alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
ή στα ξυλογλυπτα?δεν εχει δικαιοδοσια εδω ο γλου. θα πρεπει να τον βρισει στις συλλογες
ή στα ξυλογλυπτα?δεν εχει δικαιοδοσια εδω ο γλου. θα πρεπει να τον βρισει στις συλλογες
μπορει να θες να τον προστατευσειςΔεν απάντησες....τι εννοείς "να βοηθήσω το Νώντα"...?
Εκει κανει κουμαντο ο μπουιδεν εχει δικαιοδοσια εδω ο γλου. θα πρεπει να τον βρισει στις συλλογες
σωπα ρε. πολυ γουρουνι? πως ετσι αμολυσανε μανες?
σωπα ρε. πολυ γουρουνι? πως ετσι αμολυσανε μανες?
μπορει να θες να τον προστατευσεις
καλα τωρα .....θα μουταρω τον σισιες;τι μου κανε;ενα αρρωστο παιδι ειναι φιλε με πολλα προβληματα ,ανεργο και ταπι και ρεστο....συμπασχω μαζι του και χαιρομαι να μπορει να εκτονωθει λιγο εδω μεσα απο τα προβληματα της καθημερινοτητας τουδεν εχει δικαιοδοσια εδω ο γλου. θα πρεπει να τον βρισει στις συλλογες
...αμολύσανε μέτρα ! Ποιος θα βρει τώρα λεφτα για ακριβα σπόρ, όπως το κυνηγι ; Εχουν αρχισει ήδη να διαμορφωνονται προυπολογισμοι του στυλ με 16 ευρω περναω βδομαδα...
ρε πουτανακι και δουλεια εχω,γαμαω και δερνω αμα λαχει.Εσενα και σε γαμαω και σε δερνω τσαμπα ομωςκαλα τωρα .....θα μουταρω τον σισιες;τι μου κανε;ενα αρρωστο παιδι ειναι φιλε με πολλα προβληματα ,ανεργο και ταπι και ρεστο....συμπασχω μαζι του και χαιρομαι να μπορει να εκτονωθει λιγο εδω μεσα απο τα προβληματα της καθημερινοτητας του
ρε πουτανακι και δουλεια εχω,γαμαω και δερνω αμα λαχει.Εσενα και σε γαμαω και σε δερνω τσαμπα ομως
κοβω ταρχιδια του βλαχουσιγά ρε κόψε κάτι .... .
τι δουλεια εχεις τωρα μαν;μοιραζεις καφεδες ή πιτσες με το μηχανακι;ρε πουτανακι και δουλεια εχω,γαμαω και δερνω αμα λαχει.Εσενα και σε γαμαω και σε δερνω τσαμπα ομως
Αυτές που είχαν από παλιά στο Μαίναλο. Μετά τις φωτιές του 2007 όμως απλωθήκαν, κοντεύουν να φτάσουν στη θάλασσα. Γεννάνε κάργα τα μπάσταρδα, αν συνεχίσουν έτσι θα γίνουν σαν τα κουνέλια στη Λήμνο
ελα απο κοντα να σου δειξω ;)τι δουλεια εχεις τωρα μαν;μοιραζεις καφεδες ή πιτσες με το μηχανακι;
Καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη τυπετι δουλεια εχεις τωρα μαν;μοιραζεις καφεδες ή πιτσες με το μηχανακι;
κοβω ταρχιδια του βλαχου
τι δουλεια εχεις τωρα μαν;μοιραζεις καφεδες ή πιτσες με το μηχανακι;
να τα κάνεις παναριστά ... και να φτιάξεις και αυγά μαζί...
α ναι σωστα.