Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.802
Πόντοι
3.036
Καλημέρα παίδες
Πείτε άποψη για την γνωστή στους περισσότερους..ως Σοφάκι
Έχω πάει προσωπικά 2 φορές. Την πρώτη πριν πολλά χρόνια, πρωινή βάρδια, όπου έριξα 2 μπαλάκια, στην τιμή του ενός. Δεν είχε τσατσά, δεν είχε δουλειά, και κάτσαμε μαζί μέχρι να βαρεθώ και να φύγω.

Δεύτερη φορά, και τελευταία, πάλι πριν 2-3 χρόνια, που μου έσπασε τα @@ με την κουβέντα της, και το ποσό λίγο προσέχει τον εαυτό της.

Δεν την συστήνω σε κανένα, εκτός αν έχεις γεννηθεί στη δεκαετία του 1960, και οι αισθήσεις σου σε έχουν εγκαταλείψει προ πολλού

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
552
Πόντοι
21
Δηλαδή σε έναν 18αρι αναμμένο δεν τη πρότεινης

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Προσωπική μου αποψη...δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στην ΒΙΚΑ και Τζένη. Η Βίκα είναι μακράν καλύτερη και σε υπηρεσίες και σε εμφάνιση.

Η Τζένη έχει αυτές τις καμπύλες που δε χορταινεις να πιάνεις...έχει κωλάρα...στα 4 είναι ποίημα...τώρα αυτό που λες για τη Βίκα...οκ..δε την έχω πάρει....αλλά με τα ίδια λεφτά στη Τζένη παίρνεις 69 ελεύθερο στοματικό.. μασαζ..που το οποίο οκ δεν είναι μασάζ...αλλά θα έχεις αυτή την άνεση χρόνου σε λίγο καυλωτικο τρίψιμο...παίρνεις διάθεση καλή και όχι κατευθείαν καπότα...έχει προκαταρκτικά...σε γλείφει στο αυτί σου μιλάει καυλωτικά...περνάει κάνα τέταρτο μέχρι να σε φτιάξει...και μετά έρχονται όλα τα άλλα... χωρίς να έχεις από έξω τη τσατσά να ενοχλεί.... δηλαδή κάθεσαι κάνα 40άλεπτο άνετα....και πουσαι..όλα αυτά με 50 ευρώ....πόσα άραγε θα θέλει η τσατσά της Βίκας να σου προσφέρει όλα αυτά?......για κάνα δεκάλεπτο.......Αα κάνεις και καυλωτικο ντουζακι αν θες....Όποτε έχουμε και λέμε...εμφάνιση οκ είναι υποκειμενικό το θέμα..κάποιοι φτιάχνονται με αδύνατες...κάποιοι με καμπυλάτες ζουμερες...αλλά σε υπηρεσίες...χρόνο άνεση και επαγγελματισμό συγκρίνουμε τη πουτσα με τη βούρτσα.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Έχω πάει προσωπικά 2 φορές. Την πρώτη πριν πολλά χρόνια, πρωινή βάρδια, όπου έριξα 2 μπαλάκια, στην τιμή του ενός. Δεν είχε τσατσά, δεν είχε δουλειά, και κάτσαμε μαζί μέχρι να βαρεθώ και να φύγω.

Δεύτερη φορά, και τελευταία, πάλι πριν 2-3 χρόνια, που μου έσπασε τα @@ με την κουβέντα της, και το ποσό λίγο προσέχει τον εαυτό της.

Δεν την συστήνω σε κανένα, εκτός αν έχεις γεννηθεί στη δεκαετία του 1960, και οι αισθήσεις σου σε έχουν εγκαταλείψει προ πολλού

Συμφωνώ και εγώ....αν έχεις όρεξη για κουβέντα με τις ώρες πήγαινε....ειναι 50 χρόνων δε ξέρει να γαμιέται...καυχιέται για τη πίπα της που είναι όντως καλή.... αλλά αν έχεις ψυχολογικά κάνε μια επίσκεψη...

Igano

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
647
Πόντοι
81
Η Τζένη έχει αυτές τις καμπύλες που δε χορταινεις να πιάνεις...έχει κωλάρα...στα 4 είναι ποίημα...τώρα αυτό που λες για τη Βίκα...οκ..δε την έχω πάρει....αλλά με τα ίδια λεφτά στη Τζένη παίρνεις 69 ελεύθερο στοματικό.. μασαζ..που το οποίο οκ δεν είναι μασάζ...αλλά θα έχεις αυτή την άνεση χρόνου σε λίγο καυλωτικο τρίψιμο...παίρνεις διάθεση καλή και όχι κατευθείαν καπότα...έχει προκαταρκτικά...σε γλείφει στο αυτί σου μιλάει καυλωτικά...περνάει κάνα τέταρτο μέχρι να σε φτιάξει...και μετά έρχονται όλα τα άλλα... χωρίς να έχεις από έξω τη τσατσά να ενοχλεί.... δηλαδή κάθεσαι κάνα 40άλεπτο άνετα....και πουσαι..όλα αυτά με 50 ευρώ....πόσα άραγε θα θέλει η τσατσά της Βίκας να σου προσφέρει όλα αυτά?......για κάνα δεκάλεπτο.......Αα κάνεις και καυλωτικο ντουζακι αν θες....Όποτε έχουμε και λέμε...εμφάνιση οκ είναι υποκειμενικό το θέμα..κάποιοι φτιάχνονται με αδύνατες...κάποιοι με καμπυλάτες ζουμερες...αλλά σε υπηρεσίες...χρόνο άνεση και επαγγελματισμό συγκρίνουμε τη πουτσα με τη βούρτσα.
Εγώ που έχω πάει και με τις δύο με 50€ στην ΒΙΚΑ με ελεύθερο στοματικό θα χάσεις την φωνή σου... Επίσης το κορμί της Τζένης έχει κάποιες ουλές μάλλον από κάποια χειρουργεία που έχει κάνει η κοπέλα που προσωπικά δεν μου αρέσουν. Δεν πέρασα άσχημα με Τζένη αλλά οκ τπτ σπουδαιο. Με Βίκα ήμουν έτοιμος να ξανά παω και σήμερα να φανταστείς...άλλα κρατήθηκα. Επίσης είναι κορμάρα...με μικρό στήθος και είναι SUPER ACTIVE στο σεξ. Δεν με αγχώσε ούτε η τσατσα ούτε το κορίτσι μέσα...σίγουρα έκατσα μέσα με το κορίτσι 15-20 λεπτά. Επίσης κάνει πολύ παιχνίδι πριν ξεκινήσει. Πήγαινε Κλεόβουλε. Άκουσε με

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Κλεόβουλε η Βίκα είναι καλή. Δεν έχω γράψει καλή κουβέντα για τα σπιτάκια της Γλυκούλα αλλά αυτή είναι καλή.
Περνούσα κι ευτυχώς ήταν έξω ( κάπνιζε) και την είδα.
Πέρασα μέσα και δε το μετάνιωσα.

Από κάτω μια δημοσίευση του Ettore όταν άνοιξε αυτό το Θρεντ. Είναι στη πρωτοσέλιδα .
Τότε ναι ήταν καλή η Τζένη. Τώρα γέρασε ... ου γαρ έρχεται μόνον του.
Κάντε "κλίκ" στα κόκκινα γράμματα για περισσότερες πληροφορίες.

Από Δευτέρα στα Χανιά, Τζένη

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Κλεόβουλε η Βίκα είναι καλή. Δεν έχω γράψει καλή κουβέντα για τα σπιτάκια της Γλυκούλα αλλά αυτή είναι καλή.
Περνούσα κι ευτυχώς ήταν έξω ( κάπνιζε) και την είδα.
Πέρασα μέσα και δε το μετάνιωσα.

Από κάτω μια δημοσίευση του Ettore όταν άνοιξε αυτό το Θρεντ. Είναι στη πρωτοσέλιδα .
Τότε ναι ήταν καλή η Τζένη. Τώρα γέρασε ... ου γαρ έρχεται μόνον του.

Αν κάνει όντως παιχνίδι πριν ξεκινήσει...θα το σκεφτώ να πάω...αν και είμαι σε εμπάργκο......αν είναι όντως θερμή μέσα θα τη δοκιμάσω....να δω αν αξίζει τα 50..

Donkaki90

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2022
Like
166
Πόντοι
1
Φωτογραφίες για βίκα υπάρχουν πουθενά..?

Donkaki90

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2022
Like
166
Πόντοι
1
Για εδώ γνωρίζει κανείς κάτι..?

Συνημμένα

• IMG_4920.png
    IMG_4920.png
    2,8 MB · Εμφανίσεις: 48

Pryce

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Κριτικές
5
Like
310
Πόντοι
21
Εχει παει κανεις με Μπεττυ? Ειμαι στο τσακ να στειλω αλλα δεν εχει κριτικες

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
552
Πόντοι
21
Καλημέρα
Προσοχή στο κάνε σεξ από προσωπική εμπειρία το λέω .. αρκετές είναι γύφτισσες...και να πω ότι αξίζουν πάει στο δια@αλλα δυστυχώς δεν λέει

Anton90

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Like
28
Πόντοι
0
Καλημέρα
Προσοχή στο κάνε σεξ από προσωπική εμπειρία το λέω .. αρκετές είναι γύφτισσες...και να πω ότι αξίζουν πάει στο δια@αλλα δυστυχώς δεν λέει
Προσοχή και σε μια που λέει MariannaGirl μεσα στο προφίλ λέει τρανς

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Καλημέρα

Ε ναι κορώνα γράμματα είναι ναι όλες εκεί...το θέμα είναι να εντοπίσεις 2-3 καλές...και να τις έχεις στανταράκια...

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.802
Πόντοι
3.036

Stories

Νέο!