palikariomorfo
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2015
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
Περασε κιολας εναν χρονος που το αγαπημενο μας μελος αποφασισε να σταματησει. Ειμαι και εγω ενας απο αυτους που εμπαινα στο boo κυριολεκτικα μονο για να δω τα ποστ του που εγραφε. Αν γραφει σε κανα αλλο φορουμ ας το πει να τον παρακολουθω και απο εκει. Παραθετω ενα κειμενο απο την ανθολογια του:
(Νομιζω μιλαει για τους ΚΝΙΤΕΣ)
Οι χειρότεροι μπάχαλοι!!!!
Σε οδοντιατρική/ιατρική πριν 20 χρόνια υπήρχαν κάμποσοι και ήταν πολύ ενοχλητικοί.
Το 1993 ένας ήρθε και κόλλησε αφίσσα πάνω στο έδρανο που καθόμουν εγώ και μου πάτησε τα βιβλία.Του έσκασα ένα χαστούκι και προσγειώθηκε 6-7 μέτρα παραπέρα.
Ξεκίνησα να πάω να τον αρπάξω να του σπάσω τα δόντια και με κράτησαν 10 άτομα, συμφοιτητές και αυτοί θέλαν να το παίξουν καμπόσοι , ήταν 3-4 και τους λέγαν αυτοί που με κρατάγαν "Μαλάκες φύγετε τώρα που μπορείτε , γιατί δεν τον κρατάμε πάνω από 1-2 λεπτά και αν είστε μόνο 5 και τον αμολύσουμε τη γαμήσατε".
Δεν θυμάμαι να ξαναπάτησαν μετά το επεισόδιο ...
(Νομιζω μιλαει για τους ΚΝΙΤΕΣ)
Οι χειρότεροι μπάχαλοι!!!!
Σε οδοντιατρική/ιατρική πριν 20 χρόνια υπήρχαν κάμποσοι και ήταν πολύ ενοχλητικοί.
Το 1993 ένας ήρθε και κόλλησε αφίσσα πάνω στο έδρανο που καθόμουν εγώ και μου πάτησε τα βιβλία.Του έσκασα ένα χαστούκι και προσγειώθηκε 6-7 μέτρα παραπέρα.
Ξεκίνησα να πάω να τον αρπάξω να του σπάσω τα δόντια και με κράτησαν 10 άτομα, συμφοιτητές και αυτοί θέλαν να το παίξουν καμπόσοι , ήταν 3-4 και τους λέγαν αυτοί που με κρατάγαν "Μαλάκες φύγετε τώρα που μπορείτε , γιατί δεν τον κρατάμε πάνω από 1-2 λεπτά και αν είστε μόνο 5 και τον αμολύσουμε τη γαμήσατε".
Δεν θυμάμαι να ξαναπάτησαν μετά το επεισόδιο ...