Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Εντάξει πες ότι δεν μας ξέρουν όλους, αλλά όσους γράφουμε αληθινές κριτικές, μας ξέρουν. Ειδικά αν έχουμε προτίμηση σε κάποια, γράψουμε ένα καλό λόγο, ή περιγράψουμε κάποια ωραία συνάντηση, αμέσως μας έχουν στη λίστα

Δεν είναι υποχρεωτικά κακό αυτό, αλλά αν είσαι συνεχώς αρνητικός και δεν σου αρέσει καμία και τίποτα, σίγουρα είσαι στη μαύρη λίστα
Σοβαρά?
Δηλαδή όταν πήγαινες και έλεγες έχω κερδίσει ένα free fack από τον Ettore δεν σε μάθαινε καμμία ε!!! Και μετά δεν το έκανε βούκινο στο στενό ε! ή από κριτικές? ή από περιστατικά που γράφουμε η πόσοι το έχουν πει από μόνοι τους, ή από συνδυασμό γεγονότων? και άλλες περιπτώσεις που δε μπορώ να γράψω γιατί μας διαβάζουν πολλοί. Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Δεν είναι υποχρεωτικά κακό αυτό, αλλά αν είσαι συνεχώς αρνητικός και δεν σου αρέσει καμία και τίποτα, σίγουρα είσαι στη μαύρη λίστα
Πολύ σωστά. Κάποιοι και εγω το φαντάζομαι είναι στη μαύρη λίστα. Με το που θα έρθει μια καινούργια ενημερώνεται για το κάθε πελάτη από την κυρία της υπηρεσίας. Όποτε την επισκεφτούν.
Το γράφω επειδή σίγουρα θα μας αμφισβητήσουν κάποιοι.

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Πώς μας ξέρουν ρε αδερφέ ; Χαχααχ σιγά ρε συ ..
Μλκιες..αυτές αδερφέ οικονομανε αυτό της νοιάζει και τίποτα άλλο σιγά μην τρώνε χρόνο να μπαίνουν στο μπου και να κοιτάνε
Δηλαδή από την κριτική σου στη Τζασμίν πιστεύεις ότι η κοπέλα δε σε κατάλαβε ε! Τρώει, βγαίνεις έξω, μπαίνεις , ξανά σκηνή, μπα διαβάζοντας την άλλη μέρα τη κριτική σου, τίποτα δε κατάλαβε. Αλλά για σκέψου. Μήπως σε ήξερε από πριν?
Οι κυρίες της υπηρεσίας φίλε μου είναι παλιές καραβάνες .

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Συμφωνούμε σε όλα... Γιατί νιώθω ότι αρπάζεσαι?
Με σένα βρε θα αρπαχτώ? Ίσα ίσα. Εσύ καταλαβαίνεις και τι γράφω. Όχι όχι. Απλά τα είπα εσένα ( που ξέρω ότι τα ξέρεις) για να τ ακούσουν άλλοι

• Like
Αντιδράσεις: GioCha

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
554
Πόντοι
21
Δηλαδή από την κριτική σου στη Τζασμίν πιστεύεις ότι η κοπέλα δε σε κατάλαβε ε! Τρώει, βγαίνεις έξω, μπαίνεις , ξανά σκηνή, μπα διαβάζοντας την άλλη μέρα τη κριτική σου, τίποτα δε κατάλαβε. Αλλά για σκέψου. Μήπως σε ήξερε από πριν?
Οι κυρίες της υπηρεσίας φίλε μου είναι παλιές καραβάνες .
Προσωπικά την τζασμιν την έχω γραμμένη να σου πω την αλήθεια ητε με βάλει στη μαύρη λίστα ητε όχι τα γράφω να μην πηγαίνουν άλλοι και την πατήσουν..δεν με ενδιαφέρει εάν κατάλαβε κάτι.. καλύτερα να κατάλαβε να σου πω την αλήθεια

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Προσωπικά την τζασμιν την έχω γραμμένη να σου πω την αλήθεια ητε με βάλει στη μαύρη λίστα ητε όχι τα γράφω να μην πηγαίνουν άλλοι και την πατήσουν..δεν με ενδιαφέρει εάν κατάλαβε κάτι.. καλύτερα να κατάλαβε να σου πω την αλήθεια
Φίλε την άλλη μέρα σε ήξεραν όλες στο στενό. Οι κυρίες της υπηρεσίας σίγουρα. Αυτές εργάζονται τη μια μερα στην μιά την άλλη σε άλλη κοπέλα.
Και μια ώρα να έχει έρθει η κοπέλα να δουλεύει στο στενό και περάσεις , ενημερώνεται από την υπηρεσία όση ώρα περιμένεις στο δωμάτιο . Κατάλαβες τώρα???
Πόσο πιο πενηνταράκια να το κάνω. ?

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
554
Πόντοι
21
Φίλε την άλλη μέρα σε ήξεραν όλες στο στενό. Οι κυρίες της υπηρεσίας σίγουρα. Αυτές εργάζονται τη μια μερα στην μιά την άλλη σε άλλη κοπέλα.
Και μια ώρα να έχει έρθει η κοπέλα να δουλεύει στο στενό και περάσεις , ενημερώνεται από την υπηρεσία όση ώρα περιμένεις στο δωμάτιο . Κατάλαβες τώρα???
Πόσο πιο πενηνταράκια να το κάνω. ?
Αδερφέ καταλαβαίνω τι λες αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας να σε πω την αλήθεια
Πάντως καλα κάνεις και ενημερώνεις

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Πολύ σωστά. Κάποιοι και εγω το φαντάζομαι είναι στη μαύρη λίστα. Με το που θα έρθει μια καινούργια ενημερώνεται για το κάθε πελάτη από την κυρία της υπηρεσίας. Όποτε την επισκεφτούν.
Το γράφω επειδή σίγουρα θα μας αμφισβητήσουν κάποιοι.

Ίσα ίσα που αν ενημερωνόταν θα κοιτούσε να ευχαριστήσει τον πελάτη για να ξαναέρθει
...και να το πει και στους άλλους...ώστε να αποκτήσει πελατεία..αλλά ούτε αυτό δε κάνουν..πχ πάω εγώ που είμαι θαμώνας και γνωστό πρόσωπο...αν της έλεγε το πολύ λογικό ...κοίταξε να περιποιηθες τον κύριο διότι αυτός θα μας φέρει και άλλους... τίποτα κοιτουνε το χέρι σου αν θα μπει στη τσέπη.Τοοοοόσοοο απλά μπορούν να χεστούν στο τάληρο...απλά πλέον..μιλάμε για ογκοδεστατη βλακεία εν κρανίω.

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
554
Πόντοι
21
σωστά τα λες..αλλά ποιος σε ακούει πατήρ Κλεόβουλε

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
554
Πόντοι
21
Πατηρ Κλεόβουλε ξεκινά μια προσωπική συνομιλία εάν θέλεις μαζί μου γιατί εγώ δεν ξέρω

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Ίσα ίσα που αν ενημερωνόταν θα κοιτούσε να ευχαριστήσει τον πελάτη για να ξαναέρθει
...και να το πει και στους άλλους...ώστε να αποκτήσει πελατεία..αλλά ούτε αυτό δε κάνουν..πχ πάω εγώ που είμαι θαμώνας και γνωστό πρόσωπο...αν της έλεγε το πολύ λογικό ...κοίταξε να περιποιηθες τον κύριο διότι αυτός θα μας φέρει και άλλους... τίποτα κοιτουνε το χέρι σου αν θα μπει στη τσέπη.Τοοοοόσοοο απλά μπορούν να χεστούν στο τάληρο...απλά πλέον..μιλάμε για ογκοδεστατη βλακεία εν κρανίω.
Κλεόβουλε δε νομίζω να τα πιστεύεις αυτά που γράφεις.
Δεν είναι πωλητές οι κοπέλες, πουτανες είναι. Αυτή είμαι θα σου πει και αν σου αρέσω . Και θέλω τόσα.
Αν δε σου αρέσει στρίβεις. Είσαι παλιός και αυτά είναι από πάντα.
Εσύ κάθεσαι και γκρινιάζεις.

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
σωστά τα λες..αλλά ποιος σε ακούει πατήρ Κλεόβουλε
Εσύ νεαρέ μου τον ακούς που έχεις εννέα κριτικές και οι πέντε από αυτές είναι για τις κοπέλες της Γλυκούλα ενώ συγχρόνως δε ξέρεις τι εστί Γλυκούλα, και επιθυμείς να έρθει η Ειρηνάρα καθώς ερωτεύτηκες αλλά προτρέπεις να μην πηγαίνουμε στα σπιτάκια της.
Κοινώς μπαρμπούτσαλα!!!

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
554
Πόντοι
21
Όταν δεν έχω γνώσεις..και δεν ενημερώνονται πως θέλεις να ξέρω ; ..τι εστί γλυκούλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όταν τα κρατάτε για τον εαυτό σας όλα..και δεν ενημερώνεται..

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
554
Πόντοι
21
Δεν μπορώ να καταλάβω πως το βλέπετε αλήθεια παίδες...όλη μια παρέα είμαστε και λέμε απόψεις τώρα από εκεί και πέρα..εάν μπορείτε να συμβουλέψετε ο ένας τον άλλον γιατί να μην γινεται;; Ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του όμως από ότι βλέπω και ίσως έτσι πρέπει να λειτουργούμε όλοι

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Κλεόβουλε δε νομίζω να τα πιστεύεις αυτά που γράφεις.
Δεν είναι πωλητές οι κοπέλες, πουτανες είναι. Αυτή είμαι θα σου πει και αν σου αρέσω . Και θέλω τόσα.
Αν δε σου αρέσει στρίβεις. Είσαι παλιός και αυτά είναι από πάντα.
Εσύ κάθεσαι και γκρινιάζεις.

Επειδή είμαι παλιος λοιπόν και γνωρίζω τι παίζει....δεν είπα οι κοπέλες να είναι πωλητές..αλλά πώς να τις προμοταρουν τα αφεντικά για να έχουν πελατεία... ξεκάθαρα το γράφω....που τη βλέπεις τη γκρίνια....όταν παίρνεις κάποια στο μαγαζί σου πρεπει να έχει και κάποια κριτήρια επαγγελματισμού...αλλιώς δε τις παίρνεις η δε πατάμε εμεις...όποτε και αυτό λέω...και θα το λέω μέχρι να βγει ο ήλιος από την δύση...και οι τιμές..ΔΕΝ καθορίζονται από τις κοπέλες...

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
554
Πόντοι
21
Επειδή είμαι παλιος λοιπόν και γνωρίζω τι παίζει....δεν είπα οι κοπέλες να είναι πωλητές..αλλά πώς να τις προμοταρουν τα αφεντικά για να έχουν πελατεία... ξεκάθαρα το γράφω....που τη βλέπεις τη γκρίνια....όταν παίρνεις κάποια στο μαγαζί σου πρεπει να έχει και κάποια κριτήρια επαγγελματισμού...αλλιώς δε τις παίρνεις η δε πατάμε εμεις...όποτε και αυτό λέω...και θα το λέω μέχρι να βγει ο ήλιος από την δύση...και οι τιμές..ΔΕΝ καθορίζονται από τις κοπέλες...
Ενα δίκιο το έχεις

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
647
Πόντοι
81
Βασικά...με 40 ευρώ το απλό με υπηρεσίες Μεταξουργείου Αθήνας...ΔΕ δίνουμε εκεί...με 50 ευρώ που έδωσες στη Βίκα..αν πήρες ελεύθερο στοματικό...δίνω στη Τζένη τη λατίνα...που στη τιμή αυτή την έχει φουλ πρόγραμμα έχει δικό της χώρο καθαρό..κάνεις μπανάκι αν θες...κάθεσαι πάνω από μισή ώρα και δε σε ενοχλεί καμιά τσατσά....
Προσωπική μου αποψη...δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στην ΒΙΚΑ και Τζένη. Η Βίκα είναι μακράν καλύτερη και σε υπηρεσίες και σε εμφάνιση.

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
554
Πόντοι
21
Καλημέρα παίδες
Πείτε άποψη για την γνωστή στους περισσότερους..ως Σοφάκι