχη.

Σιμώνει η ώρα τους.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Δύσκολες στιγμές για τον Λάκη Λαζόπουλο:

Αναγκαστική σιωπή και «φίμωτρο»

Χαμένος από προσώπου γης είναι ο Λάκης Λαζόπουλος και πολλοί αναρωτιούνται τι του συμβαίνει.

Γιατί ο Λάκης Λαζόπουλος έχει φορέσει «φίμωτρο» και βρίσκεται σε κατάσταση «αναγκαστικής σιωπής»;

Ο Βηματοδότης «καρφώνει» με το γάντι τον Λάκη Λαζόπουλο μέσα από τη στήλη του.

Διαβάστε τι γράφει:

«Σε περίοδο αναγκαστικής σιωπής μαθαίνω πως βρίσκεται ο Λάκης Λαζόπουλος, που μετρά τα πρόσφατα τραύματά του:

Η παράσταση στην Αθήνα κατέβηκε πριν την ώρα της, η παράσταση που θα ανέβαινε στη Θεσσαλονίκη ακυρώθηκε και τα καλοκαιρινά του σχέδια αναβλήθηκαν.

Μακριά από τα φώτα του θεάτρου και ακόμα πιο μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες, ο Λάκης ίσως βρει χρόνο για περισυλλογή και αυτοκριτική.

Μπας και καταφέρει να ανακαλύψει πώς και γιατί οι δικοί του «Δέκα Μικροί Μήτσοι» αποδεκατίστηκαν και τον άφησαν μόνο"

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
οτι εκανε ο λαζο μετα τους μητσους ηταν γτπ,πιο γτπ όμως ειναι οι ελληναράδες που οταν ελεγε πολιτικα αυτα που ηθελαν να ακουσουν γεμιζαν τα θεατρα του ενω τώρα που δεν τα λέει τον εχουν στον φτυσιμο,κοινό με σοβαρο καλλιτεχνικο κριτήριο :jerking:

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν παθαινει τιποτα αυτος...
θα βρει παρηγορια στα ανηλκα αλλοδαπα αγορακια του... χαχαχα

Επισκέπτης
O Θ. Πάγκαλος άσχετα με τις υποθέσεις Οτσαλάν & των Ιμίων είχε πει πάντως έναν ωραιότατο χαρακτηρισμό για το Λαζόπουλο: κουραδόμαγκας!
Αλλά δεν έχω βρει κάπου το βίντεο!

Posidonas35

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2017
Like
642
Πόντοι
81
Πού εχει χαθει αυτο το παιδι; Λάκη Λακη εισαι εδώ;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
O Θ. Πάγκαλος άσχετα με τις υποθέσεις Οτσαλάν & των Ιμίων είχε πει πάντως έναν ωραιότατο χαρακτηρισμό για το Λαζόπουλο: κουραδόμαγκας!
Αλλά δεν έχω βρει κάπου το βίντεο!

ευχομαι να μπουν και στο σπιτι του "μετανάστες" σαν αυτους που δολοφονησαν σημερα έναν διαννοητικα αναπηρο για να κλεψουν ένα κινητο  :S

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
ευχομαι να μπουν και στο σπιτι του "μετανάστες" σαν αυτους που δολοφονησαν σημερα έναν διαννοητικα αναπηρο για να κλεψουν ένα κινητο  :S
πότε και που έγινε αυτό τύπε μου;

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Το γνωστό παραμύθι του πως όλοι τον πολεμούν,τον κυνηγούν,τα συμφέροντα κλπ,κλπ  :uglystupid:

Ο Λάκης Λαζόπουλος δηλώνει: «Ήταν ένας συντονισμένος μιντιακός πόλεμος. Δεν πειράζει.»

Ο Λάκης Λαζόπουλος κάνει λόγο για «συντονισμένο μιντιακό πόλεμο» και αποκαλύπτει στην Μαρία Ανδρέου και στο ENJOY της Κυριακάτικης Δημοκρατίας με τι θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση…

Πάμε λίγο στα τηλεοπτικά. Υπήρχε κάποιο σχέδιο να βρεθεί ο Λαζόπουλος εκτός τηλεόρασης;

Πόλεμος έγινε. Κάποτε θα τα γράψω με ησυχία.
Ξέρω ως άνθρωπος, όταν αποφασίσεις να συγκρουστείς με κάποιους ισχυρούς, θα έχεις και τις επιπτώσεις.
Όμως κάποια στιγμή έρχεται η ώρα της επιλογής. και της απόφασης.
Θα παραμείνεις υπόδουλος ή θα πληρώσεις το τίμημα;
Καταλαβαίνω και κατανοώ τον πόλεμο.
Δεν κρατάω κακία σε κανένα.

Ο δημιουργός έχει μαι αποστολή: να ακούσει τον κόσμο.
Εμένα αυτό μου κληροδότησε η μάνα μου.
Και μόνο μέσα από τον κόσμο διορθώνομαι.
Κάθε λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει ότι στην περίπτωση τη δική μου τόσο η παρουσία μου όσο και η απουσία μου για κάποιους είναι σημαντικές.
Πολλοί ενδιαφέρονται για την παρουσία μου, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που θα πληρώσουν πολλά για την απουσία μου.

Πώς νιώθατε τη στιγμή που έγραφαν ότι ο Λαζόπουλος κάνει προπαγάνδα και εσείς τρέχατε στο νοσοκομείο για τη μητέρα σας; 

Στη ζωή μου έχω κάνει μια συμφωνία: να μοιράζομαι τις χαρές μου με το κοινό. Αποφάσισα τις στεναχώριες μου να τις σηκώνω μόνος μου, όπως έτσι έχει διδάξει η Ιστορία. Στους δικούς μου ανθρώπους λέω ότι στον Μυστικό Δείπνο ήταν και οι 12 μαθητές του Ιησού αλλά στον Σταυρό πήγε μόνος του. Ούτε ένας απ’ όλους δεν του τον κουβάλησε. Και τον σταυρώνουν σε εμφανές σημείο. Έτσι γίνεται στη ζωή. Μεταφέρεις μόνος σου το βάσανο σου, αλλά και σε εμφανές σημείο, για να βλέπουν οι άλλοι και να χαίρονται.

Αλλά ακόμη και όταν οι εχθροί παίρνουν δώρα από εσένα, δεν είναι κακό. Γιατί ο δικός σου χαρακτήρας ουσιαστικά δεν αλλοιώνεται, αφού έχει μάθει πάντα να δίνει δώρα. Ας τα πάρουν και ας τα κρατήσουν. Δεν χάνει κανείς τη δύναμη του επειδή κάποιοι επιτίθενται. Το θέμα είναι να αντέχεις.

Αντέχετε;

Το να σου πετούν πέτρες έχει ένα πολύ καλό: Όποια πέτρα και αν σηκώσουν, θα σε βρουν από κάτω.
Άλλωστε τα δέντρα που καρποφορούν πετροβολούν.
Άρα δεκτές και οι πέτρες.
Ήταν ένας συντονισμένος μιντιακός πόλεμος. Δεν πειράζει. Το θέμα είναι εγώ ως δημιουργός να κρατήσω το νήμα της δημιουργίας μου.
Σε μια πορεία χρόνων και το κοινό μπορεί να σου θυμώσει και να σε αμφισβητήσει. Είναι στο πλαίσιο μιας ισχυρής αγάπης. Έχουν άλλο θάρρος, άλλα νεύρα. Η δουλειά μου είναι να τα καταλαβαίνω όλα αυτά γιατί είμαι στο κοινό ρεύμα. Αλλά όμως δεν θα πάψω να λέω την άποψη μου για να αρέσω.

Δεν μου αρέσει το εφήμερο.
Άλλους κανόνες έχει ο μαραθώνιος και άλλους ο αγώνας των 100 μέτρων.
Εγώ δεν ήρθα για να σπιντάρω. Και προπαγάνδα δεν μπορεί να κάνει ένας άνρθωπος που βγαίνει στην τηλεόραση μια φορά το μήνα. Προπαγάνδα μπορεί να κάνει ένα δελτίο ειδήσεων. Η καθημερινότητα.
Δηλαδή το σύστημα δεν έχει πρόβλημα με τους 500 δημοσιογράφους και έχει με έναν δημιουργό.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
:vomit: :vomit: :vomit:

αθλιος προπαγανδιστης του τσιπρα, βοηθησε κι αυτος με τα ψεματα οσο μπορουσε για το σημερινο χαλι, διεφθαρμενος ανθέλληνας ισλαμολατρης.

Επρεπε να είναι φυλακη για το επεισοδιο στο κοτερο με τις σκονες αλλα τον εβγαλαν καθαρο οι υψηλες γνωριμίες

Ο κοσμος τον πηρε αργα χαμπαρι, πηγε θεσσαλονικη ανεβασε θεατρικο και το κλεισε λιγες μερες  :thubsdown:  

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
:vomit: :vomit: :vomit:

αθλιος προπαγανδιστης του τσιπρα, βοηθησε κι αυτος με τα ψεματα οσο μπορουσε για το σημερινο χαλι, διεφθαρμενος ανθέλληνας ισλαμολατρης.

Επρεπε να είναι φυλακη για το επεισοδιο στο κοτερο με τις σκονες αλλα τον εβγαλαν καθαρο οι υψηλες γνωριμίες

Ο κοσμος τον πηρε αργα χαμπαρι, πηγε θεσσαλονικη ανεβασε θεατρικο και το κλεισε λιγες μερες  :thubsdown: 

Ας μην ξεχνάμε ότι είναι και ομοφυλόφιλος! Το μόνο ευτυχές είναι ότι σχετικά εξαφανίστηκε τελευταία.

Το θεατρικό ήταν αυτό υπέρ των φυλετικών προσμίξεων;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom