Μαλακα νεοΕλληνα τωρα σε πειραξε αυτα που λεει ο Λαζοπουλος?
Τοσα χρονια δεν ακουγες τι ελεγε ο στομας του? Τωρα σου ηρθε η επιφοιτηση και αντελεφθηκες ποσο λαικιστης και συμφεροντολογος ειναι?
Μην απορεις γιατι παιρνει 160,000 το μηνα, γιατι εσυ του τα δινεις. Εσυ (και εγω) ανεβασαμε την τηλεθεαση με αποτελεσμα η εκπομπη του να εχει καλυτερο διαφημιστικο μεριδιο. Το οποιο με κανει και αναρωτιεμαι γιατι μαλακα νεοΕλλην ερχεσαι και τον κατηγοριες τωρα, ενω ειχες ενδειξεις της αθλιας ζωης του νωριτερα?
Μηπως επειδη βγαζει περισσοτερα χρηματα απο σενα? Ο φθονος ειναι ο λογος?
Τοσα χρονια σου χαιδευε τα αυτια και σε αποφορτιζε απο το θυμο σου και συ ελεγες με ενθουσιασμο φωναχτα "πεσ'τα Λακη". Αλλα το υποσυνειδητο σου ελεγε ευτυχως που τα λεει για μενα γιατι εγω ειμαι κοτα και παρολες τις καρπαζιες που τρωω στη ζωη, δεν διαμαρτυρομαι γιατι εχω εσενα Λακη και καθε Λακη.
Ορσε μαλακα νεοΕλληνα
Κυριο χαρακτηριστικο του κλασσικου μαλακα νεοΕλληνα ειναι οτι φανατιζεται. Πριν ενα χρονο ηταν φανατικος και συμφωνουσε απολυτα με τα λεγομενα του Λαζοπουλου, και τωρα δε θελει ουτε να τον δει ζωγραφιστο. Να κρατα αποστασεις απο τα λεγομενα, να μην "δενεται" με τον καθενα ή να κρατα μια πισινη δε μπορει. Η θα συμφωνει σε ολα ή τιποτα.
Αν ειναι να κρατησετε μια φραση στο μυαλο σας (να την κανετε μαξιλαρι οπως ειχε πει ο Λακης ή θερμοφορα, παπια, κατωσεντονο, κομοδινο, καρεκλακι μπαμπου...) για το
μελλον ειναι το παρακατω αποσπασμα του Θαναση Χειμωνα:
"Ο Λαζόπουλος δίνει στον Έλληνα αυτό που χρειάζεται, του λέει αυτό ακριβώς που θέλει ν’ακούσει. Η εκπομπή του, είναι ένας ύμνος στον ελληνικό λαό."
πηγη: