ΒΡΑΣΙΔAΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ωραια ιδεα φιλτατεΤο πρωί πρότεινα να δημιουργηθεί το ''Μανιφέστο του Λακισμού'' ,όπου θα ανθολογούνται τα γραπτά του. Και φυσικά σε χρυσοποίκιλτη έκδοση....
Ωραια ιδεα φιλτατεΤο πρωί πρότεινα να δημιουργηθεί το ''Μανιφέστο του Λακισμού'' ,όπου θα ανθολογούνται τα γραπτά του. Και φυσικά σε χρυσοποίκιλτη έκδοση....
Α μαλιστα.το ανοιξε σαν ξεχωριστο θρεντ και εγινε συγχωνευση τυπε
Τι θες εσυ ρε?
o nik07 ειναιο βρασιδας θυμιζει καπως λακη,
o nik07 ειναι
Αν ποτε συνεβαινε κατι τετοιο, θα επεφτα μονος μου στον Καιαδα.ο βρασιδας θυμιζει καπως λακη,
αλλα ρε βρασιδα κανεις και λες και κατι πολυ χοντρο στην υπογραφη σου "σωματικα και εγκεφαλικα αναπηροι στον καιαδα" θα θελες να σε ριξουν και σενα μεσα αν παθεις κανενα αυτοκινητιστικο ή χασεις κανενα ποδι σε πολεμο??? για διορθωσε το σε παρακαλω.
ρε φιλέ γιατί βριζεις τα θεια;Τον Χριστο του να του πεις ;)
αλλοι ομως θελουν να ζουν με παρασημα εστω και σε αναπηρικο καροτσακι, αυτους που ανοιγουν τις παρελασεις και τους χαιρονται τα εγγονια τους απο τον β, παγκ.πολεμο στο καιαδα? γινεσαι περα απο ορια χοντρος για σενα αν θες αυτοκτονα και για τους αλλους ομως γραφειςΑν ποτε συνεβαινε κατι τετοιο, θα επεφτα μονος μου στον Καιαδα.
Τι νοημα εχει να ζεις αν εισαι αναπηρος;
Δε θα καταδεχομουνα να τρωω το φαγητο των φυσιολογικων ανθρωπων
αλλοι ομως θελουν να ζουν με παρασημα εστω και σε αναπηρικο καροτσακι, αυτους που ανοιγουν τις παρελασεις και τους χαιρονται τα εγγονια τους απο τον β, παγκ.πολεμο στο καιαδα? γινεσαι περα απο ορια χοντρος για σενα αν θες αυτοκτονα και για τους αλλους ομως γραφεις
Αν ποτε συνεβαινε κατι τετοιο, θα επεφτα μονος μου στον Καιαδα.
Απο τα πρωτα μαθηματα που πηρα οταν υπηρετουσα στους Καραδρομεις σαν Δοκιμος Εφεδρος Αξιωματικος το 1998 ηταν "Μη σκοτωσεις τον εχθρο, αστον αναπηρο".αλλοι ομως θελουν να ζουν με παρασημα εστω και σε αναπηρικο καροτσακι, αυτους που ανοιγουν τις παρελασεις και τους χαιρονται τα εγγονια τους απο τον β, παγκ.πολεμο στο καιαδα? γινεσαι περα απο ορια χοντρος για σενα αν θες αυτοκτονα και για τους αλλους ομως γραφεις
τυπε ετσι εκαναν οι VC στους αμερικανουςΑπο τα πρωτα μαθηματα που πηρα οταν υπηρετουσα στους Καραδρομεις σαν Δοκιμος Εφεδρος Αξιωματικος το 1998 ηταν "Μη σκοτωσεις τον εχθρο, αστον αναπηρο".
Η συγκεκριμενη τακτικη θα γαμαγε το ηθικο του εχθρου + οτι θα ηταν αναγκασμενοι να τον κουβαλανε μαζι τους γεγονος που θα τους αποδυναμωνε.
Μετα απο αυτο το διδαγμα αποφασισα οτι δεν θα αντεχα να ζησω σαν αναπηρος ουτε 1 λεπτο.
Δε θα αντεχα να ζω γαμωντας το ηθικο των συνανθρωπων μου, να τους ειμαι βαρος, να τους αποδυναμωνω, να τρωω το φαγητο τους και να πινω το νερο τους.
Εσυ αν μπορει να ζεις ετσι κανενα προβλημα
Δηλαδη ο αναπηρος Στηβεν Χωκινγκ τρώει το φαγητό σου.
Φιλε βρασιδα με το να εχεις τετοιες αποψεις,σε κανει ταυτοχρονα διανοητικα αναπηρο.Αν ποτε συνεβαινε κατι τετοιο, θα επεφτα μονος μου στον Καιαδα.