Νέα

Ο αποχαιρετισμός του Lakis33 στο bou.com/ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΛΑΚΗ-καλυτερες στιγμές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θέλετε να δωθεί πρόσβαση στα μυνήματα του lakis33 ?

• Ναι, για εκπαιδευτικούς λόγους

Ψήφοι: 67 62,0%
  • Ναι, γιατί έχω δυσκοιλιότητα

Ψήφοι: 22 20,4%
  • Όχι, θα μυρίσει το πτώμα

Ψήφοι: 22 20,4%
  • Ναι, για ένα μικρό χρονικό διάστημα

Ψήφοι: 3 2,8%
  • Προτιμώ να ποιώ τη νήσσα

Ψήφοι: 9 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=201523.0;attach=569337;image[/img[/URL]]

το αυτονοητο ζητησε

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
όπως είχε πει και ένας παλιός σοφός ανενεργός μπουρδελιάρης....

Συνημμένα

• Screenshot_9.jpg
    Screenshot_9.jpg
    21,2 KB · Εμφανίσεις: 13

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ωραίος τύπος ο ενφόρσερ :rockon:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ποιο απολυτίκιο ξέρεις;

Ψάλλονται απολυτίκια στα μνημόσυνα?

Να ρίξω τότε ένα του Αγίου Ελευθερίου που έχω πρόχειρο.

Ήχος πλάγιος α', Τὸν συνάναρχον
«Ἱερέων ποδηρει κατακοσμούμενος,
καὶ αἱμάτων τοὶς ῥείθροις ἐπισταζόμενος,
τῶ Δεσπότη σου Χριστῷ μάκαρ ἀνέδραμες,
Ἐλευθέριε σοφέ, καθαιρέτα τοῦ Σατάν,
διὸ μὴ παύση πρεσβεύων,
ὑπὲρ τῶν πίστει τιμώντων,
τὴν μακαρίαν σου ἄθλησιν».

Αλληλούια, αλληλούια, αλληλούια.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ουαου. Χρυσαφι. Ευχαριστουμε GIORGOSK! :o

Τελικά αυτοί που μιλάνε για δημοκρατία , αποδεικνύεται (για μια ακόμη φορά) ότι είναι οι μόνοι που δεν ανέχονται ούτε καν την άλλη άποψη. Λοιπόν, ΑΠΑΙΤΩ να μου επιτρέψετε να  έχω τις κάτωθι απόψεις χωρίς να με βρίζετε! Δε σας ζητάω να τις ενστερνιστείτε, απλά να μου επιτρέψετε να τις έχω ΕΓΩ!

1) Από παιδί θαυμάζω και γαλουχήθηκα με τα ιδανικά του Εθνικοσοσιαλισμού. Eίναι η εφαρμογή του πολιτεύματος που περιέγραψε ο Πλάτων στην Πολιτεία . Είναι το μόνο πολίτευμα που ηττήθηκε σε πόλεμο και όχι ιδεολογικά. Και πώς θα μπορούσε να ηττηθεί ιδεολογικά, τη στιγμή που παρέλαβε τη ταπεινωμένη Γερμανία της Βαϊμάρης και την μετέτρεψε στην Αυτοκρατορία του Γ΄Ράιχ
  2)Θεωρώ τον Φίρερ (το όνομά του δεν το προφέρει η ταπεινότητά μου) τον Πατέρα της σύγχρονης Ευρωπαϊκής πατρίδας. Τον πρώτο Ευρωπαίο πατριώτη!
  3) Δεν πιστεύω στην ισότητα των φυλών. Πιστεύω ότι οι ανθρώπινες φυλές χωρίζονται σε 3 κατηγορίες. Τις ανώτερες , τις μεσαίες και τις κατώτερες. Ανώτερες είναι οι φυλές που μπορούν και παράγουν δικό τους πολιτισμό. Μεσαίες είναι οι φυλές που δεν παράγουν δικό τους πολιτισμό , αλλά μπορούν να «υιοθετήσουν» τον πολιτισμό των ανώτερων φυλών. Οι κατώτερες φυλές δεν μπορούν ούτε να παράγουν ούτε να υιοθετήσουν πολιτισμό. Να τονίσω ότι τους Εβραίους τους κατατάσσω στην Ανώτερη φυλή. Βεβαίως , απορρίπτω τις φυλετικές διακρίσεις(που είναι άλλο πράγμα ) Δηλαδή δεν διανοούμαι ένας μαύρος να μην έχει τα ίδια δικαιώματα με ένα λευκό , απλά επειδή είναι κατώτερος. Να τονίσω ότι πολλά από τα πρότυπά μου είναι μαύροι( Ρίβερς, Ριβάλντο ,Πελέ , Καρεμπέ κλπ. ) Επίσης είμαι φαν των μαύρων γυναικών και των ιερόδουλων (Iσαβέλλα, Μπράντι κλπ. )
  4) Αμφισβητώ το «Ολοκαύτωμα» και τα 6.000.000 νεκρών Εβραίων. Είναι καθαρό κατασκεύασμα. Όπως και τα «βασανιστήρια». Ο Φίρερ μάζεψε  τον εβραϊκό πληθυσμό της Ευρώπης στη Γερμανία με απώτερο σκοπό να δοθεί λύση στο εβραϊκό ζήτημα! Δηλαδή την κατασκευή του Εβραϊκού κράτους. Βέβαια πριν τους πάει στη Γερμανία , πρότεινε σε πάρα πολλές χώρες να τους δεχθούν, αλλά εκείνες αρνήθηκαν. Έτσι μεταφέρθηκαν στη Γερμανία για να εργαστούν στα στρατόπεδα ΕΡΓΑΣΙΑΣ , μέχρι να δοθεί η λύση. Όμως οι χειμώνες εκείνα τα χρόνια ήταν δύσκολοι. Και οι Εβραίοι κρατούμενοι πέθαιναν κατά χιλιάδες. Επειδή βρίσκονταν σε κλειστό χώρο, υπήρχε πρόβλημα με τις αναθυμιάσεις των νεκρών πτωμάτων. Οπότε τα πτώματα έπρεπε να καούν. Όταν οι Ρώσοι κέρδισαν (προσωρινά, ΓΙΑ ΜΕΝΑ) τους Γερμανούς και απελευθέρωσαν τα στρατόπεδα , είδαν τους αποτεφρωτήρες και δημιούργησαν τον μύθο, ότι τάχα μου ήταν ζωντανοί αυτοί που κάηκαν. Το 1988 ο Ρίχαρντ Λόχτερ ειδικός σε θέματα μαζικών εξοντώσεων επισκέφτηκε τα περιβόητα στρατόπεδα Άουσβιτς, Νταχάου , Μπιρκενάου, Μαουτχάουζεν και έγραψε τις περιβόητες «Αναφορές Λόχτερ», αναφέροντας ότι ουδέποτε υπήρξαν εκεί θάλαμοι μαζικής εξόντωσης . Ενδιαφέρουσα είναι και η μελέτη του Ρωμπέρ Φωρισόν για το «Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ», στην οποία αποδεικνύει ότι και αυτό είναι άλλη μια απάτη. Άλλωστε τα πρωτότυπα του Ημερολογίου γράφτηκαν με στυλό ΒΙC, που ως γνωστόν δεν υπήρχε την εποχή εκείνη
Μπορώ να συνεχίσω τις δεκάδες (για εμένα) αποδείξεις των εβραϊκών μύθων. Το βιβλίο του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ Ρωζέ Γκαροντί για παράδειγμα, «Θεμελιώδεις μύθοι της εβραϊκής πολιτικής». Αλλά, δεν έχει νόημα. Άλλωστε δεν θέλω να «προσηλυτίσω» ,απλά να εκφράσω δημοκρατικά τις απόψεις μου . Όποιος θέλει τις δέχεται , όποιος δεν θέλει δεν τις δέχεται. Γνωρίζω ότι είμαι μειοψηφία. Και μικρή μάλιστα. Ίσως αυτή είναι η καλύτερη δικαίωση των απόψεων μου . Επιτρέψτε μου να έχω και να υπηρετώ τις παραπάνω απόψεις και να διάγω τον δικό μου βίο βασισμένο στα ιδανικά του Εθνικοσοσιαλισμού και της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ! SIEG HEIL!

Bill OldKostas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Ότι να ΄ναι!Άλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα!  :jerking:
Oh! Mr Crowley lakis what they 've done in your head?

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Ά παλιό τού Όζυ, πού τό θυμήθηκες... Παρεπιπτόντως δέν τού πήρανε τό κεφάλι τού Κράουλι. Πρεζάκιας πέθανε γέρος σέ ένα φτωχοκομείο. Τί συνέβαινε στό κεφάλι σου τόν ρώταγε στό τραγούδι όχι τί κάνανε στό κεφάλι σου.

Bill OldKostas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Ά παλιό τού Όζυ, πού τό θυμήθηκες... Παρεπιπτόντως δέν τού πήρανε τό κεφάλι τού Κράουλι. Πρεζάκιας πέθανε γέρος σέ ένα φτωχοκομείο. Τί συνέβαινε στό κεφάλι σου τόν ρώταγε στό τραγούδι όχι τί κάνανε στό κεφάλι σου.

Μωρέ ξέρω 'γω τι λέω!  :)
Το "κεφάλι" του lakis έχει υποστεί εξωγήϊνη παρέμβαση.Δεν εξηγείται αλλιώς!

ΥΓ:Οι αυθεντικοί στίχοι είναι:Mr. Crowley, what went on in your head.
Ε, το άλλαξα λίγο, μου φάνηκε ότι κολούσε καλύτερα για το lakis μας ...  :grin:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Κοίτα ό Λάκης είχε πάντα αυτές τίς απόψεις πού δέν είναι τίποτα αλλό από ορθόδοξος Γερμανικός εθνικοσοσιαλισμός. Αλλά γινόταν όλο καί πιό πολεμικός μέ τόν καιρό καί αυτό βέβαια κούρασε τό φόρουμ, τόν κούρασε καί τόν ίδιο νομίζω. Δέν θέλει τόση ένταση στά ονλάιν κατά τή γνώμη μου. Ανταλλαγές απόψεων, επίθεση μόνο σέ ιδέες καί όχι σέ προσωπικότητες είναι τό κλειδί γιά νά είναι χρήσιμα καί ευχάριστα τά φόρα, νά μαθαίνουμε κάτι ό ένας από τόν άλλο. Εγώ τόν θεωρούσα ευθύ καί ποτέ δέν μαλώσαμε. Αλλά βέβαια καταλάβαινε καί αυτός ότι δέν συζητούσα από προκατάληψη αλλά από γνήσια αναζήτηση τής ουσίας όλων τών ιδεών καί τής ιστορίας τους.

Bill OldKostas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Κοίτα ό Λάκης είχε πάντα αυτές τίς απόψεις πού δέν είναι τίποτα αλλό από ορθόδοξος Γερμανικός εθνικοσοσιαλισμός. Αλλά γινόταν όλο καί πιό πολεμικός μέ τόν καιρό καί αυτό βέβαια κούρασε τό φόρουμ, τόν κούρασε καί τόν ίδιο νομίζω. Δέν θέλει τόση ένταση στά ονλάιν κατά τή γνώμη μου. Ανταλλαγές απόψεων, επίθεση μόνο σέ ιδέες καί όχι σέ προσωπικότητες είναι τό κλειδί γιά νά είναι χρήσιμα καί ευχάριστα τά φόρα, νά μαθαίνουμε κάτι ό ένας από τόν άλλο. Εγώ τόν θεωρούσα ευθύ καί ποτέ δέν μαλώσαμε. Αλλά βέβαια καταλάβαινε καί αυτός ότι δέν συζητούσα από προκατάληψη αλλά από γνήσια αναζήτηση τής ουσίας όλων τών ιδεών καί τής ιστορίας τους.

Τρομερός νεολογισμός!
Υποκλίνομαι ταπεινά.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
*Μέ τήν έννοια τού γνήσιου εννοούσα, όχι κάποιας παραλλαγής.

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
[size=12pt]Όπως γωρίζετε, σήμερα τελείται το σαρανταήμερο μνημόσυνο για τον αποχαιρετισμό του μέλους[/size] [size=15pt]Lakis33[/size] . [size=12pt]Ο Λάκης υπήρξε εμβληματική μορφή στην κοινότητα του σάιτ. Οι απόψεις του για τον κόσμο φανέρωναν έναν άνδρα ''ψημένο'' στη ζωή,όσο κι αν όξυναν τα πνεύματα (αναρχικών και μπολσεβίκων  ;) ). Η περίπτωσή του είναι, όντως, συζητήσιμη, εγείροντας ιδιαίτερους προβληματισμούς και σκέψεις. Η πολύχρονη παρουσία εδώ, σφυριλάτησε ακόμα περισσότερο την προσωπικότητά του, αφού αντιμετώπιζε συχνά διάφορους πολιτικούς αντιπάλους. Μεταξύ άλλων εξέφρασε κι ορισμένες ρηξικέλευθες απόψεις σχετικά με το καμάκιον και την πλήρη έκφραση της ανδρικής προσωπικότητας, έναντι της μάστιγας του Πυρφορισμού. Προτείνω ,σε αυτό το νήμα, να συγκεντρωθούν οι θιασώτες και φίλοι του Λάκη και να γίνουν τα εξής, για αρχή:

[size=12pt]Να συγκεντρώσουμε εδώ ό,τι πόστ του Λάκη συναντάμε και θεωρούμε αξιόλογο για συζήτηση.
Να ζητήσουμε από τους διαχειριστές του σάιτ την, κατ' εξαίρεση, πρόσβαση στα πόστ Του, για μεγαλύτερη διευκόλυνση.
Να δημιουργήσουμε, εν τέλη, το ''Μανιφέστο του Λακισμού''.

[/size]
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Ηταν καλος για χαβαλε στα πλαισια ενος φορουμ..Μιας ιντερνετικης κοινοτητας δηλαδη.
Εγω τον θεωρουσα σαν τον δικο μας "Ευοι Ευαν" που βγαινει στον Γεωργιου.
Ειχε την πλακα του,ειχε σοβαρες αποψεις στα περι γυναικων/πιρφορισμου κλπ αλλα ηταν τραγικος στα κοινωνικοπολιτικα ζητηματα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.069
Πόντοι
2.606
Ας τους νεκρούς να προχωρούν ......

Επισκέπτης
[size=12pt]

[size=12pt]Να συγκεντρώσουμε εδώ ό,τι πόστ του Λάκη συναντάμε και θεωρούμε αξιόλογο για συζήτηση.
Να ζητήσουμε από τους διαχειριστές του σάιτ την, κατ' εξαίρεση, πρόσβαση στα πόστ Του, για μεγαλύτερη διευκόλυνση.
Να δημιουργήσουμε, εν τέλη, το ''Μανιφέστο του Λακισμού''.

[/size]
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...

Τύπε εγώ προτείνω να τυπωθούν αυτούσια όπως είναι, μαζί με τις παραθέσεις, και να κυκλοφορήσουν σε βιβλίο, για να μελετήσουν και άνθρωποι εκτός site αλλά και οι του εξωτερικού. Το έχω πει άλλωστε από καιρό, ότι αυτό θα είναι ένα νέο είδος τέχνης στο μέλλον.  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom