gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
antistheni φερε πισω τον λακι33 μην ερθω απο κει και τα σπασω ολα
Αντιδρασεις απο τη διαγραφη του Λακη ....
Αντιδρασεις απο τη διαγραφη του Λακη ....
Και το τόπικ που έδινε συμβουλές πως να κερδίσει κανείς το λαικό λαχείο τύπεο αχαχουχας εχει αφησει βαρια κληρονομια στο σαιτ τυπε
μην ξεχνας το θρεντ με τα ξυλογλυπτα
Και το τόπικ που έδινε συμβουλές πως να κερδίσει κανείς το λαικό λαχείο τύπε
και κερδισε κανενας μαν;Και το τόπικ που έδινε συμβουλές πως να κερδίσει κανείς το λαικό λαχείο τύπε
Και το τόπικ που έδινε συμβουλές πως να κερδίσει κανείς το λαικό λαχείο τύπε
και κερδισε κανενας μαν;
ο ποδολαγνος τυπε
τρεις στους τεσσερις κερδιζουν τελικα....εγω ειμαι ο τεταρτος μονιμωςΗ αγγελικουλα μαν ... και μετα τη διπλαρωσε ο ποδολαγνος και φυγαν αστραλια να ζησουν τον ερωτα τους πλουσιοι
ο αχαχουχας εχει αφησει βαρια κληρονομια στο σαιτ τυπε
...ΘΑ του υποσχεθηκε οτι θα τον αφηνει να κατουραει την ποδια του και αυτη θα του την φιλαει!!!!1...αυτοι ειναι ερωτες!!!1Η αγγελικουλα μαν ... και μετα τη διπλαρωσε ο ποδολαγνος και φυγαν αστραλια να ζησουν τον ερωτα τους πλουσιοι
τρεις στους τεσσερις κερδιζουν τελικα....εγω ειμαι ο τεταρτος μονιμως
..ο τζιγκις παντως δινει μαχη για να κρατησει τα νηματα στο ιδιο υψηλο επιπεδο!!!!!11ο αχαχουχας εχει αφησει βαρια κληρονομια στο σαιτ τυπε
Ο Ποδολάγνος τύπε τα είχε οικονομήσει και απο το Χρηματιστήριοο ποδολαγνος τυπε
τυπε ο μπιλυς που ειναι μεγαλος φαν των ξυλογλυπτων ποσταρει κατι αριστουργηματα που και πουορφανεψε και αυτη η θρενταρα τυπε..... :- :'(
..ο τζιγκις παντως δινει μαχη για να κρατησει τα νηματα στο ιδιο υψηλο επιπεδο!!!!!11
Εγω πιστευω πως ολοι εχουν θεση εδω μεσα γιατι ο πλουραλισμος αποψεων και χαρακτηρων ειναι αυτο που χαρακτηριζει την δημοκρατικοτητα και την ελευθεριοτητα του σπουδαιου αυτου φορουμ.
πολύ σωστή κουβέντα.
τζιγκις εισαι....πολύ σωστή κουβέντα.
ειναι τυπος..ο τζιγκις παντως δινει μαχη για να κρατησει τα νηματα στο ιδιο υψηλο επιπεδο!!!!!11