gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
λιγο πουστης ομως σαν εσενα δεν ειναιλιγο χοντρος,λιγο δειλος και λιγο μαλακας
λιγο πουστης ομως σαν εσενα δεν ειναιλιγο χοντρος,λιγο δειλος και λιγο μαλακας
ο χειριστής σεναριογράφος αβανταδορος του κλωνου με νικ Λάκης 33 τον ειχε φανταστεί σαν γιο σίδερα 1,95 ύψος 45 Νουμερο παπούτσι θα τον φέρεις βόλτα μαν ?γαμιεται ο κλωνο-λαλακης.Τον περιμενω να μου κλασει τα αρχιδια με τα πατσοκοιλια του και αυτος
εσύ στα cd έχεις ειδικότητα
νομιζω ναι ευκολα ;)ο χειριστής σεναριογράφος αβανταδορος του κλωνου με νικ Λάκης 33 τον ειχε φανταστεί σαν γιο σίδερα 1,95 ύψος 45 Νουμερο παπούτσι θα τον φέρεις βόλτα μαν
τα γκαμαι με την οπισθεν
και γω ετσι νομιζω το χεις καλα δουλεμενο το γκροβερνομιζω ναι ευκολα ;)
που θα παει θα κανεις λαθος και εσυ σφαλμα του αντρικου πληθυσμου κωλογερε,μπινε,ξεκολιαρη κτηνοβατη γαμω τα φαρμακα που πουλαςλιγο πουστης ομως σαν εσενα δεν ειναι
Τωρα θα μπει ο Λάκης να σας βάλει χέρι που του τρολαρετε το θρεντ
αν εχεις ακομα αρχιδια ελα να μου δεις το γκροβερ μου μαλακα βλαχεκαι γω ετσι νομιζω το χεις καλα δουλεμενο το γκροβερ
που θα παει θα κανεις λαθος και εσυ σφαλμα του αντρικου πληθυσμου κωλογερε,μπινε,ξεκολιαρη κτηνοβατη γαμω τα φαρμακα που πουλας
ελα να μου δωσεις την θεραπεια ο ιδιος ;)
βαρεθηκες να αυτοθεραπευεσαι;ελα να μου δωσεις την θεραπεια ο ιδιος ;)
νομιζω ναι ευκολα ;)
προσεχε μην παθεις καρδια ρε ;)καλα εσύ κόψε τα πολλά γιατί θα πέσει φάπα...
και γω ετσι νομιζω το χεις καλα δουλεμενο το γκροβερ
ευκολακι ρε τελειωμενε.Πμ,ανταλλαγη τηλεφωνων,συναντηση και ολα καλα.Αλλιως αντε ψοφαβαρεθηκες να αυτοθεραπευεσαι;
πουστρακια δεν γαμαμε.....ευκολακι ρε τελειωμενε.Πμ,ανταλλαγη τηλεφωνων,συναντηση και ολα καλα.Αλλιως αντε ψοφα
προσεχε μην παθεις καρδια ρε ;)
του μακαριστού πάντως του άξιζε ενας πιο αξιοπρεπής ιντερνετικος θάνατος έπρεπε κι αυτές οι χαμουρες η αλιντισσα με την Έρη να ρηξουν κανα μοιρολόι της προκοπήςΤύπε, τον τιμάνε με τον πρέποντα για καθε ναζί, τρόπο :
Μερικοί τυποι γαμιούνται σκληρα, αναμεταξειντο και στο ενδιάμεσο κτηνοβατούν,
ο αρτεμης ματσας γιορτάζει τη νικη του με κοπρολαγνεία (το αγαπημενο του εκλιπόντα)
κάποιοι άλλοι, όπως σε καθε κηδεια, συζητανε για ασχετες μαλακιες (κυνηγια, γουρουνια, κριση , ευρω, βενζίνες)
κι ο εκπροσωπος του Συριζα προσπαθει να οργανωσει σταλινικου τυπου εξόδιο ακολουθεία...
ελα εσυ και βλεπουμε ποιος ειναι πουστρακι τυρογαλο αδελφη του ελεους γαμημενη γυναικωτη κτηνοβατριαπουστρακια δεν γαμαμε.....